Viss ir nosaukumā: pilnīgi jaunā Opel Insignia Grand Sport

sgrh

Drošība pirmajā vietā: nepārspējamas palīdzības sistēmas.

Jaunā Insignia Grand Sport pārsteidz ne tikai ar augstākā līmeņa šasijas tehnoloģijām, bet arī ar ultramodernām palīdzības un komforta funkcijām. Neviens cits modelis šajā segmentā nepiedāvā tik plašu tehnoloģiju klāstu kā Opel flagmaņa jaunā paaudze.

  • Grandiozs dizains: elegants siluets ar augstu aerodinamiku lielas kupejas stilā
  • Grandiozs vieglums: 175 kg svara ietaupījums salīdzinot ar iepriekšējo modeli
  • Grandiozas tehnoloģijas: vismodernākā pilnpiedziņas sistēma savā klasē
  • Grandiozi jaunieviesumi: nākamās paaudzes IntelliLux LED®
  • Grandiozs komforts: AGR sertificētie labsajūtas sēdekļi
  • Grandiozi pakalpojumi: paplašināts Opel OnStar pakalpojumu piedāvājums ar personīgo asistentu
  • Grandioza pirmizrāde: atklāšana 2017. gada martā Ženēvas Motoršovā


Vienkārši nepārspējami: augstākā līmeņa komforts un informācijas un izklaides sistēma

Insignia Grand Sport arī nosaka komforta standartus. Opel joprojām ir viens no nedaudzajiem ražotājiem, kas piedāvā Aktion Gesunder Rücken (Kampaņa par veselām mugurām) sertificētus sēdekļus, un, protams, visvairāk veicinājis to demokratizāciju. Premium ergonomiskie priekšējie sēdekļi Insignia piedāvā unikālu kombināciju, kas papildu vairākām standarta regulēšanas iespējām iekļauj arī elektrisko sānu atbalstu regulēšanu, masāžas, atmiņas un ventilācijas funkcijas. Arī aizmugurē sēdošie pasažieri var sagaidīt lielāku komfortu – divas ārējās sēdvietas ir pieejamas ar sēdekļu apsildi. Papildus, apsildāms vējstikls ātri garantē labu redzamību aukstās ziemas dienās. Turklāt, bezatslēgas Open & Start sistēma standartā pieejama visos aprīkojuma līmeņos  un nodrošina ērtu piekļuvi transportlīdzeklim.

Lieliska izklaide un izcila savienojamība – abas Opel raksturīgas īpašības – tiek nodrošinātas ar jaunākajām Apple CarPlay un Android Auto atbalstošajām IntelliLink sistēmām. Un, kamēr viedtālrunis ir bez problēmām savienots ar automobiļa informācijas un izklaides sistēmu, to tagad var arī uzlādēt, neizmantojot kabeli. Protams, uz klāja ir arī revolucionārā savienojamības un pakalpojumu palīga sistēma Opel OnStar, kas piedāvā pakalpojumus, sākot no automātiskās ziņošanas avārijas gadījumā līdz nozagta transportlīdzekļa atrašanas palīdzībai. Jaunais “Personīgā asistenta” pakalpojums tiks uzsākts kopā ar Insignia tirdzniecību, ļaujot pasažieriem lūgt OnStar konsultantiem, piemēram, izvēlēties viesnīcu un turpināt ar istabu rezervāciju. Turklāt, OnStar sistēmā iestrādātais 4G LTE Wi-Fi Hotspot ļauj Insignia pasažieriem pieslēgt savas ierīces tīklam.

Rakstu iesaka – autofavorits

Avots: media.opel.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment