Pagatavošana:
Olas, redīsus un gurķus sagriež nelielos kubiņos. Smalki sagriež lokus, apvieno visas sastāvdaļas vienā traukā.
Sāli un melnos piparus ieber majonēzē, kārtīgi samaisa. Salātus sajauc ar šo majonēzi un skābo krējumu, visu samaisa.
Divas maizes šķēles apklāj ar šiem salātiem, pa virsu liek vēl vienu maizes kārtu.Sviestmaizi sagriež pa diagonāli un iegūstam trīsturveida sviestmaizi.
Lasi arī: Dūmvads tagad pašattīrās, un uz jumta nav jākāpj: pazīstams krāšņu meistars dalījās noslēpumā
Līdzās minētajām sastāvdaļām var pievienot desu, tomātus un citus produktus. Sviestmaizes grūti sabojāt ar kādu sastāvdaļu.
Tevi noteikti interesēs
- Piektdienas laikapstākļi Latvijā radīs daudz nepatīkamu un pat skarbu situācijuby Sandra Ločmele
- Gatis beidzot ieguva savu sapņu darbu ar ļoti labu algu, bet tikai tad sākās vislielākās problēmas ģimenes dzīvēby Laura Blūma
- Gudri dārznieki iesaka: 7 populāri koki, kurus nevajadzētu stādīt savā dārzāby Laura Blūma