Nepieciešamās sastāvdaļas:
- 100 g vistas;
- 1 laims – svaigi spiesta sula;
- 2 saišķīši
- 1/2 liels avokado
- Olīveļļa – 1 ēdamkarote
- 1 liels lavašs vai 2 mazi
Pagatavošana:
Bļodā saliec nelielos gabaliņos sagrieztu vārītu vistas krūtiņu, rukolu, avokado sagrieztos gabaliņos, olīveļļu un laima sulu. Viegli apgrauzdētu lavašu pārgriež uz pusēm, un iegūtajās kabatas uzmanīgi saliec salātus. Ēd kamēr lavašs nav atdzisis. Bet tu gribi būt gatavs arī nākamajai dienai? Tāpēc apēd šo visu vakarā, lai nākamajā dienā pieceļoties tev būtu spēks.
Vai arī vienkārši uzrīko sev ātras un noderīgas pusdienas.
Avots: www.mhealth.ru
Tevi noteikti interesēs
- “Slinkie” tīteņi, kas gatavoti cepeškrāsnī: pēc šīs receptes gatavo pat ārzemju šefpavāriby Laura Blūma
- Stādi ir jālaista šajā diennakts laikā – tie augs daudz labākby Anete Vītola
- Viņa ļāva izsalkušam vīrietim bez maksas paēst savā mazajā restorānā. Tas, ko viņš atstāja uz galda, izmainīja viņas dzīvi…by Rinalds Bergmanis