Zivis būs neapmierinātas, bet Dvīņiem izaicinoša diena; Dienas prognoze 25. jūnijam visām zvaigžņu zīmēm

Eksperti ir sagatavojuši prognozi otrdienai, 2024. gada 25. jūnijam, visām zvaigžņu zīmēm. Šajā dienā ieteicams izrādīt lielāku uzmanību un neaizrauties ar sīkumiem.

Portāla dznetlmenis.lv žurnālisti izpētīja, kas gaida katru zvaigžņu apļa pārstāvi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auna noskaņojumu var nopietni iedragāt tas, ka nespēsiet izpildīt dažus solījumus. Ir svarīgi ņemt vērā visus neparedzētos apstākļus un mēģināt vienoties, izskaidrojot visas situācijas detaļas. Lai atjaunotu savu iekšējo līdzsvaru, var būt noderīgi pavadīt laiku vienatnē.

 

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vērsis sagaida strīdus un konfliktus gan darbā, gan mājās. Vecākie radinieki vai augsta ranga cilvēki var izprovocēt strīdu. Īsta izeja tev būs tikšanās ar draugiem vai romantisks vakara randiņš.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņiem būs izaicinoša diena, kad viss var sabrukt vienā mirklī. Var izjaukties plāni, plānotais ceļojums var tikt atcelts vai sagādāt vilšanos. Iespējami neskaitāmi šķēršļi ceļā. Tomēr tevi atbalstīs tuvi cilvēki, un vakarā var notikt interesanta iepazīšanās.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēža garastāvokli varētu sabojāt strīds vai pat šķiršanās ar mīļoto cilvēku vai draugu. Atpūsties un novērsties palīdzēs ceļošana un patīkamas tikšanās.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šodien ieteicams paļauties tikai uz saviem spēkiem, jo var rasties sajūta, ka viņas ir pārslogotas ar pienākumiem. Svarīgi ir izvairīties no skandāliem par to, tā vietā pareizi noteikt prioritātes un sastādīt rīcības plānu. Arī tava otrā pusīte var izteikt negaidītas pretenzijas, taču nomierināties palīdzēs garīgas prakses vai patīkamas filmas noskatīšanās.

Šīs nezāles aug visur, taču retais zina, ka peles no tām baidās kā no uguns. Augi, kas palīdz aizgaiņāt nešpetnos grauzējus

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām šodien ir svarīgi rūpēties par savu labsajūtu un izvairīties no svarīgu lietu plānošanas, jo var rasties negaidītas darba saistības, kas var pasliktināt garastāvokli. Priecēs romantisks vakara randiņš ar otro pusīti vai patīkams pārsteigums.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment