Lielā Dzimšanas dienas kāršu tabula – atrodi pēc tabulas savu kārti un atklāj patiesību par SEVI

Saules kārts

Dzimšanas kārti var nosaukt par saules kārti, jo tā lielā mērā atgādina mūsu astroloģisko zodiakālo zīmi. Šī kārts valdīja pār planētu dienā, kad mēs piedzimām. Dzimšanas kārts ir spēcīgākais un svarīgākais simbols tam, kas mēs būsim šajā dzīvē.

Šo plašo materiālu sagtavojis viens no Latvijas lielākajiem portāliem – la.lv.

Attēlā atrodi savas dzimšanas mēnesi un dienu un uzzini, ko vēsta tava kārts!

 pa

Pīķa dūzis – godkāres un noslēpumu kārts

Pīķa dūzis ir sens noslēpumainu mistēriju simbols un visgarīgākā kārts no kavas (kāršu komplekta). Vienlaicīgi tā ir arī pati godkārīgākā un daudzos gadījumos – materiāli orientēta kārts.

Pīķa dūzi dēvē arī par magu kārti, jo tā bijusi un ir simbols, ko izmanto daudzās ezotēriskajās skolās. Cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir pīķa dūzis, visu mūžu ir konfliktā starp materiālajām, pasaulīgajām vajadzībām un dziļu garīgo mantojumu.

Pīķa dūzim ir vairāk dotību un iespēju garīgajā sfērā nekā lielākajai daļai citu kāršu – ja cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir pīķa dūzis, dosies šajā virzienā, viņiem atvērsies daudzas iepriekš slēgtas durvis. Pīķa dūzis ir galējību kārts – personības, kuras tas pārstāv, ir vai nu ir pilnībā materiālistiskas, orientējušās tikai uz darbu vai karjeru, vai arī augsti garīgi cilvēki, kas apguvuši ezotēriskās zināšanas.

Taču materiālistiski noskaņotie ļaudis cenšas apdāvināt citus. Pašatdeve ir dabiska pīķa dūžu būtības izpausme. Pīķa dūžu karmiskā kārts – ercena septiņnieks – nozīmē, ka daļa grūtāko pārbaudījumu viņiem ir attiecībās ar ģimeni un draugiem. Tomēr šī kārts arī dāvā pīķa dūr žiem iespēju palīdzēt ar padomu draugiem un visiem, kam tas nepieciešams.

Vairāki pīķa dūži pat kļūst par profesionāliem padomniekiem vai konsultantiem. Galu galā pīķa dūži top par ļoti mīlošiem un gādīgiem cilvēkiem. Pīķa dūžu dzīves uzdevums ir iegūt iekšēju mieru, kalpojot cilvēkiem un sekojot augstākajiem dzīves principiem.

 

Pīķa divnieks – draudzības kārts

Pīķa divnieks ir partnerības un draudzības kārtas. Divniekiem ir raksturīgas dažādas bailes, it īpaši bailes palikt vienatnē. Un pīķa divnieks nav izņēmums.

Daudzi cilvēki, kuriem pīķa divnieks ir dzimšanas kārts, ir gatavi darīt visu, lai tikai būtu kompānijā. Viņus īpaši spēcīgi ievaino draudzības vai uzticības nodevība.

Pīķa divnieka karmiskā kārts ir pīķa sešinieks, viena no visspēcīgākajām karmiskajām kārtīm, kas piešķir pīķa divnieku dzīvei īpašu fatālismu. Tās ietekmes dēļ pīķa divnieku dzīve laiku pa laikam ieiet rutīnā, no kuras izkļūt ir ļoti sarežģīti. Šī pati ietekme rada problēmas ar veselību, tomēr vairākumam pīķa divnieku nav raksturīgi slikti ieradumi, kas palīdz pretoties slimībām.
Šīs kārts pārstāvji ir apveltīti ar milzīgu intuīciju, taču – lai īstenotu savu potenciālu, pīķa divniekam ir patiesi jāinteresējas par dzīves garīgo pusi, bet pīķa masta kārtis parasti to ignorē par labu profesionālajām vai karjeras interesēm.

Pīķa divniekiem ir labas prāta spējas un attīstīta loģika. Šīs īpašības veicina panākumus darbā, bet personīgajās attiecības dažkārt ir šķērslis. Daudzi pīķa divnieki tik lielā mērā ir nokrāvušies ar darbiem un pārņemti ar savas loģikas spēku, ka visiem spēkiem cenšas izvairīties no situācijām, kas saistītas izaicinājumiem attiecību jomā. Šādu situāciju skaitā ir arī attiecības laulībā.

Pīķa divnieki ir ļoti talantīgi un spēj daudz sasniegt sociālajā dzīvē, taču ercena trijnieks kā Plutona kārts liecina par šo cilvēku skeptisku un neizlēmīgu attieksmi pret mīlestības saitēm un pret visu, kas var izjaukt viņu ierasto dzīvesveidu.

Tomēr kopumā pīķa divnieku dzīves ceļā ir gludāks nekā vairumam citu kāršu. Cilvēki, kas pīķa divnieks ir dzimšanas kārts, neļauj sev palaisties slinkumā un bezjēdzīgi atslābināties. Nereti pīķa divnieki apprecas naudas dēļ.

 

Pīķa trijnieks – mākslinieka kārts

Pīķa trijniekiem ir iespēja dzīvē gūt lielus panākumus, ja viņi pēc tiem tieksies. Uz viņiem gulstas smagāka nasta nekā uz lielāko daļu citu cilvēku, taču tad, ja viņi pieliks pūles, saņems bagātīgas dāvanas no Jupitera – planētas, kuras kāršu kaudzītē ir pīķa trijnieks.

Kārava sešinieks kā karmiskā kārts liecina par to, ka pīķa trijniekiem būs jāsamaksā karmiskais parāds, kas saistīts ar finansēm vai vērtībām šā vārda plašākajā nozīmē. Cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir pīķa trijnieks, bieži kontaktējas ar kārava sešiniekiem, atdodot viņiem šāda veida parādus.

Pīķa trijnieku galvenais uzdevums ir iemācīties atbildību un godīgumu finansiālajos darījumos un attiecībā pret naudu vispār. Nereti pīķa trijniekiem ir jāiziet vairāki pārbaudījumi, kuros viņi kļūst par negodīguma upuriem finanšu sfērā. Taču karmiskā kārts kārava sešinieks norāda uz to, ka šie pārbaudījumi ir tikai parādi, kas velkas līdzi no iepriekšējām dzīvēm.

Jo vairāk pīķa trijnieki raizējas par savu veselību, jo sliktāks kļūst viņu stāvoklis, tāpēc jābūt īpaši uzmanīgiem attiecībā uz savām domām un jūtām šajā jomā. Parasti problēmas ar veselību šiem cilvēkiem rodas no emocionālā stresa.

Pārmērīga nodošanās darbam un karjerai bieži vien novērš pīķa trijnieku uzmanību no viņu fiziskā un emocionālā stāvokļa. Pastāv liela iespēja, ka pīķa trijnieki sava lielā radošā potenciāla dēļ var piedzīvot nervu satricinājumus.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējo kāršu skaidrojumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment