Zīmes pastāstīs, ko nozīmē dažādu priekšmetu krišana uz grīdas vai zemes

Ir diezgan daudz zīmju un māņticību, kas saistītas ar dažādu priekšmetu krišanu. Šodien uzzināsiet, ko sagaidīt no dažādiem galda piederumiem, traukiem, ikonām, fotogrāfijām, atslēgām un grāmatām, kas nokritušas uz grīdas vai zemes.

Kāpēc krīt nazis?

Nazis ir ne tikai galda piederumi, ko izmanto ēdiena ēšanai un griešanai, bet arī priekšmets, kas veic daudzas citas funkcijas. Katram cilvēkam mājā ir daudz dažādu formu un mērķu nažu, piemēram, kancelejas nazis, medību nazis. Ar nažiem ir saistītas daudzas zīmes un māņticības. Dažas pazīmes balstījās uz ilgstošiem novērojumiem, jo ​​nažus izmantoja ne tikai pavāri, bet arī karotāji, mednieki un burvji.

Un daudzu gadu laikā šādas zīmes ir veidojušas pamatu, kas stingri balstās uz patiesību un uzskatiem, kas redzami pašu acīm. Ne visām zīmēm ir fundamentāls apstiprinājums, ir daudz uz aizspriedumiem un stereotipiem balstītu māņticību, kurām cilvēki joprojām tic un baidās, ka tās piepildīsies.

Ir zīme, ka uz grīdas krītošs nazis ir vīrieša viesa priekšvēstnesis. Pēc nokritušā naža var ne tikai uzzināt ciemos steidzošā cilvēka dzimumu, bet arī viņa nodomus. Lai to izdarītu, jums rūpīgi jāaplūko, kā tieši nazis nokrita.

Ja nazis vispirms atsitās pret grīdu ar rokturi un pēc tam nokrita, tad jārēķinās, ka ciemos ieradīsies tuvs draugs. Viņa ierašanās neradīs jums negatīvismu un aizkaitinājumu. Un pati vizīte būs draudzīga un sagādās prieku abiem.

Ja nazis, krītot, ar asmeni atsitās pret grīdu un tajā iesprūda, tad svešinieks ar neskaidriem nodomiem pieklauvēs jūsu mājā. Ir vērts būt modram un nepielaist savu sargu. Ja vēlaties, lai svešinieka vizīte noritētu raiti, trīs reizes piesitiet naža rokturim pa galdu. Un, lai nelūgtais viesis vispār neparādītos, trīs reizes piesit ar nazi pa grīdu.

Ja nazis ar asmeni nokrita pret cilvēku, kurš to nokrita, tad viņam jābūt piesardzīgam. Viesis nesīs skumjas ziņas vai viņam būs slikti nodomi pret mājsaimniecību.

Ja nazis nokrīt uz grīdas ar asmeni pretējā virzienā, tas nozīmē, ka ciemos ieradīsies draugs, un vizīte būs draudzīga.

Uz ielas atrastu nazi nedrīkst celt. Šāds priekšmets jaunajam īpašniekam var atnest nelaimi un kaites.

Kāpēc dakša nokrīt?

Ja, klājot galdu, uz grīdas nokrīt dakša, tad negaidīti ciemos ieradīsies sieviete. Ir vērts viņu aplūkot tuvāk: viņa nav pelnījusi mājas saimnieces uzticību un var izraisīt nesaskaņas starp laulātajiem.

Ja dakša nokrita ar zariem uz augšu, tad kundze varētu būt kaimiņiene, tuva draudzene, kolēģe, kas ieradās ar labiem nodomiem.

Ja dakša nokrita uz grīdas ar nolaistiem zariem, tad jums vajadzētu sagaidīt skaudīgas, agresīvas, skandalozas dāmas vizīti, kurai patīk tenkot.

Ja viesmīlim restorānā no rokām izkrīt dakša, tad šodien viņam paveiksies un viesis atstās lielu dzeramnaudu.

Ja dakša izkrīt no viena no laulātajām rokām, tad tam pašam cilvēkam tā ir jāpaņem. Pretējā gadījumā starp laulātajiem var izcelties pamatīgs strīds.

Ja dakša izkrīt no rokām atbraukušam viesim, tad mājas saimniekiem pret šo apmeklētāju jābūt modriem. Tas ir brīdinājums, ka viesim nevar uzticēties, viņš plāno kaut ko sliktu.

Ja alumīnija dakša nokrīt uz grīdas, tad dāma, kas atnāks, lūgs aizņemties naudu. Ja iedosi, tad zini, ka viņa naudu neatdos norunātajā termiņā.

Ja tērauda dakša nokrīt uz grīdas, tad sieviete nāks ciemos ar tukšām rokām.

Jūs nevarat pārkāpt pāri nokritušai dakšai, ja nevēlaties uzvilkt uz saviem pleciem visas pasaules nepatikšanas. Nekavējoties paņemiet un noskalojiet.

Ja ēšanas laikā jaunai meitenei no rokām izkrīt dakša, tad drīz viņa satiks vīrieti, kurš viņu mīlēs un ierosinās precēties.

Ja jau precētai sievietei no rokām izkrīt dakša, tad viņu gaida balta svītra.

Ja dakša izkrīt no precēta vīrieša rokām, viņš nevar izvairīties no strīda ar vīramāti.

Ja vecpuisim dakša izkrīt no rokām, tad viņš nevar izvairīties no strīdiem ar kādu mājās.

Ja dakša vairākas reizes pēc kārtas nokrīt uz grīdas, tad starp ģimenes locekļiem izcelsies liels skandāls.

Uz ielas atrastu dakšiņu pacelt nevajadzētu. Tas izraisīs ļaundara parādīšanos.

Ja mazgāšanas laikā dakša nokrīt uz grīdas, parādīsies ienaidnieks.

Ja uzreiz nokrīt vairākas dakšas, tad gaidiet, kad bērni ieradīsies.

Kāpēc karote krīt?

Pēc karotes, tāpat kā pēc dakšiņas, var saprast, vai mājā neizcelsies strīds un vai sagaidīt viesu ierašanos.

Ja jūs nometat lielu karoti uz grīdas, tas nozīmē, ka mājā ieradīsies viesi. Tas būs draugs, darba kolēģis vai vienkārši paziņa.

Ja mājā karotes bieži nokrīt uz grīdas vai uzreiz nokrīt lielos daudzumos, tas nozīmē, ka drīz mājā būs liels ģimenes skandāls.

Ja nometīsi deserta karoti, vari droši sagatavoties sagaidīt negaidītus viesus, kuri ieradīsies tavā mājā kopā ar bērnu.

Ja liela, bet lēta plastmasas karote nokrīt uz grīdas, tā liecina par kaut ko pieticīgu un nenozīmīgu. Tas vēsta par mazsvarīgām ziņām, sīkiem un tukšiem darbiem, finansiāliem izdevumiem vai ienākumiem – mēreniem, gandrīz nemanāmiem budžeta ietvaros. Tas pats noteikums attiecas uz viesiem. Tie neietekmēs ģimenes dzīvi. Visticamāk, kaimiņš skries pēc sāls vai kāds kļūdīsies pie durvīm.

Koka karotes nomešana uz grīdas liecina par kaut ko pamanāmāku. Te jārunā par svarīgām ziņām, par nopietnām summām. Atkarībā no izmēra, mērķa un lidojuma trajektorijas galda piederumi pastāstīs vai nu par negaidītu peļņu, vai par lielu parādu.

Ja no rīta brokastu laikā uz grīdas nokrīt karote, tu satiksi dāmu no pagātnes. Tas varētu būt tāls radinieks vai pirmā mīlestība.

Ja dienas laikā pusdienu laikā nokritīs karote, jums būs jāsakārto ne tikai savas problēmas, bet arī jāpalīdz kādam no tuvākā loka.

Ja vakarā karote nokrīt uz grīdas, tad gaidiet, kad ieradīsies radinieki. Iespējams, ka viņu būs daudz, viesi uzradīsies pavisam negaidīti, atkarībā no nakts uzkavēsies uz ilgu laiku. tējkarote? Droša zīme, ka apmeklētāju vidū būs bērni.

Ja šķēres krīt?

Vai šķēres nokrita uz grīdas? Gaidiet, ka apmeklēs daudz draugu. Galu galā šķēres ir daudzskaitlī. Un jums būs jāpieliek daudz pūļu, lai organizētu negaidītu viesu uzņemšanu.

Ja šķēres nokrita uz virtuves grīdas, tad iespējams, ka jūsu dzīvokli var apzagt zagļi. Nomainiet slēdzenes un pārbaudiet aizbīdņus.

Ja šķēres nokrita uz grīdas viesistabā un pat ar skaļu skaņu, tad viesu vizīte beigsies ar skaļu skandālu, kurā tiks iesaistīta visa mājsaimniecība.

Ja šķēres nokrita netālu no ārdurvīm, tad kāds no nākamajiem viesiem ir aizvainots pret jums, tāpēc viņi ieradīsies ar vienīgo mērķi nodarīt jums pāri.

Ja sievietei no rokām uz grīdas nokrīt šķēres, viņai jāuzmanās no krāpniekiem un zagļiem.

Ja šķēres izkrita no meitenes rokām, tad šis notikums paredz dramatiskas izmaiņas viņas personīgajā dzīvē. Viņai vajadzētu sagaidīt laulības piedāvājumu vai mīļotā nodevību.

Ja vīrietis nomet šķēres, tad viņu var sagaidīt vesela kaudze problēmu ar darbu un finansēm. Viņam būs jācīnās ar konkurentiem un jāuzklausa priekšniecības pārmetumi.

Lai neitralizētu šķēru krišanas negatīvo ietekmi, pirms to pacelšanas no grīdas uzkāpiet uz tām.

Lasi vēl: Saules aptumsums Melnā Mēness laikā 2. oktobrī – lūk, kas jāzina katrai zvaigznāju zīmei

Un ne tā, bet ar labo kāju! Pēc tam trīs reizes piesitiet metāla gredzeniem pret grīdu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment