Noklusētais atklājas beidzot! Atklājies par Justīnes pamātes izteikto, ko viņa kliedza pirms aizturēšanas

Sākumā pilsētnieki pieņēma, ka jaunā meitene nav pati izgājusi no mājas, bet gan  ar vecāku palīdzību. Būtu bijis saprātīgi ņemt vērā iedzīvotāju viedokļus un pielāgot savu izpratni, jo beigās iedzīvotāju teiktais patiesībā tika apstiprināts.

Tomēr audžumātes izteikumi bija neskaidri, un to patiesais nozīmējums nebija skaidrs uzreiz. Vēlāk kļuva zināms, ka audžumātes teiktā informācija bija nepatiesa, un drīz pēc tam atklājās, ka viņa bija izgudrojusi savu stāstu, izliekoties un melojot.

Intervijā Sandra dalījās ar savu viedokli par notikušo, uzsverot, ka viņi atradušies grūtā situācijā, jo viņiem uzdeva jautājumus par bērna atrašanās vietu. Dzīvošana, nezinot, kur atrodas bērns, ir ļoti sarežģīta pieredze. Viņa izvairījās sniegt detalizētāku informāciju, jo pati arī nebija informēta par notikumu attīstību.

 

Viņa uzsvēra, ka viņa ir atkarīga no dažādām zā**l*ēm un nav spējīga piedalīties citās darbībās. Turklāt, viņa atklāja, ka pastāvīgā mediju uzmanība, radīja nepārvaramu ietekmi uz situāciju. Viņa to raksturoja kā neaprakstāmu pieredzi un izteicās, ka viņai ir ļoti grūti, norādot, ka televīzijas uzmanība viņai vispār traucē, jo tas nav smuki.

 

Nākamajā dienā varas iestādes bez iepriekšēja brīdinājuma  abus vecākus aiz turēja. Viņu izdomātais stāsts tika atklāts kā nepatiess, jo viņi bija pilnībā informēti par jaunās sievietes nestabilo stāvokli un viņas atrašanās vietu. Situācija bija acīmredzami sarežģīta.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment