Zvaigžņu zīmes, kuras nopelnījušas sev vissliktāko karmu

Visi cilvēki ir unikāli, un pat vienas zodiaka zīmes pārstāvji var ievērojami atšķirties savā uzvedībā un rakstura īpašībās. Tomēr ir zīmes, kurām biežāk nekā citām rodas sarežģījumi ar karmu. Tieši par tām būs runāts šajā rakstā.

Lauva

 

Lauvas var izrādīt lielu pašmīlību un nežēlību gan pret tuvākajiem, gan pret cilvēkiem vispār. Tas noved pie viņu karmas pastāvīgas pasliktināšanās, kas prasa pastāvīgu korekciju.

Viņi bieži domā, ka visi cilvēki viņiem ir parādā, tādēļ viņu uzvedība ir nelabvēlīga, kas izraisa aizvainojumu viņu radiniekiem un draugiem.

Tomēr šī problēma nav viņu galvenā. Patiesībā lielākā problēma ir tā, ka viņi nevar atzīt savu vainu. Ja cilvēks atzīst savu vainu un atvainojas, karma necieš vai cieš mazāk, bet Lauvas gadījumā situācija ir citāda.

Kuras zīmes pēc naudas zvaigžņu prognozes šoruden spēs kļūt bagātas?

Viņi bieži aizvaino savus tuvākos, draugus vai svešiniekus ar saviem vārdiem vai darbiem, bet nesteidzas atvainoties, jo uzskata, ka viņu kļūdas un problēmas ir citu vaina.

Šāda pieeja, protams, neatnes labus rezultātus. Lauvas ne tikai zaudē cieņu un draugus, bet arī sabojā savu karmu, nesaprotot, kāpēc viņiem nav veicies.

Skorpions

Skorpioni parasti ir laipni cilvēki, it īpaši attiecībā uz saviem bērniem, bet kopumā viņi bieži var būt skaudīgi un atriebīgi. Taču atriebība nerisina problēmas.

Turklāt tas velk uz leju visus, kas to izmanto. Jā, tas var sniegt gandarījumu, bet tā dēļ karma nekļūs labāka. Gluži pretēji, tas var kļūt ļoti sliktāks.

Greizsirdība un īpašuma sajūta ir problēmas, kas bieži traucē Skorpioniem. Viņi mēdz uzvesties tā, it kā viņu bērni, partneri vai draugi būtu viņu privātīpašums, un Visums šo attieksmi nepalaiž garām.

Par šādu uzvedību jāmaksā, bet Skorpioni var daļēji izlīdzināt savu karmu ar labiem darbiem. Skorpioniem ir liela sirds, un, ja viņi neveic labus darbus, karmas parādi uzkrājas, izraisot problēmas.

 

Strēlnieks

Strēlnieki bieži izmanto melus un manipulācijas, lai sasniegtu savus mērķus, kas bieži noved pie tā, ka viņu karma ievērojami pasliktinās, izraisot melnu svītru viņu dzīvē.

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka šīs zīmes pārstāvjiem izmantot savas psiholoģijas zināšanas radošā virzienā. Piemēram, viņi var palīdzēt cilvēkiem labāk izprast sevi un savas problēmas.

Strēlnieki bieži izvēlas īsāko ceļu uz laimi un panākumiem biznesā un darbā, lai ietaupītu laiku un enerģiju, ko viņi vēlas veltīt hobijiem un interesēm. Tomēr Visums šādus risinājumus nevar ignorēt.

Šad un tad liktenis sūta Strēlniekiem dažādus karmiskus pārbaudījumus par viņu rīcību un attieksmi pret cilvēkiem kā patērējamiem priekšmetiem.

Zivis

Neviens nebūtu gaidījis, ka šajā sarakstā būs arī laipnas un mīļas Zivis, taču tās ir šeit. Viņu galvenais iemesls sliktajai karmai ir ieradums novelt atbildību uz citiem.

Zivis bieži vaino savus mīļotos, priekšniekus un draugus par visām savām neveiksmēm. Dažreiz pat liktenis saņem nepatīkamas atsauksmes, piemēram, “Dievs mani nemīl” vai “liktenis man nav labvēlīgs.”

Lai uzlabotu savu karmu, Zivīm jāsāk meklēt objektīvus iemeslus savām problēmām. Jābeidz gaidīt, kad kāds cits viņiem palīdzēs, un jāuzņemas atbildība par savām problēmām.

Tas ir ļoti svarīgi, īpaši tiem, kas cenšas uzlabot savu karmu.

Mums visiem jāatceras pamatlikumi, pēc kuriem darbojas karma. Tas palīdzēs labāk izprast karmisko parādu veidošanās mehānismus un būs daudz vieglāk sasniegt laimi un saglabāt to.

 

 

 

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment