2. Vāra trīs olas līdz mīkstumam un smalki sasmalcina.
3. Smalki sagrieziet zaļos sīpolus un nosūtiet pārējām sastāvdaļām.
Lasi vēl: Kad dēls atveda jauno draudzeni uz mājām Rīgu, bet pēc šīs reizes tas vairs nekad neatkārtosies
4. Pievienojiet arī vienu kārbu konservētu zaļo zirnīšu, vienu ķiploka daiviņu un sāli pēc garšas.
5. Salātus pārlieciet ar skābo krējumu vai majonēzi un rūpīgi samaisiet.
Ikreiz, kad veikalā ieraugu konservētu zirnīšu kārbu, noteikti nopērku un pagatavoju šo uzkodu. Salāti ir ļoti vienkārši un ātri pagatavojami, bet tik garšīgi, ka tie bieži parādās uz mūsu galda.
Noteikti pamēģiniet tos pagatavot.
Lasi vēl: Cik tālu skudru var aiznest no skudru pūžņa? Var aiznest kilometriem tālu, bet mēs to neiesakām. Lūk, kāpēc
Jūs varat paši izvēlēties mērci, ko vēlaties, vai arī skābo krējumu vai majonēzi.
Sastāvdaļas:
1. Konservēti zaļie zirnīši – 1 kārba.
2. Burkāni – 1 gab.
3. ola – 3 gab.
4. Zaļie sīpoli – 2 spalvas.
5. Ķiploki – 1 daiviņa.
6. Sāls – pēc garšas.
7. Majonēze vai skābais krējums – pēc garšas.
Tevi noteikti interesēs
- Ugunīgā Zirga gada favorīti: kurām 5 Zodiaka zīmēm veiksmes vilnis atnesīs laimi un izrāvienu
- Rēzeknes veikala kasiere ”man pačukstēja” kāpēc nevajadzētu iepirkties pašapkalpošanās kasēs
- Lūcijas diena 13. decembrī: dabas vērotājs Vilis Bukšs atklāj, kāpēc īpaša nozīme ir vilkačiem un kādu ziemu varam gaidīt vēl
- Svētku deserts, ko viesi vienmēr apēd pirmo: pagatavojams vieglāk nekā “Napoleons”, bet garšo vēl labāk par torti
- Par aveņu krūmiem neaizmirstu pat decembrī: pie saknēm pietiek ar 3 ēdamkarotēm, lai ogas nākamgad kļūtu vēl saldākas
- Banka “Citadele” brīdina: liela daļa Latvijas iedzīvotāju var palikt bez pienācīgas pensjas













