Zināms, kur medusmēnesi pavadīs jaunlaulātie – Megana un princis Harijs

Runas ap prinča Harija un Meganas Mārklas kāzām sāk pamazām pieklust, bet tagad nākamais apspriešanas vērtais temats dienas kārtībā ir karaliskā jaunlaulātā pāra medusmēnesis.

Parasti medusmēnesī jaulaulātie dodas uzreiz pēc kāzām, bet atgādināsim, ka dažu svinīgu pasākumu dēļ, Saksesas hercogu pārim nācās savu medusmēnesi atcelt.

Princis Harijs un Megana ir izvēlējušies visai neparastu medusmēneša galamērķi, bet nu šis ir tas gadījums, kad neviens nevar noteikt pārim, kurp doties – tā ir abu brīva griba. Viņi sākumā nolēma par labu Namībijai. Viņu medusmēnesim bija noīrēta slēgta nometne stepēs, taču pēdējā brīdī pāris pārdomāja. Tas nedaudz saniknoja tos cilvēkus, kuri speciāli nopirka lidmašīnas biļetes un noīrēja viesnīcas Namībijā, lai būtu tuvāk karaliskajam pārim savā brīvdienu vai atvaļinājuma ceļojumā.

Galamērķis tomēr atrodas tuvāk Meganas dzimtenei. Viņi izvēlējās medusmēnesi pavadīt Kanādā. Viņi izvēlējās no sākuma pāris dienas pavadīt Albertā, bet vēlāk doties uz kurorta vietu kalnos Fairmont Jasper Park Lodge. Tur viņi ir rezervējuši namiņu Outlook Cabin – The Royal Retreat.

Karaliskā ģimene pāra medusmēneša periodu neizziņo.

Lasi vēl: Visas neprecētās dāmas uzlikušas aci uz prinča Harija 24 gadus veco un neprecēto brālēnu (FOTO)

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment