Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 100 g vistas;
- 1 laims – svaigi spiesta sula;
- 2 saišķīši
- 1/2 liels avokado
- Olīveļļa – 1 ēdamkarote
- 1 liels lavašs vai 2 mazi
Pagatavošana:
Bļodā saliec nelielos gabaliņos sagrieztu vārītu vistas krūtiņu, rukolu, avokado sagrieztos gabaliņos, olīveļļu un laima sulu. Viegli apgrauzdētu lavašu pārgriež uz pusēm, un iegūtajās kabatas uzmanīgi saliec salātus. Ēd kamēr lavašs nav atdzisis. Bet tu gribi būt gatavs arī nākamajai dienai? Tāpēc apēd šo visu vakarā, lai nākamajā dienā pieceļoties tev būtu spēks.
Vai arī vienkārši uzrīko sev ātras un noderīgas pusdienas.
Avots: www.mhealth.ru