Volkswagen atjaunina Jetta sedana modeli, lai palielinātu zīmola automobiļu pārdošanas apjomu

Volkswagen paziņoja par Jetta sedana atjauninājumiem, lai palielinātu tā pārdošanas apjomus, ņemot vērā nozares bažas par pieejamību, raksta CNBC.

Sākumlīmeņa Jetta versija ar automātisko pārnesumkārbu būs pieejama no 21 995 ASV dolāriem, kad tā nonāks pārdošanā, kas gaidāms līdz trešā ceturkšņa beigām, paziņoja uzņēmums. Šis modelis aizstās pašreizējo lētāko Jetta modeli, kuram ir manuālā pārnesumkārba un kura pārdošanas apjomi ir ierobežoti, jo daudzi autovadītāji prot braukt tikai ar transportlīdzekļiem ar automātisko pārnesumkārbu.

Izmaiņas tiek veiktas, ņemot vērā bažas par transportlīdzekļu pieejamību un pieaugošajiem transportlīdzekļu krājumiem pēc gadiem ilgajiem ierobežojumiem, ko izraisīja covid-19 un piegādes ķēdes problēmas.

Saskaņā ar Cox Automotive datiem Jetta jaunā sākumcena ir salīdzināma ar vidējo maijā pārdotā jauna automobiļa darījuma cenu, kas bija 47 455 ASV dolāri.

Volkswagen Group of America izpilddirektors Pablo Di Si šā gada sākumā CNBC sacīja, ka viņš saskata iespējas autoražotājam labāk izmantot Jetta modeli Ziemeļamerikā.

“Visiem ir sava VW vēsture, īpaši attiecībā uz Jetta,” viņš teica intervijā februārī, minot Jetta ražošanas apjoma pieaugumu par 60% pēdējos gados.

Kopumā tādu automobiļu kā Jetta pārdošanas apjomi ir samazinājušies salīdzinājumā ar vēsturisko līmeni, ņemot vērā covid-19 un SUV pieaugumu. Taču Jetta pārdošanas apjomi ASV pagājušajā gadā palielinājās par 24 % līdz aptuveni 47 400 vienībām, padarot to par ceturto vislabāk pārdoto VW automašīnu ASV.

Otrdien uzņēmums arī paziņoja, ka 2025. gada Jetta būs ar uzlabotu eksterjera un interjera dizainu, kā arī papildu standarta aprīkojumu.

2025.gada Jetta standarta aprīkojumā būs 1,5 litru, 158 zirga spēku četru cilindru dzinējs, kas būs savienots ar standarta astoņu pakāpju pārnesumkārbu. Šis veiktspējas modelis arī turpmāk piedāvās manuālo pārnesumkārbu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment