Marinētus gurķus sagriež plānās strēmelītēs.
Atdzesētās apceptās vistas aknas sagriež plānās šķēlītēs.
Salātu bļodā pievieno sasmalcinātas aknas un marinētus gurķus, atdzesētus ceptus dārzeņus. No sīpola notecina visu šķidrumu un pievieno salātu bļodā.
Sāli un piparus liekam salātos pēc garšas. Kā mērci pievienojiet graudu sinepes to arī var pēc garšos un majonēzi. Samaisām visu kārtīgi.
Salāti ar vistas aknām, marinētiem gurķiem, papriku un burkāniem ir gatavi! Labu apetīti!
Lasi vēl: Sīpolu mēslojums rozēm septembra beigās: krūmi jaunajā sezonā ražos daudz ziedu
Ja maniem bērniem garšo tad tas tiešām ir viens liels salātu gardums.!
Tevi noteikti interesēs
- 55 gadu vecumā atradu jaunu dzīves jēgu 7 vienkāršās lietās, jo ir dzīvot sarežģīti ir grūtiby Rinalds Bergmanis
- Rādu, kā gatavoju grūbas – vīrs un bērni ēd kā piedevu un lūdz gatavot biežākby Rinalds Bergmanis
- Tiešais reiss no Arktikas: meteoroloģijas eksperts Martins Bergšteins nemaz neiepriecina ar laika ziņām šai un arī nākošajai nedēļaiby Laura Blūma