Wi-Fi tīklājā, jūsu automašīnā būs Opel OnStar tiešsaistē jau drīz

Cik lielu attālumu es varu nobraukt līdz brīdim, kad jāuzpilda degviela? Vai riepu spiediens ir atbilstošs? Kur īsti es novietoju savu automašīnu? Atbildes uz šiem jautājumiem iespējams noskaidrot, vienkārši izmantojot viedtālruni. Pat pirms izejat pa parādes durvīm.

Viss tiek kontrolēts – viedtālruņa lietojumprogrammas.

Pateicoties progresīvajai myOpel lietotnei, kas paredzēta OnStar, lietošanas komforts sasniedz jaunu līmeni. Un arī garlaicīgi nebūs.

  • Lai jebkurā brīdī iegūtu svarīgu informāciju par riepu spiedienu, eļļas nolietojumu un degvielas līmeni, vienkārši izmantojiet savu tālruni
  • Aizmirsāt aizslēgt automašīnu? Nekādu problēmu! Vienkārši aizslēdziet un atslēdziet automašīnas durvis ar viedtālruni2
  • Aizmirsāt, kur novietojāt automašīnu? Vienkārši nosakiet automašīnas atrašanās vietu tiešsaistē
  • Ieslēdziet gaismas un iedarbiniet signāltauri: jūs varēsiet redzēt un dzirdēt, kur novietota jūsu automašīna
  • Savā viedtālrunī ērti atrodiet vēlamo galamērķi, un adresi nosūtiet uz iebūvēto Opel navigācijas sistēmu

Lai iegūtu visus OnStar mobilos pakalpojumus, vienkārši lejupielādējiet myOpel lietotni Google Play vai AppStore veikalā un ieinstalējiet to.

Ja savu viedtālruni ar viedtālruņa lietotni, kas paredzēta OnStar, neesat paņēmis līdzi, viens zvans OnStar speciālistiem ir viss, kas vajadzīgs. Pēc jūsu drošības koda (PIN) pārbaudes OnStar konsultants varēs atrast jūsu automašīnu un no attāluma atslēgt un aizslēgt to. Šādi iespējams rīkoties arī tad, ja automašīna aizslēgta netīši un tai nav iespējams piekļūt.

Rakstu iesaka:  

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment