Pievieno majonēzi un visu kārtīgi samaisa. Tieši tā – bez majonēzes garša ne tuvu nebūs tik laba!
Ar iegūto maisījumu bagātīgi izklāj uz maizes šķēlītēm, pārkaisa ar rīvētu sieru un liek uz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 7 minūtēm.
Apbrīnojami gardas sviestmaizes ar gardu zeltainu garoziņu ir gatavas!
Sastāvdaļas:
Polloka fileja – vairāki gabali
Maize – 5 šķēles
Sīpols – 1 gab
Majonēze – 1-2 ēdamk. karotes
Siers – pēc garšas
Sāls – pēc garšas
Sasmalcināti pipari – pēc garšas
Cepeškrāsnī mencas fileja iegūst maigu un pārslainu tekstūru, kas labi kontrastē ar maizes kraukšķīgo garoziņu. Šī kombinācija rada patīkamu ēdiena baudījumu. Polloks / menca ir plaši pieejams un relatīvi lēts salīdzinājumā ar citām zivīm, kas padara to pieejamu plašākam cilvēku lokam. Noteikti izmēģini.
Pasniedz, ēd un baudi! Gatavojiet kopā ar mums un ieprieciniet sevi un savus mīļos ar gardu ēdienu. Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Pastāstīšu kā viegli un garšīgi pagatavot maltās gaļas pīrāgu: vīrs parasti prasa papildporciju
- Pa vienam zariņam katrā stūrī – jau gadiem nav tarakānu un viss dzīvoklis ir ļoti smaržīgs
- Jāsavāc vai tomēr nav jāvāc rudens lapas dārzā: patiesību beidzot izskaidro agronomi
- 5 pārtikas produkti, ko Turcijas iedzīvotāji neēd, jo tie tiek uzskatīti par neveselīgiem, bet mēs tos ēdam katru dienu
- Kāpēc sievietei ir labāk un vieglāk dzīvot bez vīrieša: 4 Tatjanas Ustinovas citāti
- Neparasti biezpiena plācenīši bez miltiem un olām – tie nepielīp pie pannas