Zamšādas apavu kopšanas īpatnības

Katrai sievietei apaviem ir īpaša nozīme. Un, tā kā apavi ir no dažādiem materiāliem, ir svarīgi zināt, kā tos pareizi kopt, lai tie mums kalpotu ne vienu sezonu. Šajā rakstā aplūkosim, kā pareizi kopt apavus, kas izgatavoti no zamšādas.

No zamšādas izgatavoti apavi prasa īpašu kopšanu. Ir lietderīgi zināt dažas šī kaprīzā materiāla īpašības, un tad tas vienmēr izskatīsies kā jauns.

Pēc tam, kad tikko esat iegādājies zamšādas apavus, tie ir jāiztīra ar birstīti vai mīkstu drānu. Pēc tam ieteicams to apstrādāt ar ūdensnecaurlaidīgu sastāvu, pēc tam 10-12 stundas to labi izžāvēt. Šīs procedūras palīdzēs pasargāt zamšādas izstrādājumu no netīrumiem, putekļiem, mitruma un sāls šķīdumiem.

Šāda apstrāde jāveic regulāri. Tādējādi mēs pagarinām apavu kalpošanas laiku. Ziemas zābaku kopšanai, kas izgatavoti no zamšādas, vajadzētu izmantot speciālu flaneļa suku, ar kuru ir ērtāk tīrīt izstrādājumu.

Šos apavus vajadzētu valkāt tikai sausā laikā, tāpēc rudenī un pavasarī labāk atturēties no kārdinājuma uzvilkt iecienītos zābakus.

Vasarā apavu kopšana prasa vairāk laika, jo uz ielas ir daudz putekļu, un zamšādas materiāls viegli nosmērējas. Putekļi jānovāc ar mīkstu drāniņu vai speciālu suku zamšādas tīrīšanai. Netīru traipu noņemšanai izmantojiet speciālus traipu tīrāmos līdzekļus zamšādas apaviem.

Lasi vēl: Būs ziedu salūts: blogeris dalījās ar petūniju audzēšanas noslēpumiem

Pastāv arī vienkāršāks veids – skolu dzēšgumija. Tas ļoti labi noņem traipus un atjauno materiālu. Apavi iegūs svaigu izskatu. Bet, lai likvidētu taukainus traipus, jāizmanto speciāls benzīns vai talks. Lai atjaunotu zamšādas apavu krāsu, jāiegādājas speciāla aerosola krāsa.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

Šeit ir apkopoti visi triki, kas ļauj ilgi valkāt iemīļotos zamšādas apavus. Mēs ceram, ka šis raksts jums bija noderīgs.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment