Zaļos zirnīšus pērku bieži un daudz: saku, kādu “gardumu” gatavoju vakariņām (dalos ar recepti)

2. Vāra trīs olas līdz mīkstumam un smalki sasmalcina.

3. Smalki sagrieziet zaļos sīpolus un nosūtiet pārējām sastāvdaļām.

Lasi vēl: Kad dēls atveda jauno draudzeni uz mājām Rīgu, bet pēc šīs reizes tas vairs nekad neatkārtosies

4. Pievienojiet arī vienu kārbu konservētu zaļo zirnīšu, vienu ķiploka daiviņu un sāli pēc garšas.

5. Salātus pārlieciet ar skābo krējumu vai majonēzi un rūpīgi samaisiet.

Ikreiz, kad veikalā ieraugu konservētu zirnīšu kārbu, noteikti nopērku un pagatavoju šo uzkodu. Salāti ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojami, bet tik garšīgi, ka tie bieži parādās uz mūsu galda.

Noteikti pamēģiniet tos pagatavot.

Lasi vēl: Cik tālu skudru var aiznest no skudru pūžņa? Var aiznest kilometriem tālu, bet mēs to neiesakām. Lūk, kāpēc

Jūs varat paši izvēlēties mērci, ko vēlaties, vai arī skābo krējumu vai majonēzi.

 

Sastāvdaļas:

1. Konservēti zaļie zirnīši – 1 kārba.
2. Burkāni – 1 gab.
3. ola – 3 gab.
4. Zaļie sīpoli – 2 spalvas.
5. Ķiploki – 1 daiviņa.
6. Sāls – pēc garšas.
7. Majonēze vai skābais krējums – pēc garšas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment