Pagatavošana:
Olas, redīsus un gurķus sagriež nelielos kubiņos. Smalki sagriež lokus, apvieno visas sastāvdaļas vienā traukā.
Sāli un melnos piparus ieber majonēzē, kārtīgi samaisa. Salātus sajauc ar šo majonēzi un skābo krējumu, visu samaisa.
Divas maizes šķēles apklāj ar šiem salātiem, pa virsu liek vēl vienu maizes kārtu.Sviestmaizi sagriež pa diagonāli un iegūstam trīsturveida sviestmaizi.
Lasi arī: Dūmvads tagad pašattīrās, un uz jumta nav jākāpj: pazīstams krāšņu meistars dalījās noslēpumā
Līdzās minētajām sastāvdaļām var pievienot desu, tomātus un citus produktus. Sviestmaizes grūti sabojāt ar kādu sastāvdaļu.
Tevi noteikti interesēs
- Naudas iemaksa bankomātos būs jādara pēc jauniem noteikumiem, bet kurā valstīby Sandra Vīgante
- Gribēju sagādāt sievai pārsteigumu, aizvedot ceļojumā, bet jau atvaļinājuma pirmajā dienā sapratu, ka visi mani labie nodomi ir izgāzušiesby Laura Andersone
- Vai ir vērts patiesībā iegādāties dzīvokli pirmajā stāvā: stāstu, ko atklājuby Rinalds Bergmanis