Zemūdenes kapteini/sievieti, atlaida seksa dēļ ar virsnieku

Zemūdenes kapteine tika atlaista no sava amata neilgi pēc tam, kad tika uzzināts, ka viņa stājās seksuālā kontaktā ar savu padoto – daudz jaunāko virsnieku. Šīs lietas izmeklēšanā tika piesaistītas Lielbritānijas Karaliskās flotes amatpersonas.

Karaliskās flotes protokols aizliedz intīma rakstura kontaktu personāla starpā dienesta laikā uz zemūdenēm vai kara kuģiem.

Zemūdenes “Vanguard” kapteines seifā, kuru tur aizdomās par “nepiedienīgām attiecībām” ar virsnieku, var atrast rakstisku brīdinājumu no Lielbritānijas premjerministra, tā raksta “Daily Mail”.

Saprotams, ka pēc šī skandāla visiem tiem, kas dienēja tieši uz šīs zemūdenes, tika pavēlēts izdzēst savus sociālo tīklu profilus, lai novērstu informācijas noplūdi. Skandāla centrā atradās Sāra Vesta, kas Lielbritānijas vēsturē bija pirmā sieviete, kas vadīja zemūdeni. Viņa tika padzīta no kuģa pēc tam, kad pienāca ziņas par stāšanos intīmā kontaktā ar virsnieku, turklāt kurš tajā brīdī esot bijis arī precēts.

Lasi arī: Kailas sievietes fotoprojektā popularizē jogu (FOTO 18+)

Izrādās, ka viņa pārkāpa strikto noteikumu par to, kā dienējošajiem jāizturas savā darba vietā dienēšanas laikā. Izmeklēšanas gaitā atklājās, ka šī pati sieviete jau iepriekš bija stājusies intīma rakstura kontaktā ar armijā dienējošajiem, turklāt šī iemesla dēļ viņu palaida atvaļinājumā “personisku iemeslu dēļ”, bet jau vēlāk viņu pārcēla strādāt birojā. Izmeklēšana joprojām rit pilnā sparā, taču palikušie ekipāžas dienētāji šī incidenta dēļ tagad izjūt ļoti neērtus darba apstākļus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment