“Zaļais Pūķis sniedz padomus”: šie skaitļi palīdzēs 2024. gadā laimēt loterijā – astrologi un numerologi atklājuši noslēpumus

Nosaukti skaitļi, kas 2024. gadā kļūs laimīgi.

2024. gads Zaļā Koka Pūķa gads – viens no spēcīgākajiem Austrumu mitoloģijā. Šis pūķis ir neticami dāsns, un tāpēc daudzi varēs rēķināties ar finansiālo izaugsmi. Bet cilvēks nedzīvo tikai ar darbu. Pūķis dos priekšroku arī tiem, kas riskē.

Astrologi un numerologi nosaukuši laimīgos skaitļus izlozē katrai zodiaka zīmei 2024. gadā.

AUNS

Aunam vajadzētu izvēlēties skaitļus 1,7,9 – kombinācijas ar šādiem skaitļiem, ja pievienosi tiem skaitļus, kas saistīti ar bērnību, mājas vai dzīvokļa numuriem, tuvinieku dzimšanas datumiem, noteikti novedīs Aunu pie liela džekpota.

VĒRSIS

Vērsis var rēķināties ar cipariem 2,6,8. Varat arī pievienot numurus, ar kuriem viņi saskaras katru dienu, piemēram, autobusa numuru, ar kuru viņiem jābrauc, vai automašīnas numuru.

DVĪŅI

Dvīņiem veiksies ar skaitļiem 3,5,7 un viņu iecienītāko skaitļu kombinācijām – tādi ir katram.

VĒZIS

Vēži gūs panākumus, ja izmantos skaitļus 4,9,1 un atšķaidīs tos ar skaitļiem, kas ir tieši saistīti ar viņu loloto sapni.

LAUVA

Lauvai Zaļā pūķa gadā veiksies, ja viņi izmantos skaitļus 5,19,12 un pievienos tiem skaitļus, kas saistīti ar galvenajiem datumiem viņu biogrāfijā – kāzu datumu, bērna piedzimšanu utt.

Lasi vēl: Uz kura pirksta jānēsā gredzens, lai vēlmes piepildītos?

JAUNAVA

Jaunavām veiksmi nesīs 6,7,8 kombinācijā ar cipariem, kas saistīti ar viņu sīkrīkiem – piemēram, pēdējiem četriem cipariem tālruņa numurā.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment