Zēnu pieķēdēja pie verandas margām un piesēja viņam kaklā beigtu vistu; Vēl traģiskāks ir fakts, kas to izdarīja

1

15 gadus vecs zēns iesūdz tiesā audžuvecākus, kuri viņu pieķēdēja pie verandas margām un piesēja viņam kaklā beigtu vistu, kā arī nežēlīgi spīdzināja.

Zēns, kurš tika atrasts pieķēdēts pie verandas margām ar kaklā iekārtu beigtu vistu, iesūdzējis tiesā bijušos audžuvecākus par necilvēcīgu izturēšanos un vardarbību.

Viņš bija 11 gadus vecs, kad tika atcelta Vandas Sjū Larsones (60) un viņas drauga Doriana Hārpera (60) aizbildniecība pār zēnu.

Puika nonāca Larsones un Hārpera aizbildniecībā 2005. gadā. Iepriekš viņš dzīvoja kopā ar tanti, kura pieņēma viņu pēc mātes aizbraukšanas no Ziemeļkarolīnas.

Drīz pēc nonākšanas pie audžuvecākiem, viņi sāka vardarbīgi izturēties.

Lasi vēl: Skolotāja pamanīja, ka četrītes vienmēr ir badā – izrādījās, ka viņas slēpj baisus ģimenes noslēpumus

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas notika ar zēnu pie audžuvecākiem!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/3OxSEu Veiksmi!

Leave a Comment