Zaļā koka pūķa enerģija: kā ienest veiksmi savā mājā

Jaunais gads nes sev līdzi vēlmi veikt izmaiņas savās mājās. Zaļā koka pūķa simbols no ķīniešu kalendāra ir trīs tūkstošus gadu vecs un ir ideāla iespēja atjaunot savu interjeru.

Kas tas par dzīvnieku.

Ķīniešu kalendārs ir balstīts uz Saules, Zemes, Mēness, Jupitera un Saturna astronomiskajiem cikliem un reizi gadā saskaņā ar tradicionālo kārtību tiek pagodināta viena no divpadsmit būtnēm. Žurka, vērsis, tīģeris, zaķis, pūķis, čūska, zirgs, aita, pērtiķis, gailis, suns un cūka ir kaut kas līdzīgs mūsu kultūrā slavenāko Auns, Vērsis, Dvīņi, Vēzis, Lauva, Jaunava, Svari, Skorpions, analogi, Strēlnieks, Mežāzis, Ūdensvīrs un Zivis no zodiaka apļa.

Pūķis ir piektais simbols austrumu kalendārā un apzīmē diženumu, cēlumu un gudrību. Radījums ir pārmaiņus piesātināts ar papildu funkcijām ar pieciem piecu krāsu elementiem. Tādējādi reizi sešdesmit gados simbols kļūst par baltu metālisku, melnu ūdeni, zaļu koka, sarkanu uguni vai dzelteno zemi.

Zaļais koka pūķis – veiksminieks, radošs, strādīgs, dāsns, žēlsirdīgs un šķietami atkal ziedošs pēc garās ziemas – pēdējo reizi sevi pieteica 1964. gadā. Un tad 2024. gadā atkal pienāca viņa kārta.

Kas patīk Zaļajam koka pūķim?

Daļa no loģikas ir tikpat vienkārša kā jebkad. 2024. gada simbols mīl koku un zaļās nokrāsas. Tālāk – ir sarežģītāk, bet tomēr skaidrojumi turas līdzi. Pūķis arī mīl zelta un sarkanās krāsas, tradicionālos ķīniešu kultūras toņus. Un viņš noteikti pateiks jums veiksmi par peldēšanos cēlos audumos – viņš pats nav svešs, majestātiska būtne galu galā.

Koka akcenti

Mēbeles- Galdi, kumodes, skapji, plaukti, gultas, koka pakaramie. Viens vai divi modeļi, kas izgatavoti no šāda dabīga materiāla, piešķirs interjeram dabiskumu un komfortu.

Apdare- Arī koka grīdlīstes, palodzes vai sienu paneļi piešķirs jūsu mājoklim dabisku pieskārienu.

Apgaismojums- Stāvlampas, lustras, galda lampas, svečturi – katrā no grupām vienmēr būs koka varianti.

Lasi vēl: “Zelta kalni tiek solīti”: Šīs 2 zīmes kļūs bagātas 2024. gada pirmajā pusē – debesis tām ir sarūpējušas dāvanu

Dekors- No koka vai skaidām izgatavoti spoguļi, puķu statīvi, puķupodi, bilžu rāmji, figūriņas, organizatori vai pulksteņi papildinās kopējo ainu.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment