“Zvaigznes ievilks laimē”: Tamāra Globa 2024. gada no 15.septembra līdz 20. septembrim iepriecinās četras zodiaka zīmes

Slavenā Tamāra Globa dalījās ar saviem atklājumiem par četrām zodiaka zīmēm. Zvaigznes sola atgriezt aizmirsto laimi tiem laimīgajiem, kuri pieliks pūles no 2024. gada 15. septembra līdz 20. septembrim.

Auns

Auna zīmes pārstāvjus ieraus laimīgā periodā. Neignorējiet citu padomus un izvairieties no strīdiem. Naudas plūsma būs stabila, un darbā nebūs pēkšņu izmaiņu. Piemērots periods ideju īstenošanai. Tās var būt dīvainas un personiskas, taču nevar palaist garām iespēju tos realizēt.

Īpaši laimi izjutīs mierīgie Auni, kuri reizēm ir gatavi pievērt acis uz sīkumiem.

Vērsis

Vērsis ienirs mīlas plānu iemiesojumā. Septembra vidus atnesīs īpašu uzticību un tuvību ar savu otro pusīti. Būs tā, it kā spārnos lidotu mājās, darba lietas uz laiku atdosies romantikai un komunikācijai.

Lasi vēl: “Tā paveicas tikai reizi mūžā”: Tamāra Globa paredz reibinošus panākumus četrām zīmēm

Esiet taktisks, un profesionālās grūtības netraucēs jutekliskām baudām ārpus darba.

Jaunava

Jaunavas zīmes pārstāvji būs gatavi saviem partneriem izteikt visu, ko domā. Bet eksperte neiesaka steigties galējībās. Savaldiet savus dusmu uzliesmojumus septembra vidū, emocijas tiks uztvertas citādi. Aktīvā atpūta palīdzēs atbrīvoties no negatīvisma, nekaitējot citiem.

Aizraušanās ar sportu vai vaļaspriekiem pievienos emocionālu sirsnību, tad septembris šķitīs viegls un harmonisks.

Zivis

Ģimenes vētras beidzot pazudīs no Zivju dzīves. Septembra vidus ienesīs romantisku noskaņu. Brīvie zīmes pārstāvji atradīs savas pusītes. Pat strīds ar priekšniekiem galu galā palīdzēs atrast labākus apstākļus. Izbaudi mirkli, mēnesis izlīdzinās attiecības ar mīļajiem.

Lasi vēl: Ņem kefīru un jebkuru ievārījumu un pagatavo pīrāgu “Viesis uz sliekšņa”: recepte jau ir pusgadsimtu veca, bet iecienīta

Jūs sajutīsiet labvēlīgo ietekmi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment