Visums vienmēr dos norādes, ja cilvēks ir apmaldījies: signālus, ka jūs neejat pa savu ceļu

5. Tagad tu bieži vai pat pastāvīgi visu kavē, lai gan izbrauc trīs stundas iepriekš.

Visums vēlas, lai jūs atgrieztos dzīves plūsmā un beidzat zaudēt laika izjūtu, domājot, ka kaut kur bija labs vai kaut kur būs labs, necienot šeit un tagad. Sinhronisms ar dzīvi vienmēr nozīmē, ka visu paspēj paveikt visur, pat stundu vēlāk izbraucot. Ja kavējies, sinhronitāte nav kārtībā, tu esi ārpus laika, kā ūdens kratoša vilciena glāzē.

6. Biežs aptieku un ārstu apmeklētājs un nemitīga cīņa ar vienu slimību vai citu nelaimi.

To Visums nereti dāvā tiem, kas pārāk daudz uzņēmušies, neatpūšas un nerūpējas par sevi, vai piepilda citu sapņus un lēmumus, ņemot tos par saviem.

7. Nekas netiek pabeigts, jo iedvesma ilgst tikai īsu laiku.

Šķiet, ka jūs ar tādu degsmi uzņematies savu nākamo biznesu vai sapņojat, un tad, bam, šķiet, ka akumulators ir izlādējies. Un es nevaru atrast enerģijas pieplūdumu.

Iedvesma nāk no vārda IEELPOŠANA. Visums aicina parūpēties par sirdsmieru un motivācijas veidā atrast tieši to savu bateriju, kas nez kāpēc palika malā. Varbūt tas ir jauns hobijs, dzīvesvietas maiņa, dzīves ritms utt. Vai varbūt pat vispārēja atziņa, ka lietas ir jāmaina.

8. Tu no rīta pamosties jau saspringta un satraukta, ar sliktu garastāvokli un skumjām acīm.

Visums vēlas, lai jūs staigātu pa savu dzīves maršrutu jautrs, laimīgs, viegls un enerģisks. Tā kā rīts jau izskatās tik drūms un nedzīvs, ir pienācis laiks veikt auditu, kur jūs tik daudz tērējat un atstājat visu dzīves sulu.

9. Man viss kļuva garlaicīgi, un pēdējo reizi jautri smiekli skanēja pagājušajā gadsimtā.

Mans vismazākais signāls. Šeit ir runa par to, ka tu neizmanto sevi un dzīvo vai nu pielāgoties savai ģimenei, partnerim, apstākļiem un skumjām atziņām, ka dzīve nav nekas labs.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina vienai zvaigžņu zīmei solīja maģisku janvāri – viss piepildīsies

Laiks izdomāt, kā piepildīt dzīvi ar krāsām, dažādot ierasto Murkšķa dienu, iepriecināt sevi ar kaut ko, mainīt kaut ko, kas jau sen ir saslimis. Šādam stāvoklim ir spēja iesakņoties cilvēkā, iepīt viņa dzīves maršrutā un pārkonfigurēt navigatoru tā, lai iepriekšējie 8 punkti kļūtu par pastāvīgiem ceļabiedriem. Tikai šis ceļš būs nevis uz skaistu un laimīgu punktu B, bet uz bezcerīgu melanholiju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment