Zīmes pastāstīs, ko nozīmē dažādu priekšmetu krišana uz grīdas vai zemes

 

Jā atslēgas nokrīt?

Nokritušas atslēgas var liecināt par gaidāmajiem ģimenes strīdiem. Tas var būt strīds ar mīļoto, nesaprašanās vienam ar otru, kāda kaite vai vienkārši slikts garastāvoklis.

Ja atslēgas pastāvīgi nokrīt dzīvokļa vai mājas sliekšņa priekšā, tas var izraisīt dzīvesvietas maiņu.

Lai neitralizētu krītošo atslēgu negatīvo ietekmi, paņemiet ķekaru un atkal nometiet to uz zemes vai grīdas.

Ja ikonas krīt?

Ja ikona mājā nokrīt ar apskaužamu regularitāti, tad jums vajadzētu sagaidīt nepatikšanas. Tas var būt ugunsgrēks, plūdi, zemestrīce vai cits negatīvs notikums, kas var būt vai nebūt atkarīgs no jums.

Bet visbīstamākais ir, ja ikonai nokrītot ar to kaut kas noticis, piemēram, izsists stikls, iespiedies vai saplaisājis rāmis, parādījušies skrāpējumi, tad jārēķinās ar nopietnas kaitēm sākšanos kādam mājā dzīvojošam vai viens no viņu tuviem radiniekiem.

Ja fotogrāfijas krīt?

Ja nokrīt un saplīst rāmis ar kāzu fotogrāfiju vai ģimenes fotogrāfiju no laulātajiem, kuri jau ilgu laiku ir precējušies, tad viņus gaida pamatīgs strīds. Vai varbūt pat atdalīšanās.

Ja rāmis ar ģimenes fotoattēlu nokrīt un saplīst viena laulātā vainas dēļ, tas nozīmē šķiršanos vai nodevību. Ja tas nesaplīst, tad tas nebūtu nekas liels, bet, ja tā saplīst, tad gaidiet nepatikšanas.

Ja rāmis ar aizsaules cilvēka fotogrāfiju nokrīt un saplīst, tad tā ir ļoti slikta zīme, kas sola nepatikšanas visiem mājsaimniecības locekļiem. Daži uzskata, ka tas ir signāls, ka aizsaules cilvēks nejūtas labi nākamajā pasaulē. Savāc fragmentus un izmet tos, pašu fotogrāfiju ieliec atvilktnē. Dodieties uz baznīcu pats, iededziet sveci atpūtai vai pasūtiet lūgšanu dievkalpojumu.

Kāpēc krīt dažādi trauki?

Ja trauki krīt un saplīst, tas ir uz laimi!

Ja trauki nokrita, bet nesaplīsa, bet tikai sadalījās divās daļās vai saplaisāja, tad gaidiet problēmas ģimenē vai mīlas attiecībās.

Lasi vēl: Kad uzzināju, pie kā tas varētu novest, es vairs neatstāju veļas mašīnas durvis vaļā

Jā grāmata nokrīt?

Pakritusi grāmata runā par iespējamiem uzlabojumiem darbā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment