Visums vēro katru tavu vārdu: ja nevēlies lauzt savu likteni, tad nekad nesaki 5 bloķējošās frāzes

Kas īsti ir laime? Būtībā tā ir ļoti savāda parādība. Dažiem laime nozīmē vienkārši pietiekami izgulēties un nejust sāpes. Citiem – padzerties tīru ūdeni. Vēl citiem laime ir iespēja kuģot ar jahtu un baudīt melno kaviāru.

Svarīgākais ir tas, ka Visums katram cilvēkam dod iespēju būt laimīgam. Laime ir stāvoklis, ko cilvēks jūt pats sev. Tomēr bieži vien cilvēks pats dara visu, lai laimi nepiedzīvotu: viņš to atbaida, nepamana, paiet tai garām vai slēpjas aiz bailēm un neticības saviem spēkiem.

Viens no lielākajiem laimes iznīcinātājiem ir noslēgtība pret visu jauno. Tas notiek, kad cilvēks dzīvo savā ierastajā komforta zonā un necenšas izkļūt no tās. Viņš sapņo par laimi un runā par to, bet viņa prāts joprojām ir iestrēdzis vecajās problēmās, domās un pārdzīvojumos.

Lasi arī: WhatsApp slēptās funkcijas: par šiem ”trikiem” daudzi lietotāji nemaz nenojauš

Vēl viens faktors, kas atbaida laimi, ir cilvēka negatīvisms. Tā ir īpašība, kad cilvēks ir pilns negatīvisma un aizsargājas ar “ērkšķiem”. Viņu nekas nespēj pārsteigt vai iedvesmot; viņš uzskata, ka zina visu, nekas viņam nesanāks, un viss jau ir izjaukts, pat ja viss ir kārtībā.

Papildus šiem diviem biedētājiem ir arī frāzes, ar kurām mēs burtiski bloķējam laimi.

 

Frāzes, kuras jāizmet tuvākajā atkritumu tvertnē.

Atgādināšu, ka mūsu domas veido mūsu apziņu un attieksmi pret pasauli. Caur domām mēs radām sev pasauli, kurā dzīvojam.

Bet to, ko mēs sakām, dzird Visums. Viņai vienkārši nav laika rakņāties tavā galvā, viņa prot klausīties un visu lieliski dzird. Ja jūs to atkārtojat bieži, tad, ticiet man, viņa noteikti klausīsies un darīs, kā jūs prasīsiet.

 

SKAISTUMS

Es runāju par skaistuma izpratni un to, ka  ir stingri aizliegts sūdzēties Visumam par saviem trūkumiem. Īsāk sakot: kad jūs pastāvīgi skaļi sakāt, ka esat resns un neglīts, tad Visums to uztver kā jūsu piekrišanu jūsu pašreizējai situācijai un notur jūs šajā formā un tādā formā.

Visums nesaprot, ka tas ir sarkasms un jūsu slepenā vēlme kļūt slaidai un kaut kā pārveidoties. Tāpēc jums ir skaidri jārunā par to, kāpēc  jums ir nepieciešams zaudēt svaru, ko tieši nesīs izskata izmaiņas utt.

 

ES TO NEDARĪŠU

Es nekad to nedarīšu… Visumam šī frāze ļoti nepatīk. Vai Tu zini kāpēc? To pasakot skaļi, jūs automātiski nostādāties visaugstākā radītāja pozīcijā, kuram ir tiesības kontrolēt dzīvi un likteni, valdīt un lemt.

Lai apbēdinātu šādu cilvēku, kurš augstprātīgi pasludināja sevi par ārštata radītāju, liktenis noteikti sagādā pārsteigumus tādu situāciju veidā, par kurām iepriekš tika teikts:  “Es nekad neesmu…” Lai cilvēks pēkšņi nonāk šajās kurpēs, iziet tam cauri un saprot, ka nav labi spriest par citiem cilvēkiem un izlemt, kā viņi ir labāki vai sliktāki, un tajā pašā laikā liekot sevi soli augstāk.

Ja šo frāzi nevar aizstāt ar neko citu, tad, lūdzu, precizējiet, par ko tieši jūs runājat un kurā brīdī: iemesli, viedoklis utt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pašas galvenās frāzes, kuras nevajag teikt

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment