Marinētus gurķus sagriež plānās strēmelītēs.
Atdzesētās apceptās vistas aknas sagriež plānās šķēlītēs.
Salātu bļodā pievieno sasmalcinātas aknas un marinētus gurķus, atdzesētus ceptus dārzeņus. No sīpola notecina visu šķidrumu un pievieno salātu bļodā.
VIDEO:
Sāli un piparus liekam salātos pēc garšas. Kā mērci pievienojiet graudu sinepes to arī var pēc garšos un majonēzi. Samaisām visu kārtīgi.
Salāti ar vistas aknām, marinētiem gurķiem, papriku un burkāniem ir gatavi! Labu apetīti!
Lasi vēl: Sīpolu mēslojums rozēm septembra beigās: krūmi jaunajā sezonā ražos daudz ziedu
Ja maniem bērniem garšo tad tas tiešām ir viens liels salātu gardums.!
Tevi noteikti interesēs
- Dēls palūdza visu dienu pieskatīt mazmeitu, bet ēdienu no ledusskapja ņemt nevarēju: stāstu, kā es rīkojos
- No speķa es gatavoju īstu gardumu, laizīsi pirkstus – maz zināma recepte
- Sieva atstāja mani vienu ar bērniem un aizbrauca uz nedēļu komandējumā – kā mēs “izvilkām” šo nedēļu
- Traks janvāris: no nulles līdz 21; Atkušņi, salnas un sniega vētras – sinoptiķi samulsina ar laika prognozēm Jaunajam gadam un svētkiem
- “Tas taču ir bez maksas” teica māte, vācot lietas no cilvēkiem bez maksas, bet mums bija neērti iziet cilvēkos
- Glābiet istabas puķes – biešu novārījums bagātīgai ziedēšanai, bet ar precīziem noteikumiem












