Pagatavošana:
Olas, redīsus un gurķus sagriež nelielos kubiņos. Smalki sagriež lokus, apvieno visas sastāvdaļas vienā traukā.
Sāli un melnos piparus ieber majonēzē, kārtīgi samaisa. Salātus sajauc ar šo majonēzi un skābo krējumu, visu samaisa.
Divas maizes šķēles apklāj ar šiem salātiem, pa virsu liek vēl vienu maizes kārtu.Sviestmaizi sagriež pa diagonāli un iegūstam trīsturveida sviestmaizi.
Lasi arī: Dūmvads tagad pašattīrās, un uz jumta nav jākāpj: pazīstams krāšņu meistars dalījās noslēpumā
Līdzās minētajām sastāvdaļām var pievienot desu, tomātus un citus produktus. Sviestmaizes grūti sabojāt ar kādu sastāvdaļu.
Tevi noteikti interesēs
- Kā ātri un efektīvi atbrīvoties no nepatīkamās smakas sporta apavos un kedāsby Anete Vītola
- Filmiņas “Straume” sakarā pavisam drīz kāds ļoti liels un patīkams pārsteigums ikvienam Latvijas iedzīvotājamby Laura Blūma
- Nesapratu kāpēc santehniķis aizdedzināja sērkociņu un iemeta to manā tualetē. Bet tas nostrādājaby Rinalds Bergmanis