5 trakākās lietas, ko ārstiem nācies izņemt no vīriešu “draudziņiem”. Sāpīgi lasīt!

1-fork

Dažreiz šajā skarbajā pasaulē mums gribas uz brīdi aizbēgt no ikdienas grūtībām un izjust vienkāršu, īstu baudu, kas ļauj aizmirt par visām problēmām.

Viena no lietām, kas palīdz, ir sekss. Taču, ja tas apnīk vai pie tā vienkārši nevar tikt, daži drosmīgākie meklē jaunus veidus, kā tikt pie baudpilniem piedzīvojumiem. Un dažreiz viņi izvēlas nepareizos līdzekļus. It sevišķi nepareizi tas kļūst tad, ja šie līdzekļi vēl tiek iebāzti nepareizajās vietās. Tādās kā vīrieša “mazais draudziņš”, piemēram.

Šajā rakstā vari uzzināt 5 patiesus stāstus par briesmīgākajiem gadījumiem, kad mediķiem nācies iejaukties, lai atbrīvotu vīriešu mantības no traku eksperimentu rezultātiem. Vairākiem pievienoti arī rentgenu attēli. Tikpat labi tos var saukt par šausmu stāstiem.

Mēs rekomendējam nekad nemēģināt neko tādu. Kaut gan diez vai tev kas tāds nāks prātā.

Lasi vēl: Uzmanību! Pasaulē ir tikai 7 veidu vīriešu “draudziņi” – lūk, kādi tie ir. Uzzini, kāds ir tev!

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Ne visi var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt: https://goo.gl/3OxSEu Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļetes cena tikai 11 centi. Tuvākā izloze jau šodien (laimestu savā kontā laimētāji saņem nepilnas nedēļas laikā)

Leave a Comment