Zodiaka zīmes, no kurām labāk turēties pa gabalu un neuzsākt draudzību – citādi varētu nākties bēgt

Dažām zodiaka zīmēm no augšas lemts būt mierīgām un labvēlīgām. Bet citām dota liela spītība. Bet ir starp zodiaka zīmēm arī tādas, pēc sarunām ar kurām pat tuvākie draugi gatavi rāpties pa sienām. Par tādām zodiaka zīmēm šodien pastāstīsim.

Sarunāties ar šīm zodiaka zīmēm bez lieka satraukuma spēs tikai pats mierīgākais cilvēks, taču lielākajai daļai tas būs izaicinoši. Pārējiem būs jāizrāda liela pacietība, lai tiktu galā ar viņu raksturu.

Zodiaka zīmes, no kurām labāk izvairīties

 

Jaunava

Jaunavas ir viena no zodiaka zīmēm, kuras pārstāvji ir pārliecināti, ka tikai viņi zina vienīgo un pareizo risinājumu visām situācijām.

Viņi ir gatavi piedāvāt savus „vērtīgos” padomus visur, pat apmeklējot speciālistus. Interesanti, ka bieži viņu padomi izrādās precīzi, kas apkārtējiem ne vienmēr patīk.

Aleksandrs Šeps: Šīm zīmēm līdz 18. Septembrim sagaidāma pamatīga finansiālā veiksme

Lauva

Kā īstam karalim, Lauvai patīk būt uzmanības centrā un viņš vienmēr cenšas izcelties, lai saņemtu visvairāk uzmanības.

Lauvām, kā mūžīgiem izlēcējiem, vienmēr jābūt priekšplānā, neatkarīgi no viņu sabiedriskā statusa. Atrasties citu ēnā nav pieņemams variants šīs zīmes pārstāvjiem.

Auns

Auns ir viena no spītīgākajām zodiaka zīmēm. Viņam vienmēr šķiet, ka viņam ir taisnība jebkurā strīdā, pat ja reālā situācija var būt citāda. Auni ar prieku piedalās jebkurā diskusijā un vēl vairāk uzpūš situāciju.

Suņu brīdinājumi par briesmām: svarīgas pazīmes, ko nedrīkst ignorēt

Šīs zīmes pārstāvjiem ir tikai divi viedokļi: viņu pašu un nepareizais. Auns ir gatavs darīt visu, lai pierādītu savu taisnību.

Vēzis

Vēžiem patīk ilgi un pārliecinoši žēloties par dzīves šķēršļiem. Bet ka tik dot viņiem kādu padomu! Uzreiz kļūsi par tautas nefavorītu. Redzi, palīdzība Vēzim nav vajadzīga. Ar saviem izaicinājumiem viņš tiks galā pats. Bet stāstīt cilvēkiem, kurās viņš var liet savus komentārus, viņam ļoti patīk!

Skorpions

Skorpions ir visaizdomīgākais no zodiaka zīmēm. Viņš spēj padarīt ikvienu traku ar savām nepārtrauktajām pārbaudēm! Skorpioni laiku pa laikam sarīko kontroles pat vistuvākajiem cilvēkiem.

Pilnīga uzticēšanās šīs zīmes pārstāvjiem ir praktiski neiespējama. Tāpēc būt Skorpiona draugam ir īpašs piedzīvojums, kas ne katram ir pa spēkam.

Kā redzams, šīs slidenās zīmes patiešām ir īpašas un katra ar savām īpatnībām. Protams, šīm zīmēm ir arī daudz pozitīvu īpašību. Tomēr, kā saka, vārdus no dziesmas neizmetīsi, un katras zīmes īpatnības ir jāņem vērā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment