Pagatavošana:
Olas, redīsus un gurķus sagriež nelielos kubiņos. Smalki sagriež lokus, apvieno visas sastāvdaļas vienā traukā.
Sāli un melnos piparus ieber majonēzē, kārtīgi samaisa. Salātus sajauc ar šo majonēzi un skābo krējumu, visu samaisa.
Divas maizes šķēles apklāj ar šiem salātiem, pa virsu liek vēl vienu maizes kārtu.Sviestmaizi sagriež pa diagonāli un iegūstam trīsturveida sviestmaizi.
VIDEO:
Lasi arī: Dūmvads tagad pašattīrās, un uz jumta nav jākāpj: pazīstams krāšņu meistars dalījās noslēpumā
Līdzās minētajām sastāvdaļām var pievienot desu, tomātus un citus produktus. Sviestmaizes grūti sabojāt ar kādu sastāvdaļu.
Tevi noteikti interesēs
- Viņai ir 70, bet māja vienmēr kārtībā bez biežas uzkopšanas: 5 gudri triki no kaimiņienes
- Dāvana no tavas iepriekšējās dzīves, pamatojoties uz tavu Zodiaka zīmi
- Dabas vērotāji nevar vienoties vai ziema būs barga vai tomēr kā pavasaris: meteorologs atklāj kas būs
- 5 lietas, ko dara pieredzējušu kaķu audzētāji, lai kaķi mazāk mestu spalvu un mājoklis būtu tīrāks
- Paši savas neveiksmes “nogrūž” uz māti: Raimonda Paula mazmeita Annemarija soctīklos “atmasko” kādu sabiedrībā pazīstamu dāmu (+ VIDEO)
- Neatdod nevienam šajā dienā uguni: tautas ticējumi 5. novembrim – ko drīkst un nedrīkst darīt









