Zelts, nevis sviestmaizes – šis ēdiens ir pirmais kas tiek apēsts uz svētku galda

Pievieno majonēzi un visu kārtīgi samaisa. Tieši tā – bez majonēzes garša ne tuvu nebūs tik laba!

Ar iegūto maisījumu bagātīgi izklāj uz maizes šķēlītēm, pārkaisa ar rīvētu sieru un liek uz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 7 minūtēm.

 

Apbrīnojami gardas sviestmaizes ar gardu zeltainu garoziņu ir gatavas!

Sastāvdaļas:

Polloka fileja – vairāki gabali
Maize – 5 šķēles
Sīpols – 1 gab
Majonēze – 1-2 ēdamk. karotes
Siers – pēc garšas
Sāls – pēc garšas
Sasmalcināti pipari – pēc garšas

Cepeškrāsnī mencas fileja iegūst maigu un pārslainu tekstūru, kas labi kontrastē ar maizes kraukšķīgo garoziņu. Šī kombinācija rada patīkamu ēdiena baudījumu. Polloks / menca ir plaši pieejams un relatīvi lēts salīdzinājumā ar citām zivīm, kas padara to pieejamu plašākam cilvēku lokam. Noteikti izmēģini.

VIDEO:

Kāpēc patiesībā zinātnieki iesaka gulēt zeķēs

Pasniedz, ēd un baudi! Gatavojiet kopā ar mums un ieprieciniet sevi un savus mīļos ar gardu ēdienu. Labu apetīti!