Uzlējuma receptes pagatavošana un lietošana:
Paņem 1 tējkaroti sasmalcinātu lauru lapu un aplej to ar 1,5 verdoša ūdens. Lai viss termosā nostāv 4 stundas, un visu beigās izkās. Izdzerto šo visu daudzumu vajadzētu 12 stundu laikā maziem malkiem. Ārstēšanās kurss 4 dienas.
Avots: www.ok.ru
Tevi noteikti interesēs
- “Esi uzmanīgs!”: Latvijas Valsts meži, saistībā ar dzīvniekiem, brīdina tos cilvēkus, kas dodas uz Vidzemes puses mežiem (+ VIDEO)by Laura Andersone
- Baklažāni gruzīnu gaumē: šo ēdienu gatavoja mūsu viesi no Gruzijas – apēdām uzreiz visuby Laura Andersone
- Kabacīši itāļu gaumē Scarpaccia: šefpavārs atklāj savu kolosālo recepti (+ VIDEO)by Laura Andersone