Ja vien jūs redzētu, kā mans vīrs naktī, bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem, nemanāmi aizlavās uz virtuvi, lai nogaršotu vistiņu, kaut gan bijām nolēmuši pusi atstāt brokastīm.
Tikmēr vīramāte, ar nelielu skaudību, lūdz recepti, jo nevēlas pieļaut, ka vedekla virtuvē izrādās prasmīgāka par viņu.
Lasi arī: Neparasti biezpiena plācenīši bez miltiem un olām – nepielīp pie pannas
Uzreiz varu pateikt, ka receptē tiek izmantots siers, kas ir viens no garsās noslēpumiem. Siers piešķir vistai bagātīgu, krēmīgu un viegli sāļu garšu, kas lieliski papildina maigo vistas fileju. Mitruma saglabāšana – Vistas fileja var kļūt sausa, bet siers kūstot palīdz to padarīt sulīgāku un mīkstāku.
Kraukšķīga tekstūra – Cepoties siers var veidot garšīgu, zeltaini kraukšķīgu garoziņu, kas ēdienam piešķir papildu baudījumu.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās
Un lūk, šī brīnišķīgā recepte!
Svarīgi arī ievērot pagatavošanas gaitu, lai rezultāts būtu izcils.
Pagatavošana:
Fileju sagriežam mazos gabaliņos un ieliekam cepšanas veidnē.
Tomēr galvenā sastāvdaļa ir pati mērcīte, kas sniedz neatkārtojamo garšu!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu visu recepti (tai skaitā mērcei)
Tevi noteikti interesēs
- Uzzināju, kāpēc mums patiesībā zvana, klusē un noliek klausuli – atklāju, kas īsti slēpjas aiz šiem dīvainajiem zvaniem
- 4 zodiaka zīmes 10. novembrī sajutīs īpašu veiksmes un pārpilnības pieplūdumu
- Kā sagatavot krizantēmas ziemai: trīs soļi, lai nākamajā gadā tās ziedētu īpaši bagātīgi
- Nakts “koncerts”: kāpēc kaķi naktīs patiesībā ņaud un kā to novērst
- No cik gadu vecuma Latvijas likums atļauj bērnu vienu atstāt mājās: ”Daļa vecāku nemaz nezina no cik”
- Manas mīļākās kotletes bez grama gaļas, kas ir ļoti vienkārši pagatavojamas, bet tik garšīgas









