Zilais mēness: 2023. gada 31. augusta pilnmēness finanšu rituāli un iezīmes

2023. gada 31. augustā gaidāms fenomenāls zvaigznāju notikums – spēcīgs pilnmēness, kas solās ietekmēt mūsu dzīvi, īpaši finanšu jomā.

Šajā rakstā apskatīsim, kas ir Zilais Mēness, kādi rituāli palīdzēs piesaistīt naudu un kādas šīs dienas iezīmes ir vērts ņemt vērā.

Kas ir Zilais mēness

Gaismeklis, ko mēs vērojam debesīs, patiesībā parādīsies mūsu priekšā neparastā veidolā – zilā mirdzumā. Tas ir saistīts ar fizikālu parādību, kad Mēness gaisma iekļūst caur Zemes atmosfēru un tiek atstarota. Šis pilnmēness tiek uzskatīts par īpašu  notikumu, kas var ietekmēt mūsu enerģiju un dzīves aspektus.

Lasi arī: Ja vēlies veselīgu un skaistu piemājas zālienu, nekad nedari šīs lietas

No kā šajā dienā vajadzētu izvairīties

Zvaigznāju eksperti iesaka izvairīties no kontaktiem ar nepatīkamiem cilvēkiem, emocionālas spriedzes un negatīvām izklaidēm. Jāizvairās arī no alkohola lietošanas, jo Zivju zvaigznājā valda planēta Neptūns. Turklāt jāizvairās no sarežģītu ogļhidrātu pārtikas, dodot priekšroku jūras veltēm, olbaltumvielām un piena produktiem. Arī ārstu, tostarp zobārstu, apmeklējums šajā dienā būs nelabvēlīgs.

 

Ko ieteicams darīt šajā dienā

Uz gaidāmā pilnmēness fona ieteicams veltīt laiku vientulībai un noslēgtībai, kā arī nodarboties ar radošu darbu un fotografēšanu. Arī rūpes par bērniem vai atgriešanās pie bērnības nodarbēm šajā dienā būs ļoti labvēlīga nodarbe.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment