Var izsijāt caur sietu, es tā atstāju.
Lai ķiploki neveidotos kunkuļi (ja plānojat glabāt ilgāku laiku), jāsajauc ar sāli: 3 daļas ķiploku, 1 daļa galda sāls. Iesaiņojiet sausās burkās, cieši aizveriet ar vāku. Žāvētus ķiplokus var pievienot gan pirmajam, gan otrajam ēdienam, mērcēm, gaļai u.c.
Es parasti daru nedaudz, vairākas reizes. Es to neglabāju ilgu laiku.
Šo ķiploku vari sajaukt ar dillēm (žāvētām) un arī burciņās uzglabāšanai.
VIDEO:
Lasi vēl: Sirseņu pūznis: laimīgs atradums, par kuru var tikai priecāties. Es runāju par reāliem veidiem, kā gūt labumu
Izmēģiniet to, tas ir ļoti ātri un vienmēr palīdz, turklāt ķiploki izrādās tik aromātiski, ka tos nevar salīdzināt ar veikalā nopērkamajiem.
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Ar ko mēslot ābeles un bumbieres novembra izskaņā, lai tās labi pārziemotu un nākamgad dotu vēl bagātīgāku ražu
- Saņemti jauni dati – sinoptiķi strauji pasliktina prognozi no 17. novembra: ”Būs pirmās kupenas”
- Bekonu vairs necepu pannā – ieraudzīju, kā to gatavo restorānā, un tagad daru tieši tāpat
- Sinoptiķi paziņo, ar ko rēķināties tuvākajā laikā: ”Pats grūtākais sāksies no 19.novembra”
- Vārīti ceptie kartupeļi sanāks īpaši kraukšķīgi, ja ūdenim pievienosiet vienu parastu sastāvdaļu
- Sajaucu vienu paciņu šā līdzekļa ar ūdeni, un manas istabas puķes aug kā trakas – tropiska oāze uz palodzes ziemā










