Zelts, nevis sviestmaizes – šis ēdiens ir pirmais kas tiek apēsts uz svētku galda

Pievieno majonēzi un visu kārtīgi samaisa. Tieši tā – bez majonēzes garša ne tuvu nebūs tik laba!

Ar iegūto maisījumu bagātīgi izklāj uz maizes šķēlītēm, pārkaisa ar rīvētu sieru un liek uz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 7 minūtēm.

 

Apbrīnojami gardas sviestmaizes ar gardu zeltainu garoziņu ir gatavas!

Sastāvdaļas:

Polloka fileja – vairāki gabali
Maize – 5 šķēles
Sīpols – 1 gab
Majonēze – 1-2 ēdamk. karotes
Siers – pēc garšas
Sāls – pēc garšas
Sasmalcināti pipari – pēc garšas

Cepeškrāsnī mencas fileja iegūst maigu un pārslainu tekstūru, kas labi kontrastē ar maizes kraukšķīgo garoziņu. Šī kombinācija rada patīkamu ēdiena baudījumu. Polloks / menca ir plaši pieejams un relatīvi lēts salīdzinājumā ar citām zivīm, kas padara to pieejamu plašākam cilvēku lokam. Noteikti izmēģini.

Kāpēc patiesībā zinātnieki iesaka gulēt zeķēs

Pasniedz, ēd un baudi! Gatavojiet kopā ar mums un ieprieciniet sevi un savus mīļos ar gardu ēdienu. Labu apetīti!

Leave a Comment