Iesmērēju cepšanas formu ar augu eļļu un ievietoju tajā kartupeļus kopā ar kefīra pildījumu. Ar karoti vienmērīgi izlīdzinu kartupeļus pa visu formas virsmu.
Uz kartupeļiem virspusē uzliek marinēto vistu stilbiņus un liek trauku cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem pēc Celsija, uz 50-70 minūtēm.
Vistas gaļa kefīrā ir gatava!
Vistas pagatavošana kefīrā ir vienkārši Dieva dāvana aizņemtām saimniecēm, jo marinēšanas process aizņem tikai pusstundu, un tad ēdiens tiek sūtīts uz cepeškrāsni, kur tas gatavojas gandrīz pats no sevis. Pateicoties kefīra marinādei, vistas gaļa paliek sulīga un mīksta.
Mēģiniet marinādei pievienot sasmalcinātus garšaugus, piemēram, rozmarīnu, timiānu vai baziliku – tas ēdienam piešķirs vēl izsmalcinātāku garšu.
Šī recepte ir īpaši noderīga tiem, kas uzrauga savu fizisko labsajūtu, jo kefīrs ir ne tikai patīkamas garšas, bet arī bagātīgs probiotiku avots, kas labvēlīgi ietekmē gremošanu un vispārējo organisma stāvokli.
Ieliku ledusskapī tualetes papīra rulli. Tādu rezultātu es nebiju gaidījusi
Pateicoties kefīram, vistas gaļa ir sulīga, un kartupeļi vienkārši kūst mutē! Svarīgākais ir tas, ka ēdiens ir viegls, jo tajā nav ne piliena majonēzes. Pastāstiet, vai esat kādreiz mēģinājuši gatavot vistas gaļu kefīrā?