Visums vienmēr savienojas ar cilvēku, kad nepieciešama palīdzība: kā nepalaist garām maģisko atbalstu

Kā atpazīt, ka Visums aktīvi cenšas palīdzēt.

Katrs cilvēks, vai viņš to vēlas vai ne, bet visums vienmēr palīdzēs.

Šī sistēma vienmēr zina, kā šim cilvēkam būs labāk, kur viņam jāatrodas, kur jāiet utt.

Bet, tā kā Visums, par laimi, nezina, kā runāt, tas izdomā visdažādākos veidus, kā sasniegt mūs īstajā brīdī, lai palīdzētu.

Kāpēc es teicu “par laimi”? Ja Visums runātu parastā balsī, cilvēki kļūtu traki. Cilvēki pārstātu attīstīties un dzīvotu kā ķīniešu manekeni, nesasniedzot sevi, savu iekšējo Es.

Un tā ar savām viltīgajām manipulācijām ik pa brīdim uzmet dažādus trikus. Un cilvēks, kuru savs lauks saista ar Visumu, ir tas, kurš spēj tos saskaitīt. Tas, kurš ir akls, kurš seko sabiedrībai, kurš ir apmulsis un apmaldījies, kurš pat nevēlas pievērst uzmanību acīmredzamajam – viņš vienmēr būs neapmierināts, viņš nekad nepazīs patiesu laimi, viņš nesatiks savu burvību un spēku, viņš vienkārši pļāpās pa dzīvi vidusmēra dalībnieks.

Ne velti saka, ka ir jāiemācās pamanīt visu sev apkārt, jādzīvo mirklī, jāļauj sev paplašināt telpu, nevis apjukt tikai savās radītajās mikro pasaulēs, ko sauc par ģimeni, darbu, mājas, komanda.

Uzreiz teikšu, ka tos cilvēkus, kuri ir saistīti ar Visumu, citi uzskata par dīvainiem, kaut kā ekscentriskiem un bieži par sevi dzird, ka runā muļķības, tic muļķībām utt.

Tas ir tālu no patiesības.

Vienkārši dzīvot un pamanīt, dzīvot un analizēt, dzīvot un vērīgi skatīties uz notiekošo, dzīvot un šņaukt neredzamo un mainīgo – tā ir dzīvošana harmonijā ar Visumu. Jo tikai tā var atrast savu īsto ceļu, saprast, ka tu kaut kur nomaldies vai, gluži otrādi, esi izvēlējies pareizo virzienu.

Mūsu Visumam patīk spēlēties ar apziņu, smalkām lietām, skaitļiem un objektiem, kas mums ir svarīgi.

Ja pēkšņi sākat pamanīt pastāvīgi vienus un tos pašus skaitļus (laiks pulkstenī, konta numuri, čeki, dzīvokļi un mājas) – jums nevajadzētu domāt, ka tā ir tikai maģija un iet garām. Koncentrējiet savu apziņu uz to un sāciet strādāt šajā virzienā. Tas ir vienkārši: izsekojiet, kas tieši notika tajā brīdī, kad atkal redzējāt atkārtojošos numuru. Kāda doma tajā brīdī virmoja zemapziņā? Atcerieties, kurā brīdī sākās šīs iespējamās sakritības. Ko jūs gatavojāties darīt, ko plānojāt, kādu lēmumu gribējāt pieņemt? Tas ir svarīgi.

Tieši tam, kas mokās vai nekādi nevar atrisināt, nāk Visuma palīdzība. Viņa redzēja, juta un atnāca. Nevis tāpēc, lai jūs izklaidētu ar matemātiku, bet lai jūs pēkšņi sāktu saprast dzīves vērienu, lai jūs pēkšņi novirzītu prātu no viena un tā paša, paplašinātu telpu un, iespējams, beidzot pamanītu izeju pavisam citā virzienā. Tas nozīmē, ka tas attīsta jūsu novērošanas spējas, redzesloku un izvēles iespējas. Lai vienā brīdī nenoķertu.

Galu galā, kas ir tas pats skaitlis vai skaitļi? Šī ir pietura, skaitīšana tālāk netiek. Tātad jūs esat iestrēdzis uz vietas.

Lasi vēl: Fortūna ir izvēlējusies savus favorītus: divas zodiaka zīmes 2024. gadā piedzīvos neticamus panākumus

Tas nozīmē, ka līdz brīdim, kad neatrisināsiet problēmu, kas jūs ir “mīdījusi”, jūs nepārvietosities. Aptuveni šādi tas darbojas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment