Zinātnieki: maigums – nav tā labākā pieeja sievietēm

 
Maigums – tā ir vainas pazīme, tā viņi uzskata.
Tādu secinājumu izdarījuši kanādiešu zinātnieki no Monreālas Universitātes, kas izpētīja 130 brīvprātīgos – vīriešus un sievietes. Viņiem tika piedāvāti kompleksie testi – aptauja caur anonīmo anketu un šīs noteiktās situācijas saasināšana ar datora programmas palīdzību.
Rezultātā psihologi uzzināja pāris atbildes uz interesējošiem jautājumiem. 
Sākotnēji datorspēles gaitās tika novērots, ka vīrieši ir gatavi šķirties no savas naudas, ja spēles laikā uz viņiem skatās (pat ja viņi domā, ka viņus novēro) daiļā dzimumu pārstāves.
Interesanti, ka tādi paši eksperimenti ar sievietēm parādīja, ka dāmām pēc būtības ir vienalga, vai vīrieši uz viņām skatās vai nē.  
Citā pētījuma daļā tika pētītas ģimenē savstarpējās attiecības. Aptaujas gaitā no brīvprātīgajiem tika uzzināts, ka vairums sieviešu, cik nu tas dīvaini nešķistu, ir piesardzīgas, kad vīrieši pēkšņi izrāda maigumu un mīlestību. Būtībā divas trešdaļas sieviešu visai aizdomīgi uztver ziedu pušķi, kafiju pie gultas, kuru pagatavojis vīrs, negaidītu piedāvājumu pavadīt romantisku vakaru restorānā. Aizdomas par to, ka vīram parādījies iemesls “aiziet pa kreisi”, sevišķi pastiprinās sievietes prātā, ja paaugstināta uzmanība no vīra puses nebija tradīcija viņu ģimenē. Pēc zinātnieku domām, sieviete šajā gadījumā nojauš, ka viņas stiprā dzimuma pārstāvis zemapziņā cenšas kaut kādā veidā atrunāties un “sadomāt” kaut ko, lai tiktos ar savu jauno, vairāk pievilcīgāku sievieti. Būtībā vīrieši tādējādi pakļauj sevi riskam! 
Tā kā ir par ko aizdomāties… 
 
Avots: man-port.blogspot.com
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Paņem savu Laimīgo Biļeti jau šodien: https://goo.gl/YAez31</cite>

    Saki “JĀ” LottoLucker Jaungada piedāvājumam.
    Iegādājies savas pirmās loterijas biļetes šonedēļ un saņem papildus biļetes ieguldītās summas apmērā! Šis un katrs nākošais pirkums tevi tuvina pastāvīgā klienta 12% atlaidei. Līdz par 150 reižu mazāki tēriņi par biļetēm, bet vinnests 5000% biežāk.

Leave a Comment