Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 100 g vistas;
- 1 laims – svaigi spiesta sula;
- 2 saišķīši
- 1/2 liels avokado
- Olīveļļa – 1 ēdamkarote
- 1 liels lavašs vai 2 mazi
Pagatavošana:
Bļodā saliec nelielos gabaliņos sagrieztu vārītu vistas krūtiņu, rukolu, avokado sagrieztos gabaliņos, olīveļļu un laima sulu. Viegli apgrauzdētu lavašu pārgriež uz pusēm, un iegūtajās kabatas uzmanīgi saliec salātus. Ēd kamēr lavašs nav atdzisis. Bet tu gribi būt gatavs arī nākamajai dienai? Tāpēc apēd šo visu vakarā, lai nākamajā dienā pieceļoties tev būtu spēks.
Vai arī vienkārši uzrīko sev ātras un noderīgas pusdienas.
Tevi arī varētu interesēt
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- “Septembris būs dīvainākais 21. gadsimtā”: sinoptiķi sniedza negaidītu prognoziby Sandra Vīgante
- Nedz betonēju, nedz mūrēju… Lieveni uztaisīju citādi – vēl labāk: es rādu fotoattēluby Rinalds Bergmanis
- Tomāti nogatavosies dažu dienu laikā: agronoms iesaka “recepti”, kas palīdzēs ātrāk novākt jau gatavus tomātusby Laura Andersone