Var izsijāt caur sietu, es tā atstāju.
Lai ķiploki neveidotos kunkuļi (ja plānojat glabāt ilgāku laiku), jāsajauc ar sāli: 3 daļas ķiploku, 1 daļa galda sāls. Iesaiņojiet sausās burkās, cieši aizveriet ar vāku. Žāvētus ķiplokus var pievienot gan pirmajam, gan otrajam ēdienam, mērcēm, gaļai u.c.
Es parasti daru nedaudz, vairākas reizes. Es to neglabāju ilgu laiku.
Šo ķiploku vari sajaukt ar dillēm (žāvētām) un arī burciņās uzglabāšanai.
Lasi vēl: Sirseņu pūznis: laimīgs atradums, par kuru var tikai priecāties. Es runāju par reāliem veidiem, kā gūt labumu
Izmēģiniet to, tas ir ļoti ātri un vienmēr palīdz, turklāt ķiploki izrādās tik aromātiski, ka tos nevar salīdzināt ar veikalā nopērkamajiem.
Tevi noteikti interesēs
- Pirms divām nedēļām atgriezos Latvijā no Spānijas un uzaicināju ciemos bijušo vedeklu un savu mazmeituby Rinalds Bergmanis
- Instrukcija, kā pareizi tīrīt un uzturēt ādas somiņas – tās ilgstoši būs kā jaunasby Anete Vītola
- Es pagatavoju vakariņas vīrietim, kuru uzaicināju pie sevis Iecavā, bet viena kļūda sabojāja visuby Rinalds Bergmanis