Kāpēc čības un vairākus citus priekšmetus no viesnīcas numuriņa var un pat vajag ņemt līdzi. Iespējams, tu vēl to nezināji!

Citi atpūtnieki nicīgi izturas pret cilvēkiem, kas zog lietas no viesnīcas. Negodīgu personu rīcība ir novedusi pie tā, ka daudzi viesnīcu klienti piesardzīgi lieto pat bezmaksas ziepes numuriņa vannas istabā.

Taču dažas lietas no viesnīcas ne tikai var, bet pat vajag paņemt līdzi. Pēc viesa aizbraukšanas tās vienalga tiks izmestas atkritumos, bet tad, ja tās tiks paņemtas līdzi, uzticami kalpos cilvēkam vēl zināmu laiku. Turklāt tieši ar to arī rēķinās paši viesnīcnieki!

Lietas no viesnīcas numuriņa, kuras var un vajag paņemt līdzi

Pārtika un dzērieni

Katrā sevi cienošā viesnīcā ikviens klients tiek sagaidīts ar kārumu grozu. Parasti tur ieliek augļus, šokolādi, pāris pudeles ūdens vai sulas. Šie produkti nav paredzēti ilgstošai glabāšanai un vēl jo mazāk atkārtotai izmantošanai. Tāpēc šāda apsveikuma groza saturu var baudīt bez kautrēšanās!

Dārgās un prestižās viesnīcās viesi dažkārt pat tiek cienāti ar bezmaksas šampanieti un delikatesēm. Taču nejauc viesnīcas darbinieku komplimentus ar minibāra saturu! Par visu, kas atrodas minibārā, būs jāmaksā atsevišķi. Un ikvienam ir jāatceras šis aspekts.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Piezīmju blociņi un pildspalvas

Lasi vēl: Slikti jaunumi leģendārā aktiera Jāņa Paukštello dzīvē – cilvēki ir satraukti un pauž atbalstu

Lasi vēl: 7 dienas un 7 naktis vilki aplenca būdu, nevienu nelaida ārā. Kad pie viņiem iznāca maza meitenīte, notika neticamais

Daudzas viesnīcas piedāvā katram klientam vairākus bloknotus, pildspalvas un zīmuļus. Parasti šīs kancelejas preces ir dekorētas ar viesnīcas simboliem. Viesnīcu īpašnieki tieši sagaida, ka viesi piezīmju grāmatiņas un pildspalvas nesīs mājās. Nu tad šīs lietas kalpos kā bezmaksas reklāma viesnīcai.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment