Zilais mēness: 2023. gada 31. augusta pilnmēness finanšu rituāli un iezīmes

Rituāli finanšu pievilcībai

Šajā dienā saskaņā ar astroloģiskajām rekomendācijām vari veikt vairākus naudas rituālus, lai piesaistītu finansiālo veiksmi. Viens no vienkāršākajiem ir Mēness gaismā uzlādēt savu mīļāko lietu, īpaši, ja tā ir sudraba rotaslietas. Jūs varat arī izmantot banknoti, kuras skaitļiem 2 un 4 ir īpaša nozīme.

Rituālā var izmantot arī sveci, bet, ņemot vērā Mēness atrašanos Zivju zīmē, vēlams izmantot ūdeni. Uz papīra var uzrakstīt vēlēšanos, aizdedzināt sveci un vērot, kamēr tā pilnībā izdeg. Tad papīru ar novēlējumu var ierakt zemē, lai izmantotu visu četru elementu priekšrocības.

Lasi arī: Ja vēlies veselīgu un skaistu piemājas zālienu, nekad nedari šīs lietas

Lai labotu likteni, var veikt vienkāršu rituālu, izmantojot savu fotogrāfiju, kurai var pievienot naudas elementu. Skatoties uz Mēnesi caur fotogrāfiju, jums jāpasaka vēlēšanās tā, it kā tā jau būtu piepildījusies.

Spēcīgais pilnmēness 2023. gada 31. augustā nes līdzi ne tikai pārsteidzošu zilu mirdzumu debesīs, bet arī iespēju ietekmēt mūsu dzīvi, tostarp finansiālo pusi. Ievērojot astrologu ieteikumus, vari veikt īpašus rituālus, lai piesaistītu naudas veiksmi, un ņemt vērā šīs dienas īpatnības, lai padarītu to pēc iespējas veiksmīgāku un labvēlīgāku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment