Var izsijāt caur sietu, es tā atstāju.
Lai ķiploki neveidotos kunkuļi (ja plānojat glabāt ilgāku laiku), jāsajauc ar sāli: 3 daļas ķiploku, 1 daļa galda sāls. Iesaiņojiet sausās burkās, cieši aizveriet ar vāku. Žāvētus ķiplokus var pievienot gan pirmajam, gan otrajam ēdienam, mērcēm, gaļai u.c.
Es parasti daru nedaudz, vairākas reizes. Es to neglabāju ilgu laiku.
Šo ķiploku vari sajaukt ar dillēm (žāvētām) un arī burciņās uzglabāšanai.
VIDEO:
Lasi vēl: Sirseņu pūznis: laimīgs atradums, par kuru var tikai priecāties. Es runāju par reāliem veidiem, kā gūt labumu
Izmēģiniet to, tas ir ļoti ātri un vienmēr palīdz, turklāt ķiploki izrādās tik aromātiski, ka tos nevar salīdzināt ar veikalā nopērkamajiem.
Tevi noteikti interesēs
- “Atlaide, kas patiesībā nav atlaide” – ko man atklāja draugs, kurš strādā Valmieras veikalā
- Kas patiesībā dara cilvēkus laimīgus pensijā: 5 galvenie faktori un finanses nav viens no tiem
- Šādu ziemu vēl nebūsim redzējuši: ko sagaidīt no 1. decembra – sinoptiķi snieguši vilšanās pilnu prognozi
- Viņa pēkšņi aizgāja — kāpēc sievietes reizēm tā rīkojas
- Cilvēki, kuri vēlāk dzīvē paliek vientuļi, bieži jaunībā pieļāvuši šīs 8 draudzības kļūdas
- Nedēļas nogale mums sagādās grūtības: sinoptiķi paziņoja, kas sagaidāms 25. un 26. oktobrī










