Viss pēc plāna: horoskops visām zodiaka zīmēm no 18. līdz 24.decembrim

Astroloģiskie padomi, kas sniegs dažas interesantas idejas, kā pavadīt nedēļu.

Šonedēļ visi jutīsim, kā darba un sadzīves procesi noritēs paši no sevis: bez negatīvām sekām. Tas ir tāpēc, ka Visums dod mums iespēju iekļauties nākamo septiņu dienu plānos, kas saistīti ar personīgiem jautājumiem un pirmssvētku burzmu.

Gaišreģe Kazhetta Ahmetžanova pastāstīja, kādus akcentus liktenis tavā dzīvē liks nākamo septiņu dienu laikā.

Auns

Mīlestība- Šonedēļ uzmanības centrā būs tava personīgā dzīve. Ja pēdējos mēnešos planētu novietojums ir bloķējis tavu radošo un romantisko sfēru, liekot vairāk pievērsties garlaicīgām rutīnas lietām, tad tagad sāks uzplaukt mīlas fronte. Būs vēlme izpausties drosmīgos tērpos, spilgtāk paust jūtas, sazinoties ar mīļajiem un biežāk iziet ārā. Šis ir lielisks laiks, lai atmestu lielas cerības no attiecībām un izmēģinātu jaunus iepazīšanās veidus.

Laimīgās dienas: trešdiena, piektdiena.

Vērsis

Pārliecība- Jūs gaida periods, kas ir ideāls, lai pamodinātu jūsu iekšējo Dīvu. Darbā jūs nonāksiet autoritātes pozīcijā un varēsiet demonstrēt savas dabiskās līdera īpašības. Cilvēki būs gatavi uzklausīt jūsu padomu: viņu pateicība vairos pārliecību par sevi un savu biznesu. Nedēļas vidū ievērosi, ka tava rīcība kļūs īpaši pārliecinoša un palīdzēs piepildīt vēlmes, kas nesen šķita neiespējamas. Šonedēļ nekautrējies izmantot savu šarmu, lai sasniegtu savus mērķus.

Laimīgās dienas: pirmdiena, otrdiena.

Dvīņi

Radošums- Iespējams, pēdējā laikā dzīve jūs biedē ar savu vienmuļību. Taču šonedēļ sajutīsi pozitīvu dinamiku: risināsies notikumi, kas iesaisīs tevi interesantu piedzīvojumu virknē. Tāpat, ja par radošām idejām domājat jau ilgāku laiku, šajās dienās tās saņems tālāku attīstību: parādīsies domas, kā no teorijas pāriet uz konkrētām darbībām un ideju īstenot. Visticamāk, jūs to nevarēsit izdarīt bez jaunu paziņu palīdzības.

Laimīgās dienas: sestdiena, svētdiena.

Vēzis

Attiecības- Šī nedēļa tev varētu būt aizraujošs un piedzīvojumiem bagāts laiks. Turklāt notikumi būs patīkami, tāpēc pat priekšlikumus, kas pirmajā mirklī šķiet neperspektīvi, nevajadzētu uzreiz norakstīt. Planētu stāvoklis noņems no jums milzīgu slogu: tas novērsīs visas nerentablās iespējas. Tātad visas situācijas, kas izraisīja stresu, brīnumainā kārtā atrisināsies. Ja esi attiecībās un raizējies par viņu turpmāko likteni, nedēļas beigās būs iespēja uzņemties iniciatīvu un stiprināt savu savienību.

Laimīgās dienas: otrdiena, ceturtdiena.

Lauva

Atpūta- Zvaigznes vēlas, lai jūs atslābinātos un samazinātu kontroli pār visu, kas jūs ieskauj. Šogad noteikti nebūs labāks laiks, lai ļautos šādām likteņa pierunām. Tāpēc šonedēļ svarīgi vairāk laika veltīt sevis kopšanai un atveseļošanai, nejūtoties vainīgam par it kā dīkdienu. Merkūrija pozīcija attiecībā pret tavu zīmi nozīmē, ka nedēļas beigās tavu prātu piepildīs jaunas idejas un iedvesma. Tāpēc, kad darba plāni neizdodas, neskumstiet, bet izbaudiet pēkšņi brīvo laiku. Šī ir Jaungada dāvana no Visuma.

Laimīgās dienas: trešdiena, sestdiena.

Jaunava

Iespējas- Ja nedēļai būtu garša, tavējā būtu rūgti salda. Tas tāpēc, ka Venēras pozīcija palīdzēs aptvert aizvadīto mēnesi un gūt visas atziņas: būs gan patīkami bonusi, gan ne tik patīkami. Taču, tiklīdz izdosies kaut ko pieņemt un kaut ko atlaist, pavērsies jaunas iespējas. Saturna enerģija palīdzēs jums virzīties uz priekšu: tā jūs virzīs uz vietu, kur jūs uzplauksit, un vienlaikus sniegs atklāsmi, ka varat sevi motivēt ne tikai ar stingrību, bet arī ar uzslavām. Kopumā dažas dienas pirms 2024. gada jutīsi, ka ir laiks virzīties uz priekšu, netiesājot sevi par pagātnes kļūdām.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām veiksies 2024. gada sākumā: Pāvela Globas viedoklis

Laimīgās dienas: pirmdiena, svētdiena.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment