Ķeramies pie gatavošanas!
Te svarīgi ievērot visas detaļas, lai salāti sanāk izcili. sevišķi vienu detaļu uz beigām…
Sākam!
Sāku ar to, ka Pekinas kāpostus sasmalcinu salmiņos un pārnesu salātu bļodā.
Tad tādā pašā veidā sagriež gurķi. Visas sastāvdaļas var sagriezt kubiņos, bet es personīgi dodu priekšroku salmiņiem.
Pēc tam šķiņķi sagriež šķēlēs, bet var izmantot arī vārītu vistas gaļu, sadalītu šķiedrās.
Salātu bļodā pievienoju vārītu olu gabaliņus.
Pēc tam salātos ieberu vienu konservētas kukurūzas kārbu, kas iepriekš notecināta no šķidruma.
Salātu bļodā pievieno arī smalki sagrieztus pētersīļus.
Pievienoju 2-3 ēdamkarotes majonēzes un rūpīgi samaisu (tu ir svarīgi ievērot- ar majonēzi nevajag pārspīlēt, citādi salāti būs smagnēji, bet viņas nevar arī būt par maz)!
Salāti ir gatavi! Vienkārši pagatavošanas ziņā, bet tajā pašā laikā ļoti garšīgi un sātīgi, tie ir ideāli piemēroti svētku galdam. Pat ja neesat šķiņķa cienītājs, šajos salātos tas noteikti patiks.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc agrākos laikos uzskatīja, ka zēnu vārdā jābūt burtam “R”: tikai ticējumi vai tam ir nozīmeby Laura Andersone
- ”Es pie tevis pārvāktos, ja aicinātu…” — mans 52 gadus vecais kavalieris teica jau trešajā randiņā: drīz es sapratu, kāpēc tāda steigaby Rinalds Bergmanis
- Rupja kļūda, griežot peonijas rudenī, ko pieļauj daudzi: pēc tam krūms veido tikai sīkas ziedkopasby Laura Andersone