Kāpostus sajaucam ar kefīru un iegūstam gardus slinkos pīrāgus: recepte no nabadzīga ebreja

Atsevišķi saputo olas ar sāli, tad sajauc kefīru ar cepamo sodu. Sajauc kefīra un olu maisījumu, pievieno miltus un mīca mīklu.

Biezajai mīklai pievieno kāpostu pildījumu un rūpīgi samaisa.

Uz sakarsētas pannas ar eļļu ar karoti izklājiet mīklu, cepot pīrādziņus, līdz parādās zeltaina garoziņa.

Lasi arī: Neparasta medus kūkas pagatavošana 30 minūtēs! Gadiem pārbaudīta recepte

 

Lasi arī: Austrumos dāmas 50+ izskatās kā jaunas meitenes, bet mūsējās – kā vecas tantes: 5 viņu skaistuma noslēpumi

Tādējādi iegūstam vieglus un garšīgus kāpostu pīrādziņus, kas lieliski piemēroti ģimenes vakariņām un viesu cienāšanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment