Žāvētus ķiplokus veikalā nepērku, gatavoju pati, tas aizņem ne vairāk kā 5 minūtes, parādu savu metodi (bez žāvētāja)

Var izsijāt caur sietu, es tā atstāju.

Lai ķiploki neveidotos kunkuļi (ja plānojat glabāt ilgāku laiku), jāsajauc ar sāli: 3 daļas ķiploku, 1 daļa galda sāls. Iesaiņojiet sausās burkās, cieši aizveriet ar vāku. Žāvētus ķiplokus var pievienot gan pirmajam, gan otrajam ēdienam, mērcēm, gaļai u.c.

Es parasti daru nedaudz, vairākas reizes. Es to neglabāju ilgu laiku.

Šo ķiploku vari sajaukt ar dillēm (žāvētām) un arī burciņās uzglabāšanai.

Lasi vēl: Sirseņu pūznis: laimīgs atradums, par kuru var tikai priecāties. Es runāju par reāliem veidiem, kā gūt labumu

Izmēģiniet to, tas ir ļoti ātri un vienmēr palīdz, turklāt ķiploki izrādās tik aromātiski, ka tos nevar salīdzināt ar veikalā nopērkamajiem.

Leave a Comment