Brīnišķīgi, ja varam atrast kādu attaisnojumu tam, lai biežāk darītu to, kas mums patīk.
Piemēram, ēst šokolādi. Par laimi, zinātne tagad nostājās šī gardā ieraduma pusē. Lūk arī galvenais iemels tam, kādēļ vairs nav jāuztraucas par atkarību no šokolādes.
VIDEO:
Lai uzzinātu labāk, šķir otru lapu!
Tevi noteikti interesēs
- Iedzīvotāji tiek aicināti sagatavoties “temperatūras svārstībām” ziemas sākumā: ”Viegli nebūs”
- Kāpēc sīpolus un burkānus necep kopā: noslēpums, kas atklās jebkura ēdiena garšu
- Kaimiņiene (75) no Ziepniekkalna palūdza man apliet puķes dzīvoklī, kad es pamanīju kas stāv uz galda – vairs nesveicinos ar viņu
- Es padaru auzu putru daudz krēmīgāku un garšām bagātīgāku, tai pievienojot vienu vienkāršu sastāvdaļu — ne ūdeni
- Stiprs sals vai atgriezies rudens: meteorologs Toms Bricis paziņo, kādi laika apstākļi Latvijā būs līdz 10. decembrim
- Torte “Āboli sniegā” – vienkārša un ātra vecmāmiņas recepte gardam desertam, kas burtiski kūst mutē







