Var izsijāt caur sietu, es tā atstāju.
Lai ķiploki neveidotos kunkuļi (ja plānojat glabāt ilgāku laiku), jāsajauc ar sāli: 3 daļas ķiploku, 1 daļa galda sāls. Iesaiņojiet sausās burkās, cieši aizveriet ar vāku. Žāvētus ķiplokus var pievienot gan pirmajam, gan otrajam ēdienam, mērcēm, gaļai u.c.
Es parasti daru nedaudz, vairākas reizes. Es to neglabāju ilgu laiku.
Šo ķiploku vari sajaukt ar dillēm (žāvētām) un arī burciņās uzglabāšanai.
Tevi arī varētu interesēt
Lasi vēl: Sirseņu pūznis: laimīgs atradums, par kuru var tikai priecāties. Es runāju par reāliem veidiem, kā gūt labumu
Izmēģiniet to, tas ir ļoti ātri un vienmēr palīdz, turklāt ķiploki izrādās tik aromātiski, ka tos nevar salīdzināt ar veikalā nopērkamajiem.
Tevi noteikti interesēs
- To tur ir simtiem! Vīrietis Durbes pagastā klajā laukā nofilmē gluži vai neticamu skatu (video)by Laura Blūma
- Raimonda Paula mazmeita intervijā atklāj, ja maestro apstāsies, tad būs cauri – stāsta detaļasby Sandra Ločmele
- Pieredzējuši dārznieki ar šo pabaro savus augļu kokus līdz februārim: šī ir ļoti svarīga ir ziemas mēslošanaby Laura Blūma