Ķeramies pie gatavošanas!
Te svarīgi ievērot visas detaļas, lai salāti sanāk izcili. sevišķi vienu detaļu uz beigām…
Sākam!
Sāku ar to, ka Pekinas kāpostus sasmalcinu salmiņos un pārnesu salātu bļodā.
Tad tādā pašā veidā sagriež gurķi. Visas sastāvdaļas var sagriezt kubiņos, bet es personīgi dodu priekšroku salmiņiem.
Pēc tam šķiņķi sagriež šķēlēs, bet var izmantot arī vārītu vistas gaļu, sadalītu šķiedrās.
Salātu bļodā pievienoju vārītu olu gabaliņus.
Pēc tam salātos ieberu vienu konservētas kukurūzas kārbu, kas iepriekš notecināta no šķidruma.
Salātu bļodā pievieno arī smalki sagrieztus pētersīļus.
Pievienoju 2-3 ēdamkarotes majonēzes un rūpīgi samaisu (tu ir svarīgi ievērot- ar majonēzi nevajag pārspīlēt, citādi salāti būs smagnēji, bet viņas nevar arī būt par maz)!
Salāti ir gatavi! Vienkārši pagatavošanas ziņā, bet tajā pašā laikā ļoti garšīgi un sātīgi, tie ir ideāli piemēroti svētku galdam. Pat ja neesat šķiņķa cienītājs, šajos salātos tas noteikti patiks.
Tevi noteikti interesēs
- Lai arī precējušies, par visu maksāja atsevišķi – pat par komunālajiem Jaunās teikas dzīvoklī; Tas beigās noveda līdz skumjam iznākumamby Laura Blūma
- Būs modē visu gadu! 2025.gada aktuālākie somu modeļi: modes dāmas jau tās steidz izpirktby Laura Blūma
- 81 gadu vecais miljonārs Jūlijs Krūmiņš atzīst, ka nav atmetis ieceri par jaunu sievu: iespējams, “noskatījis” arī kādu pašmāju slavenībuby Laura Blūma