Ir uzpeldējušas fotogrāfijas, kurās redzams Šūmahers slimības gultā

13439153_1056771261083213_6497080711360373911_n

Pamatīgs skandāls izcēlies Vācijā, jo kāds pagaidām neatklāts cilvēks esot uzņēmis fotogrāfijas ar slimības gultā esošo F-1 septiņkārtējo čempionu Mihaelu Šūmaheru, kurš jau kopš 2013. gada nogales cīnās par savu dzīvību un veselību pēc smagā negadījuma, slēpojot kalnos. 

Šūmahera veseļošanās process jau ilgāku laiku norit viņa mājās Šveicē. Tieši tur arī esot tapusi fotogrāfija. Vācu mediji ziņo, ka šo fotogrāfiju šobrīd neatklātā persona esot piedāvājusi vairākām izdevniecībām pārdošanai – par vienu miljonu eiro. Bild.de ziņo, ka foto esot nekaunīga ielaušanās Šūmahera personīgajā dzīvē, un cilvēks, kurš to izdarījis, visticamāk, drīzumā to rūgti nožēlos.

Lasi arī: Lūk iemesls, kāpēc neviens nezina kā patiesībā klājas Mihaelam Šūmaheram

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Ziema kā nenāk tā nenāk. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties uz priekšu. Nāc, reģistrējies no manas saites: https://goo.gl/3OxSEu , saņem vienu biļeti par brīvu un piepildi savas dziļākās vēlmes jau šogad!

  • <cite class="fn">dd</cite>

    avots?

  • <cite class="fn">medics</cite>

    Vai vēl tik tiešām cilvēki nesaprot, ka Šūmis ir – “brain dead”… žēl, ka cilvēkiem dod viltus cerību, ka viņš vēl ir atlabšanas procesā. Lai gan viņš, visticamāk, ir dārzenis ap šo brīdi..

  • <cite class="fn">Ana</cite>

    Kāpēc jāaizsargā?! Visi vēl viņam labu!!! Ja viņš būtu cietis kā citādi, tad varētu sargāt no sabiedrības ļaunuma. Viņam fiziski nepieciešama popularitāte. Tam viņš, kā zinām, ir dzīvojis un no tā pārticis daudzus gadus. Kā tie radi to nesaprot??!:(
    Drīzu atveseļošanos Šūmaheram. Un drīzāk atgriešanos ierastajā dzīvē. http://www.vision-shop.eu/vision-supplements/family-hit/brain-o-flex.html

  • <cite class="fn">Zaķene</cite>

    Kur tad ir tās fotogrāfijas???!!!Ko var čakarēt cilvēkus ar šitiem rakstiem!Zb jau!

  • <cite class="fn">Arnis</cite>

    Protams,tīri cilvēciski ir žēl Mihaēls Šūmahers,bet…pats arī bija vainīgs pie savas nelaimes.Savā “zvaigznes” visatļautībā pats pārkāpa trases ierobežojumus.Tādēļ arī notika nelaime.

  • <cite class="fn">Lietus</cite>

    kur ir bilde, šito saitu vajag dzēst ārā ka nejēdz neko darīt!

Leave a Comment