Viss, kas Tev jāzina par Toyota garantiju

Toyota vienmēr vissvarīgākais ir klients. Tāpēc mūsu mērķis ir radīt automašīnas, kas vienmēr atbilstu visaugstākajām prasībām un apmierinātu Jūsu vajadzības.

Ar mūsu produkcijai doto drošo garantiju nodrošinām to lielisko kvalitāti. Mūsu izpratne ir šāda: veltot pūles pilnībā ērtas un drošas Toyota izveidei un ievērojot kvalitātes prasības, nodrošinām pilnīgu klientu apmierinātību. Tāpēc varam teikt, ka Toyota ir maksimāli ergonomiska automašīna, un esam pārliecināti, ka Toyota piedāvās klientiem braukšanas prieku uz daudziem gadiem.

1.  Vispārējā Toyota garantija

Garantija attiecas uz jebkuru ar ražošanu vai montāžu saistāmu bojājumu  normālas lietošanas apstākļos 3 gadu laikā vai nobraucot  100 000 km (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais); pirmā gada laikā nobraukums nav ierobežots.

Garantija Toyota Eurocare ietvaros sedz izdevumus par automobiļa vilkšanu līdz tuvākajai Toyota pilnvarotajai remontdarbnīcai gadījumā, ja ceļu nav iespējams turpināt tāda bojājuma dēļ, uz kuru ir attiecināma garantija.

2. Virsmas korozija un krāsojums

Attiecībā uz virsmas koroziju un krāsojuma defektiem, kas parādās uz jebkuriem krāsotajiem virsbūves paneļiem nekvalitatīva materiāla vai ražošanas brāķa dēļ, tiek nodrošināta 3 gadu garantija bez nobraukuma ierobežojuma (izņemot pikapu kravas platformas, kurām tiek nodrošināta 1 gada garantija).

3. Caurrūsēšana

12 gadu garantija (6 gadi Dyna 100/150, Hilux un Proace modeļiem) tiek nodrošināta attiecībā uz virsbūves caurrūsēšanu (t. i., jebkuri caurumi virsbūvē virzienā no iekšpuses uz ārpusi) nekvalitatīvu materiālu vai ražošanas brāķa dēļ, neņemot vērā nobraukumu (izņemot pikapu kravas  platformas, kurām tiek nodrošināta 3 gadu garantija). Ar vārdu „virsbūve” saprotams jebkurš oriģinālais Toyota metāla lokšņu korpusa panelis, ieskaitot dzinēja pārsegu, durvis, bagāžas nodalījuma pārsegu un grīdas paneli, bet neieskaitot virsbūvei piestiprinātās detaļas (moldingi, buferi un eņģes).

4. Hibrīda garantija

Garantija attiecas uz jebkuru ar ražošanu vai montāžu saistāmu bojājumu normālas lietošanas apstākļos 5 gadu laikā vai nobraucot 100 000 km (atkarībā no tā, kas iestājas pirmais); pirmā gada laikā nobraukums nav ierobežots attiecībā uz šādiem Hibrīda komponentiem:

— Hibrīda automobiļa akumulators;

— Hibrīda automobiļa akumulatora elektroniskais vadības bloks;

— Hibrīda automobiļa centrālais elektroniskais vadības bloks;

— Hibrīda automobiļa invertors un pārveidotājs.

Rakstu iesaka – 

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment