Pārliekam mīklu veidnē.
Ievietojiet cepeškrāsnī uz 40 minūtēm līdz 180°C sakarsētā cepeškrāsnī. Izņemiet ārā, ļaujiet nedaudz atdzist un pārkaisiet ar pūdercukuru.
Lasi vēl: Lūk, kāpēc ērces pieķeras mūsu ādai: zinātnieki atklāj noslēpumu
Sastāvdaļas:
olas – 2 gab.
Milti – 240 g + 1 ēd.k.
Cepamais pulveris – 10 g
Cukurs – 160 g
Sāls – 1/3 tējk.
Kefīrs – 8 ēd.k. l.
Augu eļļa – 8 ēd.k. l.
Ogas – 300 g
Kefīrs nodrošina pietiekamu mitrumu mīklai, tāpēc pīrāgs paliek maigs un sulīgs, pat ja tas tiek uzglabāts vairākas dienas. Tas lieliski sader ar upeņu dabīgo sulīgumu, radot sulīgu un svaigu desertu.
VIDEO:
Kefīrs ir vieglāks un veselīgāks par taukainākiem piena produktiem, piemēram, krējumu vai sviestu. Tas piešķir pīrāgam maigumu, bet samazina kaloriju daudzumu. Turklāt kefīrs satur labvēlīgas probiotikas, kas piedod nedaudz veselīgāku pieskaņu desertam.
Lai jums labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Kad vīrs teica, ka grib aiziet, es viņam uzdevu tikai vienu jautājumu
- Mans draugs no Rīgas, aizgāja uz randiņu ar amerikānieti, bet ātri aizbēga – kas viņam nepatika
- “Tāpēc latviešu sievietes ir redzamas no tālienes”: mēs neizskatāmies pēc eiropiešu sievietēm vairāku iemeslu dēļ
- Kāpēc gaļa cepeškrāsnī izžūst un kā no tā izvairīties: ceļvedis sulīgam rezultātam
- Izvēlies savu putnu un uzzini, kas jūs sagaida jau tuvākajā nākotnē
- Kā pasargāt galvu no aukstuma un izskatīties skaisti: galvassegas izvēle sievietēm 50+