Pagatavošana:
Olas, redīsus un gurķus sagriež nelielos kubiņos. Smalki sagriež lokus, apvieno visas sastāvdaļas vienā traukā.
Sāli un melnos piparus ieber majonēzē, kārtīgi samaisa. Salātus sajauc ar šo majonēzi un skābo krējumu, visu samaisa.
Divas maizes šķēles apklāj ar šiem salātiem, pa virsu liek vēl vienu maizes kārtu.Sviestmaizi sagriež pa diagonāli un iegūstam trīsturveida sviestmaizi.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi arī: Dūmvads tagad pašattīrās, un uz jumta nav jākāpj: pazīstams krāšņu meistars dalījās noslēpumā
Līdzās minētajām sastāvdaļām var pievienot desu, tomātus un citus produktus. Sviestmaizes grūti sabojāt ar kādu sastāvdaļu.
Tevi noteikti interesēs
- Āboli zem koka ir īsts dārgums: kā tos izmanto pieredzējuši dārzniekiby Laura Andersone
- “Vadītāji neizgriež riepas stāvvietās, bet viņiem tas būtu jādara”: es jums pastāstīšu kā riepas var palīdzēt autovadītājiemby Sandra Vīgante
- Oktobris būs netipisks un pilns ar sliktiem pārsteigumiem: sinoptiķi paziņo, kam gatavotiesby Sandra Vīgante