Lielā Dzimšanas dienas kāršu tabula – atrodi pēc tabulas savu kārti un atklāj patiesību par SEVI

Pīķa četrinieks – apmierinātības ar darbu kārts

Pīķa četrinieks ir apmierinātības ar darbu kārts, viena no izturīgākajām un stabilākajām kārtīm kavā. Cilvēki, kam šī ir dzimšanas kārts, bieži vien rada asociācijas ar akmens klinti. Pīķa četrinieki ir ārkārtīgi darbaspējīgi un čakli; uz viņiem vienmēr var paļauties. Bagātības un panākumu jautājumos viņi var rēķināties ar pastāvīgu veiksmi.

Parasti pīķa četrinieki gūst apmierinājumu no sava darba. Tomēr kārava dūzis kā viņu Saturna kārts liecina par to, ka neraugoties uz visiem panākumiem, pīķa četrinieki vienmēr ir norūpējušies par naudas problēmām un var paši sev likt sprunguļus spieķos.

Ercena devītnieks kā Merkura kārts norāda uz to, ka pīķa četrinieki vienmēr sabiedrībā uzvedas adekvāti, kā arī ir apveltīti ar daiļrunību un var kļūt par izciliem oratoriem. Nereti pīķa četrinieki kļūst par talantīgiem rakstniekiem, reklāmas vai literārās jomas darbiniekiem.

Visi četrinieki parasti ir ļoti stūrgalvīgi, un pīķa četrinieks nav izņēmums. Pateicoties karmiskajai kārtij – kreiča dūzim -, pīķa četrinieki ir visai erudīti, gudri un vēlas dzīvot pēc saviem likumiem. Viņiem ir labas uztveres spējas, lieliska intuīcija un viņi necieš nekāda veida ierobežojumus.

Kārava desmitnieks kā Venēras kārts dāvā pīķa četriniekiem bagātus draugus, tomēr izvēloties draugus un iemīļotos, viņiem nevajadzētu pārmērīgu uzmanību pievērst naudas jautājumam.

Pīķa piecinieks – ceļotāja kārts

Pīķa piecinieks ir pārmaiņu un ceļojumu kārts. Cilvēki, kas dzimuši tās ietekmē, ir nemierīgi, kas izpaužas visai interesantā veidā. Viņiem nepatīk monotona rutīna, tāpēc viņi izvēlas sev profesiju, kas sniedz zināmu dažādību.

Pīķa piecinieki dievina ceļošanu un viņiem patīk bieži mainīt dzīvesvietu. Dažkārt viņu nemierīgums atsaucas uz garīgo meklējumu jomu, tiecoties atrast patiesību un pilnveidoties.

Ercena kalps kā Merkura kārts norāda, ka pīķa piecinieki nereti uzupurējas tuvinieku labā vai arī, lai iegūtu izglītību. Tas īpaši spilgti izpaužas agrīnos dzīves gados. Viņu karmiskā kārts – ercena desmitnieks – viņiem prognozē sociālus panākumus, bet dažkārt sabiedriskā dzīve pīķa pieciniekiem var pārvērsties par smagu nastu.

Kreiča devītnieks kā Venēras kārts liecina, ka dāsno un mīlošo pīķa piecinieka dabu citi cilvēki var nežēlīgi izmantot. Daudzās vilšanās personīgajās attiecībās ar draugiem un iemīļotajiem ir skaidrojamas tieši ar kreiča devītnieka ietekmi. Šā paša iemesla dēļ pīķa piecinieks gūst lielus panākumus, strādājot grupā, nevis vienatnē. Pīķa piecinieks ārkārtīgi tiecas pēc garīguma.

Pīķa pieciniekam ir jāiemācās bez atlīdzības dāvāt un paust savu mīlestību tuvās attiecībās. Lielākā daļa kāršu, kuras ir pīķa piecinieka dzīves komplektā, ir labvēlīgas, un no materiālā viedokļa pīķa piecinieku var uzskatīt par vienu no veiksmīgākajām kārtīm kavā.

Pīķa sešinieks – likteņa kārts

Pīķa sešinieks tiek saukts par likteņa kārti, jo tā ir visspēcīgākais cēloņu un seku likuma simbols. Ko sēsim, to pļausim – gan labo, gan slikto.

Ja tava dzimšanas kārts ir sešinieks, tad jebkurā dzīves brīdī vari gaidīt izšķirošus notikumus. Šos notikumus izraisa mūsu vārdi vai rīcība iepriekšējā dzīvē, kuru sekas neizpaudās uzreiz, bet gan tad, kad izveidojās atbilstoši apstākļi. Daļa šo notikumu ir pozitīvi un lietderīgi, citi parāda, kāda var būt atmaksa par negatīvu rīcību.

Spēcīgākajam sešiniekam – pīķa sešiniekam – šādi izšķiroši notikumi dzīvē mēdz būt vairāk nekā pietiekami – tie notiek tik bieži, ka daudzi pīķa sešinieki kļūst par fatālistiem. Viņi sāk uzskatīt, ka dzīvē viņiem ir pavisam izvēles iespēju un par maz spēka, lai mainītu radušos situāciju.

Mēs patiešām nevaram izmainīt notikumu gaitu, kad tie jau notikuši, taču dzīvē tomēr ir daudz jomu, par kurām esam atbildīgi, un šajā ziņā mūsu izvēle vienmēr ir ļoti svarīga. Tā ir viena no galvenajām mācībstundām pīķa sešiniekiem.

Pīķa sešinieks ir spēcīga kārts – tā ir tāda cilvēka kārts, kurš ienācis dzīvē, lai iemācītos atbildību par viņam doto spēku. Šādi cilvēki vai nu tiecas uz augstāko mērķi, cenšas īstenot savus sapņus un gūst lielus panākumus, vai arī viņu spēks pavēršas pret viņiem pašiem, novedot pie kraha.

Cilvēki, kas dzimuši pīķa sešinieka ietekmē, ir ļoti atbildīgi par savu rīcību, taču spēcīgā Neptūna ietekme var daudzus no viņiem attālināt no realitātes un iegremdēt fantāziju un ilūziju pasaulē.

Pīķa sešinieki ir īsti sapņotāji, tāpēc viņiem ir jāseko, lai sapņi nebūtu pretrunā ar augstajiem ideāliem un principiem. Viņiem nepieciešams izmantot visu savu spēku, lai sasniegtu savu augstāko sapni. Nekas nevar viņus apturēt, ja šis sapnis ir tīrs – tā īstenošanās jebkurā līmenī ir garantēta.

Pīķa sešiniekam salīdzinājumā ar citām kavas kārtīm ir daudz lielāks potenciāls, lai sasniegtu panākumus un atzinību. Daudzi pīķa sešinieki ir dzimuši, lai veiktu lielus varoņdarbus.

Kārava astoņnieks kā Marsa kārts un pīķa karalis kā Jupitera kārts norāda uz augstu iespējamību gūt milzu peļņu. Protams, lai šāda iespēja īstenotos, pīķa sešiniekiem ir aktīvi jādarbojas un būt gataviem uzņemties lielu atbildību.

 

Pīķa septiņnieks – ticības kārts

Pīķa septiņnieks tiek uzskatīts par vienu no kavas garīgākajām kārtīm. Cilvēki, kas dzimuši tās ietekmē, var dzīvē gūt lielus panākumus, ja ieklausīsies savas iekšējās balss viedumā.

Pīķa septiņnieki ir nākuši pasaulē, lai iemācītos uzticēties sev un saglabāt savu ticību par sarežģītākajos apstākļos. Galvenās viņu problēmas ir darba un veselības jomā. Saglabāt optimismu ir viens no grūtākajiem uzdevumiem, kad fiziskais ķermenis cieš no slimības. Taču tieši šis uzdevums ir jāizpilda daudziem pīķa septiņniekiem.

Kārava karalis kā karmiskā kārts uzliek pīķa septiņniekam par pienākumu dzīvot pēc visaugstākajiem standartiem. Tikai tā pīķa septiņnieks spēs iegūt tam paredzētās dāvanas un apbalvojumus.

Tas pats kārava karalis apvelta pīķa septiņnieku ar iekšēju spēju un noslieci reizēm steidzināt notikumus. Kārava karalis ir vienacains – uz kārts tas attēlots profilā. Tas nozīmē, ka pīķa septiņniekam ir jāpiesargājas no vienpusējas un subjektīvas pieejas saziņā ar citiem cilvēkiem.

Pīķa septiņniekiem ir tendence visus mērīt pēc vienas mērauklas. Taču – ja viņi padosies šai tendencei un neiemācīsies spriest, runāt un rīkoties augstākā garīgajā līmenī, viņus sagaida daudzas nepatikšanas un ciešanas, kas parasti saistītas ar slimībām, nelaimes gadījumiem un traumām.

Pīķa septiņnieka dzīves komplekts ir viens no labākajiem visā kavā. Fakts, ka pīķa septiņnieks atrodas Jupitera kāršu kaudzītē, liecina, ka cilvēki, kuriem šī ir dzimšanas kārts, var panākt daudzu savu vēlēšanos piepildīšanos.

Pīķa septiņnieki ir apveltīti ar dažādiem talantiem, kuri var aizvest uz veiksmes virsotni. Pat Saturna kārts viņu dzīves komplektā ir labvēlīga – tas ir kārava četrinieks, aizsardzības un drošības simbols. Pīķa septiņniekam nekas nevar nodarīt reālu kaitējumu, izņemot viņa paša bailes un šaubas.

 

Pīķa astoņnieks – darbaholiķa kārts

Pīķa astoņnieks ir spēcīgākā no visām “spēka kārtīm”, kurai ir uzlikta vissmagākā nasta. Visi pīķa astoņnieki saskaras ar kārdinājumu izmantot šo savu spēku, lai glābtos no bailēm.

Taču viņi ir nākuši pasaulē, lai strādātu cilvēces laimes labā, un agrāk vai vēlāk viņiem šis uzdevums ir jāizvirza augstāk par personīgo laimi. Pīķa astoņnieki ir īsti darbaholiķi – viņu spēks izpaužas aktīvā darbībā un lielā gribā.

Pilnīgi dabiski, kas šie cilvēki, kas apveltīti ar lielāku spēku nekā citiem, visticamāk, to izmantos ļaunprātīgi. Pīķa astoņnieks var padomāt: “Ja man dots tik milzīgs spēks, tas nozīmē, ka man tas jāizmanto, un ka man vienmēr ir taisnība”. Taču tam nav nekā kopēja ar patiesību – ja pīķa astoņnieks noticēs šiem maldiem, viņu gaida lielas nepatikšanas.

Pīķa masts ir saistīts ar garīgo pasauli, lai gan lielākajai daļai šā masta cilvēku tikai ar grūtībām izdodas pārslēgt uzmanību no materiālajām uz garīgajām vērtībām.

Gūt panākumus dzīvē pīķa astoņniekiem ir diezgan viegli, ja viņi ir izvirzījuši sev mērķi. Pīķa astoņnieki zina, ka ir apveltīti ar milzu spēku, taču viņiem visiem ir gaidāms nopietns pārbaudījums saistībā ar to, kā viņi šo spēku izmantos.

Ja pīķa astoņnieki izvēlēsies darboties zemā līmenī vai vadīsies no savām iekšējām bailēm, lai izvairītos no patiesības, tad galu galā nonāks pie pašiznīcināšanās.

Pīķa astoņniekam ir nepieciešams, lai par viņu sajūsminātos, un viņš ir gatavs smagi strādāt, lai nopelnītu šo sajūsmu. Daudzi no tiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, tiecas apprecēties ar turīgu partneri.

Ja pīķa astoņnieka laulība izjūk, viņš vienmēr ir ieguvējs finansiālā ziņā. Pīķa astoņnieki prot tikt galā ar šķēršļiem. Viņiem piemīt milzīgs dziedinošā spēka potenciāls – ja viņi spēs novirzīt to pareizā gultnē, tad mainīs uz labu sev tuvo cilvēku dzīves.

Daļa no pīķa astoņnieku dzīves uzdevuma ir optimistiskākas attieksmes pret dzīvi attīstīšana, neraugoties uz visiem satricinājumiem, kurus viņiem paredzējis liktenis. Pievēršanās garīgajām mācībām pīķa astoņniekam vienmēr nāk par labu un sniedz personīgo brīvību.

 

Pīķa deviņnieks – universālas dzīves kārts

Šī ir visspēcīgākā kārts no visām universālajām kārtīm – tā apveltīta ar jaudīgu iekšējo nepieciešamību atbrīvoties no negatīvām personības iezīmēm un dzīvesveida. Starp pīķa deviņniekiem ir cilvēki, kuru dzīve ir pilna zaudējumu, bet ir arī tādi, kas veltījuši sevi kalpošanai citiem cilvēkiem un sasnieguši laimi.

Pīķa deviņniekā ir apvienojušās visas pārējo deviņnieku kvalitātes. Kaut kādā līmenī pīķa deviņniekam ir jāatbrīvo liela daļa savas dvēseles, kāds būtisks personības aspekts, lai “nomirtu” un “atdzimtu” no jauna. Tas var būt jebkas – sākot no kāda personības vai profesionālā ieraduma – līdz vispārējai attieksmei pret finanšu lietām vai mīlas attiecībām. Vairākos gadījumos nepieciešams atbrīvoties no visa iepriekš minētā uzreiz.

Pīķa deviņnieki nekad nevar pilnībā ignorēt viņiem no dzimšanas piemītošo garīgumu. Ja viņi atzīst šo garīgumu par svarīgu savas personības daļu, tad spēs nostāties uz universālas pašatdeves ceļa un atbrīvoties no tā, kas pārstājis kalpot viņu augstākajām interesēm.

Pateicoties tam, daudzi pīķa deviņnieki var dot būtisku ieguldījumu cilvēces vēsturē. Pīķa deviņnieks ir augstākās pašuzupurēšanās kārts. Cilvēki, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, nereti kļūst par pazīstamiem māksliniekiem, aktieriem, mūziķiem vai skolotājiem.

Ercena karalis kā pīķa deviņnieku karmiskā kārts un Venēras kārts apvelta viņus ar spēcīgām jūtām un spēju kaislīgi mīlēt, padara viņus apburošus un gudrus, kas var atnest veiksmi un popularitāti. Daudzi pīķa deviņnieki ir talantīgi mūziķi vai aktieri.

Tas pats ercena karalis palīdz pīķa deviņniekiem pārdzīvot emocionālas problēmas, ar kurām viņi pavisam noteikti saskaras savā dzīvē. Ercena karaļa viedums ļauj pīķa deviņniekiem pārvarēt visas negatīvās emocijas un bailes.

Turklāt pīķa deviņnieki ir spējīgi uzņēmēji. Viņi var sasniegt lielus finansiālus panākumus, tomēr vislielākie sasniegumi ir mīlestības jomā. Jo plašāks ir pīķa deviņnieku darbības spektrs un jo lielāku dāsnumu viņi izrāda pret citiem cilvēkiem, jo spilgtāk izpaužas viņu iedzimtais spēks un jo tālāk viņi pavirzās ceļā uz dievišķumu.

Pīķa desmitnieks – panākumu darbā kārts

Pīķa desmitnieki var būt ārkārtīgi lieli materiālisti un īsti darbaholiķi, tāpēc cieš viņu personīgā dzīve un viņi paši. Lieta tāda, ka mājas un ģimene pīķa desmitniekiem ir ne mazāk svarīgi kā darbs. No pīķa desmitniekiem pašiem ir atkarīgs, uz ko viņi koncentrēs galveno uzmanību, taču viņus nemitīgi moka konflikts starp šīm divām dzīves sfērām.

Sievietēm, kas dzimušas pīķa desmitnieka ietekmē, ir īpaši grūti saglabāt līdzsvaru starp ģimenes dzīvi un karjeru. Pīķa desmitnieka likteni izteikti ietekmē garīgie spēki, un tas var palīdzēt viņam savas spējas izmantot citu cilvēku labā.

Vienlaicīgicilvēkiem, kuriem pīķa desmitnieks ir dzimšanas kārts, raksturīga spēcīga tieksme pēc materiālajiem sasniegumiem, kas var ierobežot viņu apvārsni un attīstības potenciālu. Tomēr pīķa desmitnieki ir spējīgi pārvarēt pieķeršanos materiālām lietām, pateicoties garīgām atziņām.

Pīķa desmitnieki var izrādīt neizlēmību mīlestības un laulību jautājumos, kas saistīta ar bailēm no nabadzības. Ja šīs kārts pārstāvji nepareizi izmantos tiem dāvāto spēku, tad saskarsies ar daudzām problēmām personīgajā dzīvē. Un tomēr šie cilvēki ir spējīgi uz lielu un neierobežotu garīgo mīlestību. Ja viņi vērsīsies pie savas būtības augstākās puses un ieklausīsies intuīcijas balsī, tad spēs panākt visu, ko vēlas.

Abas pīķa desmitnieka karmiskās kārtis atrodas Neptūna ietekmē – tas rada noslieci pārmērīgi aizrauties ar kādu vienu lietu. Apvienojumā ar pīķa desmitnieku uzcītību un centību tas rada draudus, ka cilvēks ieslīgs ārkārtējā maksimālismā un galējībās gan labā, gan sliktā nozīmē. Starp citu, pīķa desmitnieki daudz ko iemācās no savas pieredzes.

Pīķa desmitniekus dzīvē gaida zaudējumi, kas atgādinās par nepieciešamību prast atbrīvoties no pieķeršanās idejām un ierastajam dzīvesveidam. Tiekot galā ar šo uzdevumu, pīķa desmitnieks sasniedz garīgās apziņas virsotnes, kas daļēji arī ir viņa misija šajā pasaulē.

Pīķa kalps – aktiera kārts

Pateicoties spēcīgām prāta spējām un radošajai apdāvinātībai, cilvēki, kas dzimuši pīķa kalpa kārts ietekmē, var kļūt par mistiķiem, gaišreģiem un garīgajiem līderiem, kā arī par prasmīgiem zagļiem.
Šī kārts simbolizē garīgo veltījumu, taču to var nosaukt arī krāpnieka kārti. Vairumam pīķa kalpu vismaz nelielā mērā piemīt abas šīs īpašības, un tikai no viņiem pašiem ir atkarīgs, cik pareizi un gudri viņi rīkosies ar savām izcilajām radošajām spējām. Ja pīķa kalpiem tas neizdosies, viņi var krist paši par savu intrigu upuriem.

Nav šaubu par pīķa kalpu radošo apdāvinātību un prāta spējām. Jautājums ir tikai par to, uz kuru pusi viņi novirzīs savu enerģiju – rīkosies ar to gudri un saprātīgi vai arī padosies kārdinājumam svinēt vieglas uzvaras un nolaidīsies līdz savas kārts zemākajam līmenim.

Starp visām kavas kārtīm pīķa kalpa dzīves ceļš ir viens no vieglākajiem. Pīķa kalpi daudz ko iegūst ļoti viegli, taču tieši tas var kļūt par cēloni daudzām viņu problēmām.

Kad dzīve ir pārāk viegla, cilvēki neciena to, kas viņiem ir un ko viņi saņem. Viņi vairāk sliecas ļaunprātīgi izmantot labo, kas viņiem ir, vai arī ignorē to. Daļēji tas arī ir iemesls, kāpēc daži pīķa kalpi izvēlas zagļa ceļu. Viņiem gribas novest dzīvi līdz galējībām, izdzīvojot asas izjūtas. Draudi nonākt cietumā var būt viena no šādām asām izjūtām.

Daudzi pīķa kalpi piedzīvo garīgo iniciāciju, kad viņus atmasko un viņiem nākas ieskatīties savā sejā. Tas, kas spēlējas ar uguni, agrāk vai vēlāk sadeg, taču pīķa kalpam tā ir attīrīšanās uguns.

Cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir pīķa kalps, vienmēr prot komunicēt ar publiku un var kļūt par veiksmīgiem aktieriem. Viņi bieži mantojumā saņem naudu, lai gan arī paši var pietiekami labi nopelnīt. Parasti pīķa kalpi ir godkārīgi un vairumā gadījumu var cerēt uz veiksmīgu dzīvi. Par to viņi var pateikties vērtību sistēmai, kuru apguvuši jau bērnībā.

Pīķa dāma – pašpilnveidošanās kārts

Cilvēkiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, piemīt lielas varas un ietekmes potenciāls, taču pārsteidzošā kārtā viņi ne vienmēr sasniedz augstu stāvokli sabiedrībā un tiek pie varas.

Nereti pīķa dāmas līdz dzīves beigām paliek padotā stāvoklī, par ko tām atliek tikai rūgti nožēlot. Viņas taču varēja sasniegt patiesus augstumus intelektuālajā vai morālajā jomā.

Un tomēr pīķa dāma ir pašpilnveidošanās kārts, kas ieņem centrālo vietu starp garīgā kopuma kārtīm. Ja cilvēki, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, apzinās savas izcilās spējas un izjūt atbildību par savu dzīvi, viņi spēs pacelties līdz tādiem augstumiem, kādiem vēlēsies.

Starp pīķa dāmām sastopami gan ārkārtīgi dzēlīgi un neciešami cilvēki, gan līdzjūtīgi un viedi ļaudis. Visi viņi ir dzimuši, lai būtu pie varas, taču par savu likteni viņiem jālemj pašiem. Galvenā loma tajā, kāda būs pīķa dāmu dzīve, ir vērtību sistēmai. Ja pīķa dāmas mērķis ir panākt tikai materiālu izdevīgumu, viņa zaudē lielu daļu sava spēka un potenciāla. Šīs kārts pārstāvji maksimālus panākumus sasniedz tad, kad seko savai intuīcijai un augstākajam spēkam.

Pīķa dāmu planetārās pārvaldes kārts ir kreiča kungs. Viņš apvelta tās ar lielām prāta spējām un līdera dotībām, kā arī sagādā lielus panākumus izglītības vai literārās darbības jomā. Turklāt kreiča kungs piešķir pīķa dāmām visnotaļ neatkarīgu raksturu un smalku intuīciju. Ja pīķa dāma izmantos savu augsto potenciālu, tā var kļūt par skolotāju vai garīgo līderi.

Pīķa dāmai nevajadzētu jaukt kopā mīlestību un naudu. Šīs kārts pārstāvjiem bieži rodas juridiska rakstura sarežģījumi. Pīķa dāmām vajadzētu pēc iespējas izvairīties no strīdiem ar ietekmīgiem cilvēkiem.

Pīķa dāmām patīk tērēt naudu un tās neieredz sakāvi juridiskajās lietās, lai gan bieži tieši tā beidzas visi tiesu procesi, kuros viņas ir iesaistītas. Vislabāk pīķa dāmas darbojas, kad izmanto savu dabas doto gudrību – tad viņas paceļas Dieva acīs. Pīķa dāmai piemīt viss nepieciešamais, lai gūtu panākumus jebkurā darbības sfērā.

Pīķa kungs – valdnieka kārts

Cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir pīķa kungs, ir saimnieki pār visu, ko viņi nodomājuši paveikt. Ja vien pīķa kungi neizlems darboties kalpu līmenī, viņi vienmēr sasniegs savas profesionālās darbības virsotnes. Tomēr interesanti, ka daudzi pīķa kungi dodas strādāt izklaides jomā, tā arī neizmantojot pilnībā viņiem dāvāto potenciālu. Ja pīķa kungi nebūs vērīgi, viņi var iestigt viduvējībā.

Tā kā pīķa kungs ir stiprākais no kungiem, viņš spēj tikt galā ar milzu atbildību. Daži cilvēki, kam pīķa kungs ir dzimšanas kārts, patiešām kļūst par izciliem līderiem. Lai to sasniegtu, pīķa kungam ir jābūt gatavam uzņemties visu atbildību, kāda saistīta ar vadītāja lomu. Viņam jātiek no vaļā sev raksturīgajām raizēm un pilnībā jānododas kādai vienai lietai – pateicoties tam, pīķa kungs spēs nest cilvēcei daudz labuma.

Pīķa kungs ir pēdējā kārts kavā, bet tas nozīmē – viedākā un spēcīgākā. Cilvēkiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, patīk mācīties un viņi ir gatavi darīt visu, kas nepieciešams, lai gūtu panākumus un atzinību. Pīķa kungi spēj pārvaldīt lielas organizācijas, taču bieži dod priekšroku citiem karjeras ceļiem.

Pīķa kungi nepakļaujas ārējai ietekmei, un viņiem piemīt neticams iekšējs spēks un izlēmība. Tomēr kritiskās situācijās šīs vērtīgās īpašības pārtop par trūkumiem, jo traucē piemēroties pārmaiņām dzīvē.

Pīķa kungi ir neizlēmīgi mīlestībā – dažkārt viņi visu mūžu nodzīvo kā vecpuiši. Pīķa kungi ir uzņēmīgi un godkārīgi, ļoti reti slinko un nepadodas zemākajiem instinktiem. Pat tad, ja pīķa kungs nav sasniedzis karjeras virsotnes, viņš vienalga ir gudrs un cēls, lai gan bieži nav apmierināts ar dzīvi un cieš no pesimisma.

Ja pīķa kungs pievērsīsies garīgajai dzīvei, viņš viegli spēs izprast dziļākos Visuma noslēpumus. Pīķa karungi ir fiziskās un garīgās pasaules valdnieki. Ja šīs kārts pārstāvji labprātīgi uzņemsies atbildības nastu un varas kroni, viņiem ir visas izredzes kalpot cilvēcei.

Kreiča dūzis – zināšanu slāpes

Kreiča dūža būtība – slāpes pēc zināšanām apvienojumā ar slāpēm pēc mīlestības. (Kreiča dūža karmiskā kārts ir ercena divnieks). No vienas puses, Kreiča dūzis pēta mīlestību, no otras puses, patiesi tiecas atrast ideālu dzīvesdraugu.

Cilvēkiem, kas dzimuši kreiča dūža ietekmē, ir raksturīga neizvēlība, taču tā izpaužas tikai līdz brīdim, kad viņi iegūst savu sapņu objektu. Kreiča dūži labāk izvēlas būt vienatnē, nevis sabiedrībā, taču viņi sevi nevienam pilnībā neatdod, kamēr nav satikuši tieši to cilvēku, kurš viņiem vajadzīgs.

Tāpat kā visi dūži kreiča dūži ir nepacietīgi un nemierīgi. Viņu ziņkārība izraisa slāpes pēc zināšanām, mudina veidot lielas bibliotēkas un dažādas zinātniskās kolekcijas. Pateicoties zinātkārei, kreiča dūži saglabā jaunību pat vēlīnos dzīves gados. Viņus vienmēr interesē jaunas lietas, idejas, diskusiju objekti.

Kreiča dūži ir ļoti atjautīgi un izmanto savas prāta un radošās spējas kā kapitālu. Šie cilvēki var pelnīt naudu jomās, kas saistītas ar mākslu, un visur citur, kur viņu spējas un asais prāts var nest labumu.

Kreiča dūži līdzjūtīgi un uzmanīgi attiecas pret citiem cilvēkiem, kas palīdz iegūt draugus darbā un veicina labu saziņu. Atrodoties blakus kreiča dūzim, daudzi jūtas ļoti komfortabli, jo viņš palīdz cilvēkiem sajust savu nozīmību un neatkārtojamību. Kreiča dūži ir asprātīgi un patīkami sarunbiedri.

Kreiča dūžu dzīvē bieži visnotaļ nozīmīga loma ir viņu mātēm. Parasti tās ir ļoti spēcīgas sievietes, kam piemīt ass prāts un attīstīta intuīcija. Attiecības ar māti atstāj ilglaicīgu ietekmi uz kreiča dūžiem, bieži iespaidojot viņu mīlas dzīvi un attiecības ar sievietēm.

Vēlīni dzīves gadi kreiča dūžiem nenesīs prieku, ja viņi nevērsīsies pēc vadības pie garīgajiem spēkiem. Kreiča dūžus mūža nogalē var piemeklēt materiālas problēmas vai arī panākumi garīgajā jomā.

Laimīgākie būs tie kreiča dūži, kuru nerimstošie zināšanu meklējumi attieksies arī uz pašrealizāciju. Bieži kreiča dūži ir mūžīgie ceļotāji, kuriem nepieciešami ceļojumi un pārmaiņas dzīvē un darbā, lai vienlaicīgi apmierinātu zināšanu slāpes un atbrīvotos no iekšējā nemiera.

Kreiča divnieks – sarunu kārts

Cilvēkiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, ir dažādi raksturi. Daļa no kreiča divniekiem gandrīz no visa baidās, it īpaši no vientulības, un dara visu iespējamo, lai viņiem apkārt būtu cilvēki, kas viņus mīl, vai ar kuriem var iesaistīties sarunās. Šie ļaudis ir sabiedriski un gūst baudu un aizraujošas tērzēšanas.

Taču ir arī citādi kreiča divnieki – viņi dzīvo noslēgtībā un šķiet, ka viņiem neviens nav vajadzīgs. Tomēr patiesībā arī šie kreiča divnieki baidās no vientulības, un viņiem blakus vienmēr ir kāds cilvēks, kam viņi ir ļoti pieķērušies. Kreiča divnieku uzvedība lielā mērā saistīta ar viņu karmisko kārti – pīķa dūzi -, kas nozīmē slēptas bailes no nāves vai pārmaiņām.

Neraugoties uz to, cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir kreiča divnieks, ir apveltīti ar daudzām spējām un talantiem. Viņi ir neaizvietojami uzņēmējdarbībā un cilvēkiem, kuri darbā dod priekšroku partnerattiecībām.

Kreiča divnieku dzīves ceļš bieži izrādās pārsteidzoši gluds. Šai kārtij ir piešķirta spēcīga aizsardzība, un kreiča divniekiem ir par ko teikt paldies liktenim. Ja viņi sapratīs, cik patiesībā pārpilna ir viņu dzīve, tas palīdzēs atbrīvoties no slēptajām bailēm.

Kreiča divnieki mīl iesaistīties sarunās un apmainīties ar idejām. Šiem cilvēkiem ir spīdošas prāta spējas, kuras viņi lieliski prot izmantot. Kreiča divnieki ir asprātīgi un apburoši, ja vien viņus nepārņem bailes, kuru dēļ viņi kļūst aizkaitināmi un kašķīgi.

Kreiča divnieku dzīvē daudz kas ir iepriekš noteikts, tāpēc daļa no viņu uzdevuma ir vienkārši pieņemt lietas tādas, kādas tās ir (it īpaši pašiem sevi un savus tuvākos).

Kreiča trijnieks – rakstnieka kārts

Šīs kārts radošās spējas izpaužas dažādos variantos. Augstā līmenī cilvēki, kas dzimuši kreiča trijnieka ietekmē, var kļūt par pazīstamiem rakstniekiem, skolotājiem vai māksliniekiem. Zemā līmenī šie ļaudis var ciest no nemiera un neizlēmības un tērēt savu laiku tukšām, vieglprātīgām izklaidēm. Pat attīstītākajiem kreiča trijniekiem nemiers un neizlēmība bieži vien sagādā galvenās problēmas dzīvē.

Veiksme dzīvē vienmēr ir atkarīga no paša cilvēka un no tā, kā konkrētā personība izmanto savus dabas dotos talantus un spējas. Kreiča trijnieki ir visnotaļ apdāvināti, taču bailes no nabadzības nereti pamudina viņus izmantot savu radošo potenciālu šaubīgos veidos. Un vienreiz ieejot apburtajā lokā, pēcāk saraut to ir ļoti grūti.

Kreiča trijnieks ir viena no labvēlīgākajām kārtīm biznesam. Tās otrā karmiskā kārts – kārava karalis – apvelta kreiča trijnieku ar talantu lietišķo attiecību jomā. Kreiča trijnieki var kļūt par lieliem uzņēmējiem un viegli iegūt vadošu amatu, lai kādā sfērā viņi nestrādātu.

Tomēr kreiča trijnieku pirmā karmiskā kārts – kārava piecinieks – pamudina viņus izvēlēties tādu profesiju, kas īpaši neierobežo viņu brīvību. Tāpēc kreiča trijnieki bieži ir brīvmākslinieki. Pateicoties saviem iedzimtajiem talantiem, viņi var kļūt par veiksmīgiem literātiem, oratoriem vai producentiem.

Tomēr kreiča trijnieku dzīves ceļš ne vienmēr ir rozēm kaisīts. Šiem ļaudīm bieži nākas saskarties ar emocionālām problēmām, jo viņiem ir nosliece izveidot mīlas sakarus, kas karmiski ir lemti neveiksmei, un uzskatīt, ka šāda savienība ilgs mūžīgi. Tomēr no smagas vilšanās var izvairīties, ja pret šīm neveiksmēm attiecas kā pret sava veida panākumiem, pakāpieniem, kas ved uz augstāku līmeni.

Ja kreiča trijnieks izmantos savas garīgās zināšanas, viņš dzīvē gūs lielus panākumus. Cilvēkiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, ir lemts būt par “enerģijas transformatoriem”, kuri pārvērš nemieru radošumā, bet bailes – ticībā.

Kreiča četrinieks – intelektuālās apmierinātības kārts

Kreiča četrinieks ir stabilitātes kārts, tomēr kreiča piecinieks kā kreiča četrinieka karmiskā kārts norāda uz tai piemītošu slēptu nemieru, kas var izpausties dažādos veidos. Cilvēki, kas dzimuši kreiča četrinieka ietekmē, ir progresīvi un spēj savā darbā izmantot radošas idejas, neļaujot sev novērsties no virzības uz panākumiem.

Kreiča četriniekiem ir stingri uzskati un viņi tos nemaina apkārtējo ietekmē, ja vien nesaskata svarīgus iemeslus šādām izmaiņām. Vārds “stūrgalvība” attiecināms uz kreiča četriniekiem gandrīz visās dzīves jomās. Viņiem patīk strīdēties, jo visbiežāk diskusijās viņi uzvar, kā arī parasti ir uzvarētāji tiesas procesos, kuros ir iesaistīti.

Kreiča četrinieki ir apveltīti ar spēcīgu ķermeņa uzbūvi un nebaidās no fiziska darba. Kreiča četrinieks ir viena no veiksmīgākajām kārtīm kavā. Šīs kārts pārstāvjiem labi padodas darbība tirdzniecības jomā. Viņi mīl iesaistīties sarunās ar citiem cilvēkiem par saviem uzskatiem un pasaules skatījumu.

Ja viņi kontrolē savu kaislību pret diskusijām, tad saglabā teicamu darbinieku reputāciju. Tomēr ar to viņiem nepietiek. Kreiča četrinieki vēlas tādus pašus panākumus gūt mīlestības sfērā, un tas kļūst par viņu dzīves galveno uzdevumu. Kreiča četrinieki vēlas saņemt atzinību no apkārtējiem, lai gan paši visai negribīgi atzīst citu cilvēku pozitīvās īpašības.

Turklāt slāpes pēc panākumiem darbā viņu dvēselē konkurē ar slāpēm pēc mīlestības. Vēlīnos dzīves gados kreiča četrinieki parasti gūst panākumus un sasniedz augstu materiālo līmeni. Kreiča četrinieki tiek dēvēti par zināšanu glabātājiem. Viņi visiem demonstrē, ka informācijai ir praktiska vērtība un ka cilvēks var sasniegt laimi un uzplaukumu, izmantojot to, kas viņam dāvāts no dabas.

Kreiča piecinieks – patiesības meklētājs

Kreiča piecinieks nozīmē nepastāvīgumu un nemierīgu prātu. Cilvēkiem, kam šī ir dzimšanas kārts, raksturīga liela zinātkāre, kas pastāvīgi pamudina viņus uz pārmaiņām. Ercena piecinieks kā viņu karmiskā kārts liecina par to, ka daudz pārmaiņu notiek arī mīlas dzīvē, tāpēc kreiča piecinieki parasti nav īpaši piemēroti laulības dzīvei.

Parasti šie ļaudis ir neapdomīgi drosmīgi un viņiem patīk nodarboties ar dažādiem pētījumiem un meklējumiem. Tieši tāpēc viņi kā no mēra bēg no dažādām lietām un cilvēkiem, kas prasa ievērot kaut kādus pienākumus. Dažos gadījumos tas pārvērš kreiča pieciniekus par klaidoņiem un ārkārtīgi nepastāvīgiem cilvēkiem.

Kreiča piecinieks ir nemierīgākā kārts kavā. Lai gan šīs kārts pārstāvji viegli piemērojas jauniem apstākļiem, maina dzīvesvietu vai dzīvesveidu, šajā ziņā parasti rodas daudzas strīdīgas situācijas, ko kreiča piecinieku dzīves komplektā simbolizē Saturna kārts – pīķa piecinieks.

Pīķa dūzis kā Venēras kārts norāda uz slepeniem mīlas sakariem un neizlēmību partnera izvēlē. Šis pats dūzis apvelta daudzus kreiča pieciniekus ar paaugstinātu seksualitāti un skaistu balsi. Kārava septiņnieks kā Jupitera kārts ir miljonāra zīme, un daudzi kreiča piecinieki patiešām ir bagāti, lai arī tērē vai zaudē naudu tikpat ātri, cik to iegūst.

Kreiča pieciniekiem vajadzētu izvairīties no spekulācijām un azartspēlēm. Lai gan viņi ir veiksmīgāki nekā citas kārtis, tieksme pēc tēriņiem neļauj pareizi rīkoties ar naudu.

Kreiča piecinieki ir nepārspējami tirdzniecībā un starpniecībā, jo prot izveidot sakarus ar cilvēkiem. Kreiča pieciniekiem, kas dzimuši Dvīņu vai Jaunavas zīmē, bieži piemīt īpaša iestāstīšanas māksla vai pašizpausmes veidi, kas var atnest lielus panākumus tirdzniecības vai starpniecības jomā.

Dabas dotā zinātkāre sniedz kreiča pieciniekiem daudz zināšanu, taču bieži viņi tās neizmanto vai ieciklējas uz vienu domu – šī īpatnība pārvērš viņus par skeptiķiem.

Vēlīnos dzīves gados interese par garīgām nodarbēm palīdz kreiča pieciniekiem sasniegt lielu apmierinājumu. Viņi saņem atbildes uz jautājumiem, kas ienes viņu dzīvē mieru un harmoniju. Šajā ziņā kreiča pieciniekiem var lieti noderēt garīgais skolotājs.

Kreiča sešinieks – misionāra kārts

Kreiča sešinieku dēvē arī par ekstrasensa kārti, taču interesanti, ka cilvēki, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, reti apzinās savus iedzimtos dotumus. Turklāt kreiča sešinieks nozīmē atbildību par patiesību.

Cilvēki, kam šī ir dzimšanas kārts, ir jāizveido sev patiesību sistēma, pēc kuras vadīties savā dzīvē. Iegūstot šādu sistēmu, kreiča sešinieki spēj sniegt pasaulei ļoti daudz labuma.

Kamēr kreiča sešinieki nav atraduši savu dzīves ceļu, viņi ir ārkārtīgi noraizējušies un neizlēmīgi. Viņiem jāiemācās uzturēt iekšēju līdzsvaru un harmonisku saziņu ar apkārtējiem cilvēkiem.

Nereti kreiča sešinieki viegli tiek pie finansiālas labklājības – vispār šai kārtij ir nosliece uz augstākā līmeņa materiālo un garīgo panākumu sasniegšanu. Tomēr pastāv briesmas, ka kreiča sešinieks apmierināsies ar to, kas viņam jau ir, un nevēlēsies virzīties tālāk.

Kreiča sešiniekiem ir uzlikta īpaša karma, kas saistīta ar spēka ļaunprātīgu izmantošanu. Parasti viņiem agri vai vēlu nākas saskarties ar šo problēmu – vai nu viņi nonāk vadošā amatā, kur mācās pareizi rīkoties ar varu, vai arī piesaista savā dzīvē kādu spēcīgu cilvēku, ar kuru ir spiesti cīnīties. Tā vai citādi galu galā kreiča sešinieki izprot patieso varas nozīmi un secina, kādus kārdinājumus tā rada.

Vairāki kreiča sešinieki ir apveltīti ar īpašu misiju, kuras būtība ir aizvest citus līdz senas un spēcīgas patiesības slieksnim. Šie cilvēki ir gaismas nesēji. Ja viņi apzinās savus slēptos resursus un dabas doto intuīciju, tad iegūst augstāko spēku aizsardzību un aizbildniecību.

Kreiča septiņnieks – garīgo zināšanu kārts

Visi septiņnieki ir augsti garīgas kārtis, taču cilvēkam pašam ir jāpiekopj šis garīgums un jāpārvērš negatīvās tendences patiesos sasniegumos un personīgajā brīvībā. Pretējā gadījumā viņu sagaida tikai nepatikšanas.

Kreiča septiņnieku problēmu klāstā ir negatīvi aspekti domāšanā, kas izraisa nemieru, šaubas un pesimismu. Kreiča septiņnieki ir apveltīti ar iedzimtu intuīciju un vērīgumu, taču tad, ja viņi nesekos saviem iekšējiem impulsiem, Saturna ietekme nesīs viņiem daudzas vilšanās un dažkārt – pat ilgstošu depresiju.

Kreiča septiņniekiem ir pietiekami spēka, lai tiktu galā ar savām problēmām un iegūtu slavu un atzinību, pēc kuras viņi tiecas, tomēr, lai to paveiktu, nepieciešams pielikt lielas pūles.

Pilnīgi iespējams, ka dažādos dzīves periodos kreiča septiņnieki saņems lielas naudas summas, taču viņiem ir tendence tērēt šo naudu ar neticamu vieglumu. Kreiča septiņniekiem nepiemīt spēja viedi rīkoties ar finansēm – viņi naudu iztērē ātrāk nekā nopelna. Kārava astoņnieks kā kreiča septiņnieka karmiskā kārts iedveš viņam vēlmi pēc slavas un atzinības, taču tas var novest pie tā, ka kreiča septiņnieks pārvēršas par naudas šķērdētāju.

Šo nepatikšanu cēlonis meklējams domāšanas veidā, tāpēc kreiča septiņniekiem vienkārši ir jāseko savām domām, neļaujot sev ieslīgt nomāktībā un pesimismā. Pozitīvu ietekmi uz kreiča septiņniekiem vienmēr atstāj iedziļināšanās garīgajās mācībās.

Otrs kreiča septiņnieka uzdevums ir attīstīt sevī godīgumu un tikumību. Tas saistīts ar kreiča septiņnieka otro kārti – pīķa kalpu -, ko nereti dēvē par zagļa kārti. Ja kreiča septiņnieks pieļaus, ka slāpes pēc panākumiem pārmāc morālos principus, viņam būs smagi jācieš, it īpaši mīlas un ģimenes attiecību jomā.

Kreiča astoņnieks – prāta spēka kārts

Kreiča astoņnieks ir apveltīts ar milzīgu prāta spēku un ir ļoti grūti viņu pārliecināt pieņemt svešu viedokli. Cilvēki, kam kreiča astoņnieks ir dzimšanas kārts, bieži kļūst par labiem advokātiem, taču spēj veiksmīgi strādāt arī citās intelektuālās darbības jomās.

Šīs kārts ietekmē dzimuši ne mazums pazīstamu ķīmiķu, raķešu instruktoru un atomfiziķu. Principā kreiča astoņnieki spēj veiksmīgi darboties jebkurā sfērā.

Kreiča astoņnieka dzīves ceļš ir gluds un patīkams. Šīs kārts pārstāvji var sasniegt gandrīz visu, ja izvirza sev skaidru mērķi. Daudzi kreiča astoņnieki viegli tiek pie bagātības un slavas, taču viņiem ir jāseko tam, lai dzīve ritētu līdzsvarā.

Lai gūtu panākumus, kreiča astoņniekiem nepieciešams prāta un emocionāls miers. Kreiča astoņniekiem piemīt liela psihiskā enerģija un viņi var kļūt par izciliem dziedniekiem. Jebkurš no kreiča astoņnieku talantiem var padarīt viņus slavenus.

Lai šīs kārts pārstāvju dzīve būtu pilna veiksmes un laimes, viņiem ir tikai skaidri jāapzinās savi mērķi. Tomēr kreiča astoņniekiem ir grūti piemēroties situācijas izmaiņām – viņu koncepcijas, idejas un principi ir ārkārtīgi neelastīgi.

Nereti kreiča astoņnieki jau piedzimst ar zināmu principu sistēmu un nevēlas no tās atkāpties ne par soli. Tomēr kreiča astoņnieku dzīvē agrāk vai vēlāk noteikti būs tādi periodi, kad viņiem būs nepieciešams mainīt savu pasaules skatījumu. Šādi periodi ir grūti, taču tie ir nepieciešama daļa no kreiča astoņnieku karmas. Īstenojot savā apziņā vajadzīgās pārmaiņas, kreiča astoņnieki it kā atdzims, kļūs spēcīgāki un laimīgāki.

Ja kreiča astoņnieks savā darbā cilvēces labā apvienos spēkus ar ercena kalpu vai pīķa karali, iespējami visnotaļ veiksmīgi un ilglaicīgi rezultāti. Lai panākumi būtu lielāki, jāapzinās, ka šis darbs ir svarīgāks par personīgajām vēlmēm.

Kreiča deviņnieks – universālu zināšanu kārts

Kreiča deviņnieks ir paplašinātas apziņas kārts. Cilvēki, kam šī ir dzimšanas kārts, saņem atklāsmes par dzīvi un patiesas zināšanas par to, kas notiek uz Zemes. Šīs atklāsmes pie kreiča deviņniekiem atnāk tad, kad viņi ir atbrīvojas no saviem aizspriedumiem un stingrajām pasaules skatījuma sistēmām.

Kreiča deviņnieks ir skepticisma kārts. Cilvēkiem, kas dzimuši tās ietekmē, ir jāatbrīvojas no pesimistiskiem priekšstatiem, kas mantoti no iepriekšējām dzīvēm. Tikai pēc tam viņi iegūs piekļuvi savas kārts iekšējam spēkam. Daudziem tas izdodas, un viņi iegūst slavu un atzinību, ar savām idejām palīdzot cilvēcei.

Turklāt kreiča deviņnieks ir seksuālo baudu kārts. Ercena dāma kā karmiskā kārts un ercena divnieks kā Venēras kārts apvelta kreiča deviņniekus ar juteklismu un spēju viegli iemīlēties. Taču – ja kreiča deviņnieks ies savas jutekliskās dabas pavadā, viņš var tukši iztērēt daudz laika un enerģijas, kas viņam nepieciešama nopietnākiem uzdevumiem.

Kreiča deviņnieki ir nākuši pasaulē, lai noslēgtu lielu ciklu dvēseles attīstībā un dalītos ar citiem cilvēkiem ar savu zināšanu bagātību. Kreiča deviņniekiem ir jānomaksā seni parādi, it īpaši saviem tuviniekiem un cilvēkiem, kuru dzimšanas kārts ir ercena dāma.

Līdzko kreiča deviņnieki atbrīvosies no šiem parādiem, viņu priekšā pavērsies ceļš uz sava karmiskā uzdevuma izpildi, kas saistīts ar cilvēces apgaismošanu.

Finanšu jomā kreiča deviņnieki parasti ir veiksmīgi, ja dzenoties pēc naudas, neaizmirst par savām garīgajām vērtībām. Lietišķajā dzīvē viņiem parasti palīdz veiksmīgi uzņēmēji, kas pārstāv kārava masta kārtis.

Daļa kreiča deviņnieku dzīves uzdevumu saistīti ar godīgumu un atklātību. Nereti viņi iesaistās attiecībās ar cilvēkiem, kas nav augsti tikumīgi, un tie var viņus vilkt dibenā. Kreiča deviņniekiem ir jāiemācās sakoncentrēt savu mentālo spēku un pieturēties pie filosofijas, kas spēs nesāpīgi viņus izvest cauri visiem kāpumiem un kritumiem dzīves ceļā.

Kreiča desmitnieks – intelektuālo sasniegumu kārts

Cilvēki, kam kreiča desmitnieks ir dzimšanas kārts, ir ārkārtīgi neatkarīgas personības. Viņi vēlas pilnīgu un neierobežotu brīvību, lai vienmēr varētu darīt to, kas ienāk prātā. Sievietēm, kas pārstāv šo kārti, ir raksturīgs vīrišķīgs domāšanas veids.

Kreiča desmitniekiem ir ārkārtīgi spēcīgs intelekts. Slāpes pēc jaunām zināšanām padara kreiča desmitniekus par progresīviem cilvēkiem un parasti ļauj viņiem gūt panākumus dzīvē. Tomēr kreiča desmitniekiem ir jāiemācās kontrolēt savu prātu, kurš var sākt dzīvot pats savu dzīvi.

Nereti kreiča desmitnieki žēlojas, ka viņiem ir grūti naktīs iemigt nerimstošā iekšējā dialoga dēļ. Labākais veids, kā tikt ar to galā, ir novirzīt savu prātu uz vajadzīgo uzdevumu veikšanu un augstāko mērķu sasniegšanu. Lai būtu laimīgi, kreiča desmitniekiem ir daudz jāstrādā un pastāvīgi jājūt, ka viņi ir savā īstajā vietā.

Ercena trijnieks kā Marsa kārts norāda uz emocionālo nemieru un neizlēmību profesijas izvēlē, kas var traucēt kreiča deviņniekiem īstenot savas ambīcijas. Par to liecina arī kārava trijnieks, kas norāda uz to, ka kreiča desmitnieki daudz eksperimentēs pirms sapratīs, kas viņus patiešām apmierina. Kreiča desmitniekam piemīt liels panākumu potenciāls mākslas un garīgajā jomā, taču viņš savus talantus var izmantot arī negodīgā veidā.

Slāpes pēc garīga vieduma un garīgās filosofijas apgūšana palīdzēs kreiča desmitniekam pilnīgāk izbaudīt dzīvi. Augstākā pašrealizācija kreiča desmitniekam ir iespējama, veicot darbu, kas sniedz zināmu brīvības pakāpi un telpu radošajai pašizteiksmei. Galvenais kreiča desmitnieka uzdevums ir pareizi izvēlēties dzīves ceļu un saprast, kas tieši viņam var nest vislielāko apmierinājumu.

Kreiča kalps – radošs prāts

Radoša personība, negodīgs cilvēks… vai abi kopā? Pilnīgi iespējams, ka vistalantīgākais no kreiča kalpiem vienlaicīgi izrādīsies arī labākais krāpnieks. Kreiča kalps – tā ir izcila prāta un finansiālās apdāvinātības kārts.

Cilvēki, kam šī ir dzimšanas kārts, ir enerģiski un produktīvi. Ar savām spīdošajām prāta spējām viņi ir tālu priekšā parastajiem ļaudīm. Kreiča kalpi ir Ūdensvīra ēras cilvēki, kas sevī apvieno abu dzimumu iezīmes. Viņi ir progresīvi un pārstāv mūsu sabiedrības un civilizācijas evolūcijas virsotni.

Kreiča kalpiem piemīt ārkārtīgi izsmalcināts prāts, ar tā palīdzību viņi vienmēr var labi nopelnīt. Nereti viņi kļūst par uzņēmējiem. Ja darbs ļauj kreiča kalpiem izpaust radošās spējas, viņi var atrast savu nišu un gūt patiesu apmierinājumu, vienlaicīgi nopelnot lielu naudu.

Neraugoties uz spīdošajām prāta spējām, kreiča kalpi bieži ir nepiekāpīgi un viņiem patīk strīdēties (ko simbolizē kreiča divnieks kā Marsa kārts). Parasti kreiča kalpi nesaprot, ka bieži vien nesatiek ar apkārtējiem tieši tādēļ, ka viņiem ir tieksme uz debatēm.

Kreiča kalpi ir gatavi strīdēties jebkurā izdevīgā gadījumā, un viņi vienmēr gūst apmierinājumu no iespējas parādīt savu atjautību. Stūrgalvība dažkārt liedz kreiča kalpiem ieraudzīt lietas patieso būtību, toties tā sniedz viņiem iespēju līdz galam paveikt iesāktās lietas un aizstāvēt to, kam viņi tic.

Tā kā kreiča kalps ir “karaliskās ģimenes” loceklis, viņš izjūt nepatiku pret zemākajiem slāņiem, un apkārtējo trūkumi viņu nedaudz kaitina. Kreiča kalpam ir nepieciešama cieņa un tāds stāvoklis, kurā viņš ar savām spīdošajām prāta spējām var netraucēti valdīt radošuma un zināšanu pasaulē. Kreiča kalpam nekad netrūkst ideju, kuras dažkārt atnes viņam milzīgu finansiālu peļņu.

Kreiča kalpam var piemist tādas negatīvas īpašības kā bezatbildība un negodīgums. Turklāt viņš spēj ļoti ātri un ticami pārliecināt jūs par to, ka ir spējīgs izskaidrot praktiski visu, lai gan no tā negūst īpašu labumu.

Saturna ietekme vienmēr atgādina kreiča kalpam par robežām, kas notur viņu līdzsvara un godīguma rāmjos. Nopietnas nepatikšanas sākas tikai tad, kad kreiča kalps sāk ticēt pats saviem izdomājumiem, pārāk attālinoties no realitātes. Būtībā kreiča kalpi ir labsirdīgi un nesavtīgi ļaudis. Neraugoties uz savu strīdēties kāri, pret apkārtējiem viņi izturas draudzīgi.

Kreiča dāma – dabiskas intuīcijas kārts

Visas dāmas pēc savas dabas ir jūtīgas un viņu aicinājums ir kalpot un palīdzēt cilvēkiem. Saistībā ar intelektuālismu, kas raksturīgs kreiča masta kārtīm, kreiča dāmas bieži strādā izdevējdarbībā un administratīvajā darbā, bet attīstītākās no viņām nodarbojas ar ekstrasensoriku.

Kreiča dāma vienmēr apzinās savu vietu karaliskajā galmā un izrāda pretestību ikvienam, kas mēģina viņu pazemināt līdz parastas personības līmenim. Kreiča dāmas karmiskā kārts ercena trijnieks, kā arī kreiča piecinieks kā viņas Venēras kārts liecina par to, ka kreiča dāmas neizlēmība un nepārliecinātība mīlestības un draudzības jomā liedz viņai iespēju iegūt noturīgu laimi.

Kreiča dāmām piemīt lielas prāta spējas. Apzinoties vai nē, viņas vienmēr iegūst neparastas zināšanas, pateicoties iedzimtām ekstrasensorajām dotībām. Cilvēkiem, kam kreiča dāma ir dzimšanas kārts, ir neticams organizatoriskais talants, taču viņu dzīve ir tik saspringta, ka viņi bieži pārpūlas.

Pīķa dūzis kā Jupitera kārts sola kreiča dāmām daudzus labumus, taču ar noteikumu, ka savā darbā vai citās nodarbēs viņas ies pa garīguma ceļu. No iepriekšējām inkarnācijām kreiča dāmas ir mantojušas dziļas zināšanas un vienmēr brīvi tās izmanto.

Kreiča dāmas ir ļoti spējīgas un atjautīgas. Viņas bieži dara vairākus darbus vienlaikus, viņām ir daudz interešu. Kreiča dāmas strādā labāk, ja viņu profesija ir radoša. Kreiča dāmas ir lepnas, godprātīgas un savu darbu paveic labi. Kreiča dāmu iedzimtā tieksme palīdzēt citiem un tos izglītot var rast savu izpausmi darbā, kas vērsts uz palīdzību daudziem cilvēkiem.

Kreiča kungs – zināšanu valdnieks

Tā kā kreiča masts ir saistīts ar zināšanām un saziņu, kreiča karaļa rīcībā ir viss, kas nepieciešams autoritatīvam stāvoklim jebkurā darbības sfērā. Cilvēkiem, kam kreiča karalis ir dzimšanas kārts, ir tieša piekļuve zināšanām, kas uzkrātas daudzas iepriekšējās inkarnācijās. Kreiča karaļi reti pievēršas kādai svešai mācībai vai filosofijai – viņi paši smeļas gudrību no neizsmeļama avota un dzīvo paši pēc savas taisnības.

Kreiča karaļi strādā dažādās profesijās un parasti ieņem atbildīgus amatus. Viņi vienmēr tiek cienīti. Starp šiem cilvēkiem ir izcili aktieri, valstsvīri un mūziķi. Viena no viņu galvenajām priekšrocībām ir vērīgums, atjautība un šarms – pateicoties tam, viņi kļūst populāri. Kreiča karaļi labāk strādā kopā ar partneri, nevis vieni paši.

Kreiča karaļiem var būt problēmas ar alkohola vai narkotiku lietošanu; turklāt viņiem var piemist eskeipisms jeb vairīšanās no īstenības. Cenšoties saprast un atrisināt iekšējos konfliktus, kreiča karalis var iziet cauri daudziem pārbaudījumiem, tomēr aptuveni 30 gadu vecumā viņš it kā pamostas un apzinās savu spēku un ar to saistīto atbildību.

Kreiča karalis ir garīgi visuzņēmīgākā kavas kārts. Intuitīva pieeja dzīvei ir iedzimta kreiča karaļa īpašība. Galvenās problēmas ir saistītas ar laulības jomu un paradumu ieslīgt ērtā dzīves rutīnā, aizmirstot par savu augstāko sūtību. Kreiča karalis var daudz dot pasaulei, bet tad, ja viņš nerealizēs savu potenciālu, viņam to nāksies nožēlot.

Kārava dūzis – slāpes pēc mīlestības un naudas

Kaislība, kas piemīt šai kārtij, var izpausties dažādos veidos, tomēr kārava dūžiem ir grūti apvienot gan naudas lietas, gan mīlestību. Iespējams, tas ir tāpēc, ka viņi koncentrējas uz kaut ko vienu, izslēdzot visu pārējo. Tas ir raksturīgi visiem kārava dūžiem – gan vīriešiem, gan sievietēm.

Kārava dūži var būt nepacietīgi un egoistiski aprēķinātāji, taču var arī nesavtīgi atdot visu citiem cilvēkiem. Kārava dūžu dzīves komplektā viņu dzimšanas kārts saistīta ar Jupiteru un Neptūnu, un Jupiters laiku pa laikam noved līdz galējībai Neptūna ideālismu un žēlsirdību.

No vienas puses, kārava dūži izrāda labsirdību un var palīdzēt tiem, kas ir mazāk laimīgi. Viņi rūpējas par dzīvniekiem un nepanes citu ciešanas. Neptūna spēcīgā ietekme var padarīt viņus garīgi cildenus. Daudzi kārava dūži ziedo labdarībai. Vairākums no viņiem uzskata sevi par glābējiem, palīdzot saviem draugiem, kolēģiem, mīļotajiem vai laulātajiem. Taču Neptūns var radīt ilūzijas, kas novirza cilvēku uz lielu maldu un viltus ideālu ceļu.

Sapņainība un optimisms kārava dūžiem var izpausties visdažādākajos veidos, taču šīs īpašības vienmēr ir cilvēkiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē. Kārava dūži ir radoši ļaudis, kas vienlaicīgi spēj nodarboties ar vairākām lietām. Viņi bieži iepazīstas ar jauniem cilvēkiem, un vairākums šo iepazīšanos atnes viņiem veiksmi. Kārava dūži ir godkārīgi un var būt apveltīti ar mākslinieciskām spējām.

Kārava dūžiem patīk ceļojumi, ar kuriem bieži saistīts viņu darbs. Neatkarīgi no savas darbības jomas, kārava dūži uzskata, ka viņu pastāvēšanas jēga ir palīdzēt sabiedrībai un dot nozīmīgu ieguldījumu tās attīstībā.

Visiem kārava dūžiem ir mediju spējas, un daudzus no viņiem piesaista dzīves metafiziskā puse. Ja nauda un vara viņu vērtību sistēmā nebūs pirmajā vietā, kārava dūžu dzīve būs labklājīga un apmierinājuma pilna.

Kārava divnieks – izmanīgs darbonis

Kārava divniekiem piemīt iedzimta intuīcija. Ja šīs kārts pārstāvji pēc tās vadīsies, tad noteikti ies pa pareizo ceļu, kas atnesīs viņiem panākumus. Ar šo intuīciju cieši saistīta augsta vērtību sistēma un sajūta par īpašu dzīves misiju, kuras īstenošanā nereti iesaistās kārava divnieku partneri un pat paziņas.

Kārava divnieki ir zināmā mērā godkārīgi un visvairāk tiecas pēc naudas. Šī godkāre ir lietderīga, jo pamudina kārava divniekus izkāpt no iebrauktajām sliedēm, kurās viņi mēdz iestrēgt, it īpaši mīlestības jomā.

Ja kārava divnieki ieklausīsies iekšējā balsī, tad diezgan ātri iegūs pelnīto balvu. Šīs kārts pārstāvji cenšas sevi pilnībā veltīt vienai lietai un šajā jomā sasniegt virsotni.

Kārava divnieks ir viena no veiksmīgākajām kavas kārtīm, un tad, ja cilvēks, kam šī ir dzimšanas kārts, nav spējis sasniegt uzplaukumu, tad var vainot tikai pats sevi. Šo kārti dēvē par izmanīgā darboņa kārti tāpēc, ka tās pārstāvji parasti nodarbojas ar biznesu un finanšu jautājumiem. Bieži viņi strādā partnerībā ar draugiem un paziņām. Kārava divnieks ir partnerības kārts – tās pārstāvji reti strādā vieni paši.

Divnieks ir loģikas skaitlis, un kārava divniekiem piemīt visnotaļ ass prāts un aprēķins. Tomēr tad, ja kārava divnieks piedzīvo emocionālas problēmas, viņš pārtop par kritisku un pesimistisku cilvēku.

Finanšu ziņā kārava divnieks ir viena no kavas veiksmīgākajām kārtīm. Parasti kārava divniekiem izdodas gūt no savas darbības lielu peļņu, it īpaši pēc 35 gadu vecuma. Viņiem ir par ko pateikties liktenim.

Kārava divniekiem ir jāseko līdzi tam, lai sociālās saistības neiedragātu viņu veselību un labklājību. Dažkārt šīs kārts pārstāvji tik lielā mērā nododas darbam, ka aizmirst parūpēties par sevi. Kārava divnieki var kļūt bagāti, pateicoties nekustamajiem īpašumiem, it īpaši vēlīnos dzīves gados un saglabāt labu veselību līdz sirmam vecumam. Šie cilvēki var nodzīvot pat līdz 100 gadiem.

Vairāki kārava divnieki jūt, ka viņu dzīve ir piepildīta ar īpašu jēgu un virzīta uz kādas misijas izpildi. Šīs misijas būtība ir sniegt tādas vai cita veida augstākās zināšanas cilvēcei un tuviniekiem. Kārava divnieki ir gaismas vēstneši.

Kārava trijnieks – finansiāls radošums

Tiek uzskatīts, ka no visām kārtīm kārava trijniekiem ir teju visgrūtākais liktenis. Tas jo īpaši attiecas uz sievietēm, kam kārava trijnieks ir dzimšanas kārts, jo viņu personīgā un karmiskā kārts – kārava dāma – ir vēl viena no problemātiskajām kavas kārtīm.

Kārava trijnieka vērtību sistēmas nestabilitāte un smagā mīlestības karma no iepriekšējām dzīvēm (pirmā karmiskā kārts – ercena sešinieks) var novest pie nopietnām grūtībām personiskajās attiecībās. Turklāt kārava trijnieki ir ārkārtīgi noraizējušies par savu finansiālo stāvokli. Kārava trijnieki izjūt pastāvīgu trauksmi un neizlēmību, un tiem ir jāmeklē pozitīvs pielietojums savam pārlieku aktīvajam intelektam. Vislabākais problēmas risinājums var būt radoša pašizpausme.

Lai dzīvē sasniegtu harmoniju un pārvarētu daudzus kārdinājumus un pārbaudījumus, kārava trijniekiem ir jāattīsta sava iedzimtā interese par metafiziku. Šīs kārts pārstāvji spēj ar prātu piekļūt Visuma noslēpumiem. Šo noslēpumu skaitā ir sapratne pašiem par savas dzīves un personīgās karmas būtību – šī sapratne viesīs mieru dvēselē.

Kārava trijnieki vienmēr prot atšķirt patiesību no meliem, taču dažkārt cenšas ignorēt šo savu spēju. Tomēr ne visi kārava trijnieki saskaras ar šo problēmu. Izmantojot savas dzimšanas kārts augstākās veltes, viņi efektīvi izmanto savus radošos spēkus un lieliski pašizpaužas dažādos veidos. Kārava trijnieki var kļūt par izciliem oratoriem un sabiedriskajiem darbiniekiem.

Kārava trijnieki ir apveltīti ar spēcīgu intelektu un tikpat iespaidīgu daiļrunības spēku. Pateicoties tam, viņi spēj īstenot dzīvē jebkuru ideju, kurai patiesi tic. Kārava trijnieki tiecas pēc tādas profesijas, kas ļautu viņiem daudz ceļot un nodarboties ar visdažādākajām lietām. Raksturīgi, ka viņu dzīvē ir kāds jaunāks cilvēks, kura dēļ nākas nest upurus – nereti tie ir kārava trijnieka bērni.

Divi deviņnieki, kas ir starp kārava trijnieku dzīves ceļa kārtīm, liecina par iespējamām nepatikšanām dzīves otrajā pusē, taču no tām var izvairīties, pievēršoties dzīves garīgajai pusei. Tas ienesīs kārava trijnieku dzīvē viedumu un harmoniju.

Kārava trijnieki ir nākuši pasaulē, lai pieredzē pārbaudītu daudzas idejas un atrastu starp tām īsto. Šie cilvēki vienmēr gūst labumu no ceļojumiem un pārmaiņām, tāpēc vēlams, lai viņi izvēlētos tādu karjeru, kas nodrošina zināmu brīvību šajā jomā.

Kārava četrinieks – stabilu vērtību kārts

Kārava četrinieks ir finansiālas stabilitātes kārts. Šī stabilitāte tiek sasniegta, pateicoties smagam darbam. Kārava četriniekam lielākā mērā nekā citām kavas kārtīm ir jāpieliek pūles, lai saņemtu apbalvojumu par saviem centieniem. Tomēr – ja cilvēki, kam kārava četrinieks ir dzimšanas kārts, ies pa vieglākās pretestības ceļu, viņus gaida vilšanās un neveiksmes.

Kārava četriniekiem ir teicama lietišķā izjūta – viņi spēj izcili organizēt biznesu un to pārvaldīt. Lai gan citi cilvēki kārava četriniekus var uzskatīt par stūrgalvīgiem, šīs kārts pārstāvji zina – ja viņi uzturēs kārtību savā dzīvē un skaidri noteiks mērķus, tad noteikti sasniegs panākumus un laimi.

Ja dzīve rit pa labi iemītām sliedēm, kārava četrinieki neparko nesāks kaut ko mainīt, lai kā arī pret to attiektos apkārtējie. Jau bērnībā vairākums kārava četrinieku stingri apzinās, kas viņiem dzīvē ir svarīgi, un kas ne.

Darbs, ko veic kārava četrinieki, nereti mēdz būt saistīts ar viņu laulātajiem partneriem vai tuvākajiem draugiem. Kārava četrinieki ir visnotaļ sabiedriski – viņiem ir daudz paziņu un draugu. Viena no galvenajām problēmām, ar kuru viņi saskaras, ir nosliece iestrēgt, apstāties pie sasniegtā un nevēlēšanās iet tālāk.

Būtībā viss, kas nepieciešams, lai kārava četrinieki būtu laimīgi, ir darbs. Līdzko viņi ķeras klāt darbam, viss viņu dzīvē nokārtojas un iekšējās bailes izplēn pašas no sevis.

Vēlīnos dzīves gados kārava četrinieki sasniedz lielāku brīvību, laimi un materiālo labklājību. Parasti viņi ir ilgdzīvotāji un vecumdienās mīl ceļot pa pasauli, atgūstot to, ko palaida garām jaunībā.

Kārava piecinieks – cienījamas balvas meklētājs

Šīs kārts pārstāvjiem dzīves ceļā nākas saskarties gan ar problēmām, gan dāsnām balvām. Līdzīgi kā visi piecinieki kārava piecinieks neieredz rutīnu un izvairās no visa, kas var ierobežot viņa brīvību. Kārava piecinieks var kļūt par mūžīgo ceļotāju, kas nekur ilgi nepaliek un neizveido ciešu saikni ar citiem cilvēkiem.

Tomēr citi šīs kārts pārstāvji atrod laimi darbā vai ciešās attiecībās, izveidojot sev stabilitātes saliņu nemierīgajā pasaulē. Kārava piecinieku galvenās bažas ir par darbu un personīgo dzīvi. Visiem kārava pieciniekiem raksturīga iekšēja neapmierinātība; viņi vēlas radīt kaut ko vērtīgu un panākt dzīvē stabilitāti.

Kārava pieciniekiem nav viegli atrast profesiju, kas viņiem būtu pa prātam. Daudzu šīs kārts pārstāvju izvēle apstājas pie tirdzniecības – pateicoties tam, viņi iegūst iespēju komunicēt ar cilvēkiem visdažādākajos līmeņos un parasti gūst lielus panākumus.

Kārava pieciniekiem uzglūn finanšu problēmas un situācijas, kurās viņiem nāksies maksāt lielu cenu par savu labsirdību. Karmiskā kārts – kārava deviņnieks – padara kārava piecinieku ārkārtīgi dāsnu un liecina par to, ka viņam vajadzēs maksāt lielus parādus, kas velkas līdzi no iepriekšējām inkarnācijām. Kārava piecinieki dāsni dalās savos ienākumos ar tuviniekiem un draugiem, lai gan dažkārt viņi var arī izmantot citus cilvēkus, pēc tam to nožēlojot.

Kārava pieciniekiem piemīt iedzimts garīgums – viņi saprot, kas ir īstās vērtības. Daudzi kārava piecinieki ir apveltīti ar īpašu psihisku talantu – viņu uzdevums ir izmantot savas spējas praksē.

Kārava piecinieki nāk pasaulē ar diezgan smagu karmu, kuru izdzīvot neizdodas uzreiz. Viņus gaida grūts darbs un slinkot nedrīkst. Kārava pieciniekiem ir jāizpilda viņiem uzliktie uzdevumi, nemēģinot izvairīties no atbildības. Spēcīgā Neptūna ietekme liecina par vēlmi palīdzēt citiem cilvēkiem. Ja kārava piecinieks sāks strādāt kāda augsta mērķa vai ideāla vārdā, viņš pats varēs veidot savu likteni un gūs lielus panākumus.

Pirmie 45 gadi kārava piecinieku dzīvē būs īpaši grūti, taču pēc tam viņiem sāks klāties ievērojami labāk. Dzīves vidū kārava piecinieks var nonākt krustcelēs – aktualizēsies nepieciešamība reizi par visām reizēm tikt galā ar savām bailēm.

Šajā periodā daudzi kārava piecinieki pievērsīsies garīgumam – tad šie cilvēki piedzīvos transformāciju, un viņu dzīve daudzās jomās mainīsies uz labu. Daudzi kārava piecinieki sasniegs autoritāti tādā vai citā jomā, (piemēram, rakstnieka vai skolotāja darbā), un citi cilvēki pie viņiem vērsīsies, meklējot viedu padomu vai vadību.

Kārava sešinieks – finansiālas atbildības kārts

Skaitlis seši simbolizē atbildību un karmu, bet kārava masts ir saistīts ar finansēm. Cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir kārava sešinieks, ļoti skrupulozi attiecas pret parādiem un to nomaksu. Šī rakstura iezīme bieži izpaužas kā paranoidālas bailes par nenomaksātiem parādiem. Piemēram, kārava sešinieki var iepriekš nomaksāt rēķinus par telefonu un komunālajiem pakalpojumiem tikai tāpēc, ka nevēlas bažīties par iespējamu parādu.

Pie kārava sešiniekiem dzīves gaitā atgriežas tieši tas, ko viņi devuši citiem cilvēkiem. Tie var būt gan milzīgi finansiāli zaudējumi, gan peļņa – visu nosaka šo cilvēku rīcība iepriekšējā inkarnācijā.

Kā personības kārava sešinieki dalās divās kategorijās – vieni izpilda savu karmisko uzdevumu, atmaksājot parādus, bet citi rīkojas bezatbildīgi, kad viņiem parādās nauda un rodas nepieciešamība stāvēt pašam uz savām kājām.

Sava inertuma dēļ kārava sešinieki var piedzīvot neveiksmes, tāpēc viņiem laiku pa laikam jāpamudina sevi uz darbību. Piespiežot sevi darboties, kārava sešinieki var panākt visu, ko vēlas, tomēr viņiem nevajadzētu cerēt uz laimestu loterijā.

Cilvēkiem, kas dzimuši kārava sešinieka ietekmē, dziļākā līmenī ir jāsaprot, ka viņi ir nākuši šajā pasaulē, lai palīdzētu citiem labāk saprast patiesās vērtības. Ja viņi pieņems to, ko saka priekšā dabas dotā intuīcija, viņi vienmēr būs laimīgi neatkarīgi no sava materiālā stāvokļa.

Ja kārava sešinieki sapratīs savu īpašo dzīves misiju, viņus nekad neuztrauks tas, cik viņiem ir naudas. Šīs kārts pārstāvji var kļūt par izciliem skolotājiem. Kārava sešinieki ar prieku dod un ziedo, un viņiem var uzticēt lielu atbildību. Mums viņi var sniegt skaidru izpratni par augstākajām vērtībām un prasmi izdarīt pareizo izvēli dzīvē. Kārava sešinieki ir likuma glabātāji.

Kārava septiņnieks – garīgo vērtību kārts

Kārava septiņnieki ir ārkārtīgi stūrgalvīgi, bet vienlaicīgi arī izdomas bagāti. Ja cilvēki, kas dzimuši kārava septiņnieka ietekmē, iemācīsies rīkoties savas kārts garīgajā līmenī, viņiem pavērsies lielas izredzes kļūt bagātiem.

Kārava masts ir saistīts ar naudu. Taču piedzimstot garīga skaitļa “septiņi” ietekmē, kārava septiņniekiem ir jāatbrīvojas no iekšējas pieķeršanās naudai, jo pretējā gadījumā viņus gaida pastāvīgas problēmas finanšu jomā. Ir tikai divas iespējas – vai nu kārava septiņnieki pastāvīgi raizēsies par naudu, vai nu pārstās to darīt un saņems no dzīves visu, kas tiem nepieciešams. Trešās iespējas nav. Finanšu jomā kārava septiņnieks saskarsies ar daudzām dzīves mācībstundām.

Cita problemātiska joma kārava septiņniekiem ir personīgās attiecības. Kārava septiņniekiem ārkārtīgi rūp viņu tuvinieki, iemīļotie un draugi. Šīs kārts pārstāvji vienmēr ir cieši saistīti ar savu ģimeni un ir spiesti ar to dalīt visus pārbaudījumus.

Principā kārava septiņniekam piemīt augsti garīga mīloša daba, kas ļauj viņam uzupurēties ģimenes un tuvu draugu dēļ. Savu vecāku, laulāto un bērnu dēļ kārava sešinieks ir gatavs gandrīz uz visu. Kārava sešinieks ir viena no garīgākajām kārtīm kavā, tāpēc viņa panākumi dzīvē tiešā veidā ir atkarīgi no spējas pārvarēt rutīnu dzīvesveidā un materiālismu.

Lielākos panākumus gūst tie kārava septiņnieki, kuri ir spējuši noticēt, ka visas viņu vajadzības tiks apmierinātas, līdzko tās radīsies. Parasti kārava septiņnieki ir nemierīgas dabas, viņi bieži maina profesiju vai dzīvesvietu. Viņu mīlas dzīve būs vilšanās pilna, kamēr viņiem neiemācīsies dāvāt savam partnerim brīvību.

Nodarbojoties ar garīgo praksi, kārava septiņnieki spēs iegūt iekšējo harmoniju un pilnā mērā novērtēt savu smalko intuīciju. Nostājoties uz garīguma ceļa, kārava septiņnieki spēs savu dzīvi ievirzīt pozitīvā gultnē un gūt panākumus jebkurā izvēlētajā jomā.

Kārava astoņnieks – Saules kārts

Kā Saules kārtij kārava astoņniekam ir iespējas pacelties līdz panākumu virsotnei. Visi vienmēr cienīs cilvēkus, kam kārava astoņnieks ir dzimšanas kārts, neraugoties uz to, vai viņi tieksies pēc slavas vai nē. Kārava astoņniekiem patīk mirdzēt un izraisīt apbrīnu citos cilvēkos; viņi ir apveltīti ar līdera talantu.

Kārava astoņnieki ir ļoti spēcīgi, bet tad, ja nonāk sava spēka atkarībā, var pārvērsties par tirāniem. Lielu daļu savas negatīvās karmas kārava astoņnieki atstrādā cīņā par varu ar citiem cilvēkiem. Kārava astoņniekiem nepatīk, ja viņus kontrolē, un viņi vienmēr jebkurās attiecībās cenšas saglabāt vadošo lomu.

Kārava astoņnieki tiecas pēc neatkarības, zina visam cenu un spēj tikt galā vissarežģītākajā situācijā. Daudzi šīs kārts pārstāvji spēku pielīdzina bagātībai un iespējai tērēt daudz naudas. Kārava astoņnieki ir spējīgi izšķiest lielu naudas summu vienā acumirklī.

Kārava astoņnieki var sasniegt visu, ko vēlas, pateicoties neticamai darba mīlestībai un dabas dotai intuīcijai. Ja kārava astoņnieks iemācīsies savu spēku vērst pret sevi ar mērķi sasniegt personīgu transformāciju un pārtrauks mēģinājumus mainīt ārējo pasauli, viņš iegūs stabilu iekšējo harmoniju un prasmi valdīt pār sevi.

Kārava astoņnieki ir gudri un zinātkāri. Ja šīs kārts pārstāvji vēlas kaut ko uzzināt, viņus nekas nevar apturēt. Kārava astoņniekiem piemītošais milzīgais spēks ļauj gūt uzvaras un gudri vadīt citus cilvēkus, ja šis spēks tiek pielietots pareizajā virzienā. Dažkārt kārava astoņnieki baidās uzņemties atbildību, kas saistīta ar šo spēku, taču līdz ar to zaudē lauvas tiesu sava potenciāla.

Kārava deviņnieks – pašatdeves kārts

Kārava deviņnieki ir nākuši pasaulē, lai pabeigtu lielu posmu savas dvēseles un personības attīstībā. Tas nozīmē, ka viņiem dāsni jādalās savā bagātībā ar citiem cilvēkiem un jābūt gataviem atlaist no savas dzīves lietas un cilvēkus, kad būs pienācis laiks. Ja kārava deviņnieki neievēro šos noteikumus, viņu dzīve ir vilšanās un rūgtuma pilna. Savukārt – ja šīs kārts pārstāvji nepieķeras materiālajām vērtībām un cilvēciskajām attiecībām, viņi sasniedz patiesu laimi.

Neraugoties uz periodiskiem zaudējumiem, kārava deviņnieki var sasniegt ievērojamus panākumus biznesā, it īpaši, ja tas ir saistīts ar tirdzniecību vai radošiem projektiem. Ja kārava deviņnieks ir pats noticējis tai vai citai idejai, viņš kļūst par izcilu tās propagandistu. Šīs kārts pārstāvji ir apveltīti ar daiļrunību un pārliecināšanas spējām.

Daudzi kārava deviņnieki kļūst par profesionāliem padomniekiem, bet citi – par ārkārtīgi viediem padomdevējiem tuvinieku lokā. Ja kārava deviņnieki savā dzīvē ievēro augstākās vērtības, viņi var uzkrāt lielu bagātību.

Taču necieņa pret augstāko likumu, kura būtība ir, ka mums ir kaut kas jādod, lai kaut ko saņemtu pretī, vienmēr noved pie nelaimēm un nepatikšanām. Kārava deviņniekiem ir jābūt īpaši piesardzīgiem, braucot pie stūres, un jebkādās riskantās situācijās. Šīs kārts pārstāvji bieži zaudē galvu un nonāk avārijās.

Kārava deviņnieki ir ārkārtīgi gudri un bieži viņus piesaista profesijas, kas prasa izmantot intelektuālas spējas. Daudzi šīs kārts pārstāvji kļūst par veiksmīgiem advokātiem un gūst panākumus jebkurā darbības sfērā, kas saistīta ar komunikāciju.

Turklāt kārava deviņnieki ir apveltīti ar talantiem tirdzniecības un reklāmas jomās. Tirdzniecība var atnest kārava deviņniekam lielākus ienākumus nekā jebkurai citai kavas kārtij, lai gan viņš dod priekšroku intelektuālākai karjerai.

Viens no kārava deviņnieku uzdevumiem ir attīstīt un izmantot savu šarmu un prasmes darbā. Daudziem šīs kārts pārstāvjiem ir lemts dot lielu ieguldījumu cilvēces vēsturē. Nereti viņi vada citus cilvēkus ceļā uz zināšanu augstāko formu.

Kārava desmitnieks – svētības kārts

Šo kārti no visām pusēm aizsargā Jupitera svētība. Kārava desmitnieku uzskata par materiālās pārpilnības kārti, lai gan ne visi šīs kārts pārstāvji īsteno savu potenciālu šajā jomā

Tomēr visi kārava desmitnieki ir aizsargāti no nopietniem finansiāliem zaudējumiem, un viņus visus zināmā mērā pavada veiksme, lai sasniegtu panākumu virsotnes. Kārava desmitniekam ir jāvelta sevi uzņēmējdarbībai, vēlams personīgajai.

Kārava desmitnieki spēj lieliski pārvaldīt praktisku jebkuru apmēru biznesu. Daudzi šīs kārts pārstāvji iegūst lielu bagātību mantojumā vai no turīga laulātā. Viņiem patīk būt uzmanības centrā, kas skaidrojams ar to, ka kārava desmitnieks atrodas dzīves komplekta centrā.
Varētu domāt, ka šādas likteņa labvēlības dēļ kārava desmitniekiem jābūt ļoti dāsniem cilvēkiem, tomēr ne vienmēr tas tā ir. Daudzi no viņiem vienkārši velta sevi naudas iegūšanai un dažkārt par kļūst vienaldzīgi pret visu pārējo.

Vairāki kārava desmitnieki ieklausās padomos, ko sniedz viņu karmiskā kārts – pīķa dāma -, kura saistīta ar intuīciju, kalpošanu citiem cilvēkiem, zināšanām un savu talantu un spēju veltīšanai cilvēcei. Visiem desmitniekiem draud briesmas pārmērīgi nodoties lietām, kas attiecas uz viņu mastu. Kārava desmitnieku gadījumā tā ir nauda.

Daļa kārava desmitnieku ir ārkārtīgi egoistiski. Pateicoties savam prātam un radošajām spējām, viņi vienmēr gūst panākumus jebkurā lietā. Parasti šīs kārts pārstāvji novirza savus talantus uz biznesa un finanšu sfēru, un nav tāda uzņēmuma, ar kura vadību viņi netiktu galā.

Taču – ja kārava desmitnieks pievērsīs uzmanību garīgajai sfērai, vēlīnos dzīves gados viņš varēs ziedot sevi apvāršņa paplašināšanai un gara apgaismībai tā vietā, lai ieslīgtu šaubās un bailēs. Dzīves otrajā pusē daudzi kārava desmitnieki pievēršas radošajai pašizpausmei un šajā laukā gūst lielus panākumus.

Kārava kalps – tirgotāja kārts

Kārava kalps ir tirgotāja kārts. Cilvēki, kam šī ir dzimšanas kārts, ir vērīgi, gudri un vienmēr spēj nodrošināt sev labu dzīvi, izmantojot savu prātu un šarmu. Kārava kalpi ir ļoti neatkarīgas un radošas personības, kas rīkojas gan instinktīvi, gan veselā saprāta vadīti. Dzīve kārava kalpiem viss norit veiksmīgi, pateicoties iedzimtām spējām tikt galā ar finanšu lietām.

Ekstrasensorās spējas var ļaut kārava kalpiem sasniegt pilnīgu garīgo apzināšanos, tomēr viņi ir pārmērīgi koncentrējušies uz savu prātu, kas nereti traucē izmantot savu pašu lielāko dotumu – intuīciju. Kārava kalpiem piemīt liels pārliecināšanas spēks. Daži no viņiem kļūst par profesionāliem ekstrasensiem.

Kārava kalpi veiksmīgi darbojas jomās, kur nepieciešams vadīt citus cilvēkus, kā arī profesijās, kas saistītas ar izklaidi un dziedināšanu. Daudziem šīs kārts pārstāvjiem ir mākslinieciskas dotības. Viņi bieži vēlas izdarīt kaut ko labu pasaulei, taču būdami kārava kalpi, viņi visu dzīvi var veltīt tikai izklaidēm un priekiem.

Tā kā kārava kalps ir Urāna un Neptūna kārts, viņš parasti vēlas atstāt sev izvēles tiesības darbā un dzīvē kopumā. Brīvība (Urāns) kārava kalpiem nozīmē ļoti daudz – dažkārt tā viņiem vienkārši ir svēta (Neptūns).

Nereti kārava kalpus piesaista darbs, kurā var strādāt patstāvīgi. Iespējams, tāpēc daudziem šīs kārts pārstāvjiem patīk pārdevēja vai tirdzniecības aģenta karjera – šajā jomā viņi ir nepārspējami. Pazīstamo teicienu par pārdevēju, kurš spēj pārdot ledu eskimosiem, var pilnā mērā attiecināt uz kārava kalpu.

Visi kārava kalpi var būt vieglprātīgi un zināmā mērā neuzticami. Viņi parasti neizjūt kaunu pat tad, ja nespēj pildīt savus solījumus. Vēlme pēc saziņas padara kārava kalpus par vislabākajiem darbiniekiem tirdzniecības sfērā salīdzinājumā ar citām kavas kārtīm. Kārava kalpiem ir jāatrod profesija, kurā varēs izpausties viņu radošās spējas un tiks atzinīgi novērtēti viņu īpašie talanti.

Kārava dāma – filantropa kārts

Kārava dāma ir ļoti neizlēmīga savā vērtību sistēmā (to ietekmē viņas karmiskā kārts – kārava trijnieks). Tas nozīmē, ka cilvēkiem, kas dzimuši kārava dāmas ietekmē, bieži rodas problēmas, izdarot izvēli.

Kārava dāmām patīk daudzveidība, viņas ir ļoti talantīgas un izdomas bagātas, ja vien viņu domas nepārņem bažas par naudu. Turklāt kārava dāmām ir laba gaume. Ja kārava dāmām parādās nauda, viņām patīk to tērēt dārgām lietām. Kārava dāmas bieži dzīvo pāri saviem līdzekļiem, kas saasina viņu bažas par finansēm.

Neraugoties uz to, kārava dāma ir viena dāsnākajām kavas kārtīm – ercena deviņnieks kā Jupitera kārts un kārava deviņnieks kā otrā karmiskā kārts apvelta kārava dāmu ar vēlmi dalīties savā bagātībā ar citiem cilvēkiem.

Cilvēki, kam kārava dāma ir dzimšanas kārts, ir apburoši. Viņi prot baudīt skaistas lietas, pastāvīgi meklē jaunus piedzīvojumus, bet dažkārt tiecas bieži mainīt partnerus. Kārava dāmas ir apveltītas ar labu biznesa izjūtu un talantu reklāmas jomā. Šīs kārts pārstāvji var gūt panākumus daudzās jomās un viņiem piemīt līdera dotības.

Kārava dāmas no dabas ir apveltītas ar kritisku prātu, kas ļauj rūpīgi analizēt un plānot situācijas, kā arī redzēt cauri jebkādiem meliem un krāpšanai. Tomēr šīs pašas īpašības var izpausties arī negatīvi, ja viss dzīvē nenotiek kā plānots. Visām kārava dāmām ir nosliece uz pesimismu, lai gan viņas pašas to dažkārt neapzinās. Lai pretdarbotos šai nosliecei, kārava dāmām nepieciešams sevī izstrādāt pārliecību par nākotni.

Ja kārava dāma savā dzīvē iet pa garīguma ceļu, tā var īstenot savu misiju un sasniegt garīgās realizācijas un pašizziņas virsotnes. Turklāt kārava dāmas ir apveltītas ar īpašu spēju izprast senās mācības. Tieksme iepazīties ar senām mistērijām un okultajām zinātnēm veicina mūžīgo patiesību izzināšanu, kas palīdz kārava dāmām vieglāk atrisināt daudzas problēmas. Ja kārava dāma orientējas uz augstāko mērķi, viņai nav šķēršļu garīgās izaugsmes jomā.

Kārava kungs – veiksmīgs uzņēmējs

Kārava karalis ir vērtību, finanšu un biznesa valdnieks. Viņam var veikties jebkurā biznesā, pateicoties iedzimtām zināšanām par šo darbības jomu. Kārava karaļi vienmēr gūst lielus panākumus, vadot savu uzņēmumu, nevis strādājot kāda cita labā. Viņiem var piemist visnotaļ liels savtīgums un aprēķins, kad runa ir par naudu vai biznesu, taču ne vienmēr.

Turklāt kārava karaļi var būt ārkārtīgi stūrgalvīgi, aplūkojot lietas no kāda viena skatupunkta. Šā iemesla dēļ kārava karaļi bieži iedzīvojas ienaidniekos. Tomēr visi kārava karaļi saprot, kādas ir patiesās vērtības. Ja viņi seko šīm zināšanām, nepadodoties bailēm un šaubām, tad kļūst par visai cienījamiem cilvēkiem lietišķajā pasaulē.

Kārava karaļiem ir jāpiesargājas, lai ļaunprātīgi neizmantotu savu varu uz citu rēķina. Jau bērnībā kārava karaļiem var rasties emocionālas problēmas, kuras ir nepieciešams atrisināt iespējami ātrāk. Kamēr tas netiks izdarīts, kārava karalis var būt vēss un nežēlīgs.

Kārava karaļi ir visai izdomas bagāti – pateicoties tam, viņi var nopelnīt daudz naudas. Sasniedzot augstu attīstības pakāpi, kārava karaļi var sniegt daudz labuma citiem cilvēkiem.

Ercena dūzis – slāpes pēc mīlestības

Ercena dūža atslēgvārds ir slāpes pēc mīlestības, taču šai kārtij ir raksturīga arī naudas kāre, jo tās karmiskā kārts ir kārava dūzis. Daudzi cilvēki, kam ercena dūzis ir dzimšanas kārts, dzīvē gūst lielus panākumus kā rakstnieki un radoši darbinieki citās jomās. Viņi atrodas divu dūžu ietekmē, kas padara viņus impulsīvus.

Ercena dūzis ir īsts vīrišķības un drosmes simbols – tā ir viena no viņa galvenajām iezīmēm. Tas, kas ercena dūžiem bieži pietrūkst, ir viedums, kurš apvienojumā ar viņiem piemītošo drosmi palīdzētu ātrāk gūt panākumus. Lai būtu veiksmīgi, ercena dūžiem ir jārīkojas pacietīgi un mazāk jāriskē.

Ercena dūži ir apveltīti ar lielu garīgo potenciālu, taču no ceļa viņus bieži novirza neizlēmība un slēptas kaislības. Ercena dūžiem nepieciešams pārvarēt bailes no naudas trūkuma – tikai tad viņi iegūs iekšēju mieru, kas nepieciešams panākumiem.

Ercena dūžiem ir jāattīsta sevī pateicības jūtas liktenim, lai gan viņi liek akcentu uz nepieciešamību krāt naudu un jaunu lietu iegādi. Šie cilvēki bieži sasniedz savus mērķus un gūst lielus finanšu panākumus.

Ercena dūžiem ir jābūt piesardzīgiem, nedrīkst neiekrist galējībās un darboties vienlaikus vairākos virzienos, jo pretējā gadījumā viņus gaida materiālas problēmas un stiprs stress.

Ercena dūžiem ir milzīgs radošais potenciāls, taču viņiem piemīt arī neizlēmība un nemierīgums. Atpūta no darba šiem cilvēkiem ir kā ārstniecisks balzams. Ercena dūžiem patīk daudzveidīgums darbā, un viņiem sava dzīve un darbs jāveido tā, lai nezaudētu elastīgumu.

Daudzi ercena dūži sasniedz slavu, darbodamies radošajā laukā. Viņi varēs izvairīties no daudzām emocionālām un psihiskām problēmām, ko nes līdzi iepriekšējā inkarnācija, ja pievērsīsies metafizikai un pašizziņai. Ja ercena dūži koncentrēsies uz garīgās jēgas meklējumiem, tad vēlīnie dzīves gadi viņiem būs vislaimīgākie.

Ercena dūži ir cilvēki ar nemierīgu dvēseli; par lielāko krustu viņiem var kļūt pastāvīga vērtību maiņa. Lai iemantotu dvēseles un sirds mieru, ercena dūžiem ir jāizvairās no nepastāvības un nesakārtotas dzīves. Augstāko balvu viņi saņems tad, kad atradīs nesavtīgas pašatdeves iespēju.

Ercena divnieks – mīlas sakaru kārts

Ercena divniekiem piemīt gribasspēks – viņi pārliecināti par savu rīcību un nepieņem, ka viņus vada citi. Daba ercena divniekus apveltījusi ar izcilu prātu un nepiesātināmu zinātkāri, kas veicina intensīvu intelektuālo attīstību.

Ercena divniekiem ir raksturīga liela vajadzība pēc komunikācijas ar cilvēkiem un ļoti augsti, dažkārt nereāli ideāli attiecībā uz mīlestību un laulību. Ercena divnieki vienmēr dod priekšroku citu cilvēku sabiedrībai, nevis vienatnei. Viņi var tik ilgi, cik nepieciešams gaidīt vienīgo viņiem vajadzīgo cilvēku, lai dāvātu tam absolūtu un uzticamu mīlestību. Tomēr vairākos gadījumos ercena divnieki var būtiski attālināties no tā, ko vēlējušies, ja skarbā realitāte satricina viņu trauslos ideālus. Ercena divniekiem nepieciešams attīstīt praktiskāku pieeju mīlestībai, kas var nest viņiem lielu labumu.

Ercena divniekiem dzīve ir visnotaļ laimīga, it īpaši materiālās labklājības un biznesa jomā, tomēr visās lietišķajās attiecībās viņiem ir jābūt uzmanīgiem. Lai izvairītos no problēmām, nepieciešams ļoti precīzi noformēt finanšu vienošanās. Turklāt iespēju robežās nedrīkst jaukt darba attiecības ar personīgo dzīvi.

Ercena divnieki parasti dod priekšroku turīgu un ietekmīgu cilvēku sabiedrībai. Laiku pa laikam ercena divniekus piemeklē bažas finanšu lietu jomā, tāpēc nepieciešams sekot līdzi tam, lai tas neietekmētu viņu veselību un labklājību.

Ercena divniekiem nāktu par labu, ja viņi apgūtu metafiziku. Daudzi ercena divnieki ir apveltīti ar mediju spējām un var tās izmantot prieka pēc vai lietas labā. Visiem ercena divniekiem ir nosliece pret sevi un citiem attiekties pārāk prasīgi un praktiski.

Ercena trijnieks – dažādība mīlestībā

Ercena trijnieka simbols ir Ādama un Ievas izdzīšana no paradīzes. Viņu izdzīšanas iemesls bija pakļaušanās kārdinājumam, un šo kārdinājumu ercena trijnieks atspoguļo dažādos līmeņos. Ercena trijnieka pieredzi var salīdzināt ar pirmo izsēšanos uz kādas svešas planētas, kur patstāvīgi nepieciešams pārdomāt katru savu soli.

Ercena trijniekiem raksturīga neizsmeļama zinātkāre un viņi ir apveltīti ar izcilām prāta spējām, kas ļauj novērtēt un analizēt visu, kas nonāk viņu redzeslaukā. Ercena trijnieki prot lieliski komunicēt un sadarboties ar abu dzimumu pārstāvjiem.

Darbā ercena trijnieki ir progresīvi. Nereti viņiem izdodas uzlabot savu finansiālo un dzīves stāvokli, pateicoties ceļojumiem vai profesionāliem jaunievedumiem. Ercena trijnieki ir ļoti čakli un gūst panākumus jebkurā jomā. Taču – lai justos laimīgi, viņiem bieži jāceļo vai pastāvīgi kaut kas jāmaina savā dzīvē. Ercena trijniekiem ir lielisks radošais potenciāls un māksliniecisks talants. Prasme pašizpausties ir viena no viņu spilgtākajām iezīmēm.

Divas svarīgākās mācībstundas, kuras ercena trijniekiem ir dzīvē jāapgūst, ir šādas: jāpārvar bailes no trūkuma un jāpārvērš sava neizlēmība radošā attieksmē pret darbu. Ercena trijniekiem ir jānotic, ka nepieciešamības gadījumā viņi vienmēr varēs atrast iztikas līdzekļus. Bažas attiecībā uz naudu skaidrojamas ar to, ka ercena trijnieki nekādi nevar izlemt, kas viņiem dzīvē ir vissvarīgākais.

Ercena trijniekam ir daudz dažādu ideju, bet nevienu no tām viņš neīsteno līdz galam un neiegūst materiālu stabilitāti. Tāda pati neizlēmība var būt par iemeslu grūtām un karmiski noteiktām mīlas attiecībām, kurās ercena trijnieki saskaras ar cilvēkiem, kam ir līdzīgas rakstura iezīmes un kuri liek šaubīties, par to, vai viņi tiek mīlēti.

Ja ercena trijnieks apzināsies stabilitātes vērtību dzīvē, viņa radošās spējas pārtaps par īstu talantu, kas ātri aizvedīs pie izvirzītā mērķa. Apgūstot to, ka dot ir tikpat labi kā saņemt, ercena trijnieks kļūs laimīgs pašatdevē. Ja viņš pievērsīsies metafizikas vai reliģijas jautājumiem, tad sasniegs vēl lielāku harmoniju un iekšēju mieru.

Ercena četrinieks – laulības un ģimenes kārts

Ercena četrinieks tiecas atrast stabilitāti un uzticamību gan attiecībās ar draugiem, gan ģimenes locekļiem. Cilvēkiem, kas ercena četrinieks ir dzimšanas kārts, raksturīgi augsti ideāli mīlestībā un romantiski priekšstati par ģimenes dzīvi.

Ja šie ideāli izrādās nesasniedzami, ercena četrinieki stipri cieš un var uz ilgu laiku noslēgties sevī, meklējot mierinājumu. Taču tad, ja šiem cilvēkiem izdodas savienot savus ideālus ar reālistisku skatījumu uz pasauli, viņi var sasniegt patiesu laimi ģimenes un mīlas dzīvē.

Ercena četrinieki spēj intuitīvi sajust, kam nepieciešama viņu palīdzība un atbalsts, un dāsni sniegt šo atbalstu, pat neņemot vērā savas personīgās intereses. Šādi ercena četrinieki kļūst par laimīgākiem cilvēkiem un retāk savā dzīves ceļā saskaras ar vilšanos.

Daudzi ercena četrinieki ir dzimuši dziednieki un aizgādņi. Apkārtējie meklē pie viņiem mierinājumu bēdu brīžos. Ercena četrinieki var sevi pilnībā izpaust pašatdevē un rūpēs par citiem cilvēkiem. Viņi arī labi tiek galā ar darbu grupās un organizācijās, un bieži vien izrādās lieliski skolotāji.

Daļai ercena četrinieku piemīt izcils intelekts un zinātniski tendēts prāts. Turklāt viņi prot rīkoties ar naudu. Ja ercena četriniekiem dzīvē pietrūkst laimes un veiksmes, viņi vainot nevar nevienu citu, izņemot paši sevi. Cilvēkiem, kam ercena četrinieks ir dzimšanas kārts, ieteicams pievērst lielāku uzmanību savai fiziskajai un garīgajai veselībai.

Visiem četriniekiem ir nosliece uz despotismu, un ercena četrinieki nav izņēmums. Šie cilvēki tiecas turēt savu ģimeni zem kontroles, lai nezaudētu, viņuprāt, galveno dārgumu dzīvē – ģimenes vienotību. Taču – ja ercena četrinieki šajā ziņā pārcentīsies, viņus gaida smagas ciešanas laikā, kad viņu bērni vēlēsies kļūt patstāvīgi.

Ercena četrinieki bieži cenšas kontrolēt arī tuvus draugus, lai ienestu viņu dzīvē lielāku stabilitāti. Tā ir negatīva īpašība, un no tās labāk tikt vaļā. Lai ko arī nedomātu ercena četrinieki, ne tuvu ne katram cilvēkam uz pasaules nepieciešama aizbildnība un pastāvīgas rūpes.

Ercena četrinieki ir apveltīti ar īpašiem fiziskajiem dotumiem, un tad, ja viņi tos attīstīs, spēs dzīvē gūt lielus panākumus. Parasti vislabākos rezultātus ercena četrinieki sasniedz tad, kad izvēlas vienu darbības virzienu un nemitīgi dodas uz priekšu, lai sasniegtu rezultātu.

Daudziem ercena četriniekiem ir lemts sasniegt nozīmīgu stāvokli savā profesionālajā sfērā, tomēr ceļā uz panākumiem viņus gaida problēmas, kas saistītas ar naudu un varu. Svarīgs solis ercena četrinieku attīstībā ir mīlestība pret citiem cilvēkiem un rūpes par viņiem. Uz šā stiprā pamata balstās visa viņu labklājība.

Ercena piecinieks – emocionāls piedzīvojumu meklētājs

Visiem pieciniekiem ir jānodarbojas ar kādu konkrētu lietu, ja viņi vēlas dzīvē sasniegt stabilus panākumus. Ercena piecinieki šajā ziņā nav izņēmums. Kārava četrinieks kā viņu karmiskā kārts norāda uz to, ka ercena pieciniekiem ir problēmas uzticamības un aizsardzības jomā, kas var ilgt visu dzīvi, ja viņi tās neapzinās.

Vislielākās ercena piecinieku bažas attiecas uz finanšu jomu. Smags darbs un piesaiste vienai jomai vienmēr atnesīs ercena pieciniekiem panākumus. Jautājums ir tikai par to, vai viņi spēs pietiekami ilgi noturēties vienā vietā, lai sagaidītu apbalvojumu.

Daudziem no viņiem tas izdodas, taču bieži vien ne viegli un dabiski. Ercena piecinieki grib izbaudīt visu, ko var sniegt nauda un mīlestība. Bet kā gan viņi to var īstenot, ja ir piesaistīti vienai dzīves vai darbavietai? Izeja var būt viena – profesija vai nodarbošanās veids, kas saistīts ar ceļojumiem. Bieži un dažādi ceļojumi ir tieši tas, kas nepieciešams ercena pieciniekiem. Parasti viņi ir gatavi doties vienalga kur.

Būdami pēc dabas meklētāji, ercena piecinieki atrodas pastāvīgos jaunu un dažādu attiecību ar cilvēkiem meklējumos. Parasti ikvienas jaunas attiecības ercena pieciniekiem ir kārtējā dzīves pieredze. Līdzko ercena piecinieki saņem pilnīgu apmierinājumu no komunikācijas ar cilvēku vai no jūtām pret viņu, viņi bez svārstīšanās var doties tālāk.

Vairāki ercena piecinieki nav izvēlīgi iepazīšanās ziņā un attiecībā pret partneri neizjūt nekādas saistības. Taču dažkārt viņu dzīves pieredzes meklējumi var tikt apmierināti, dodoties ceļojumos uz citām valstīm. Ercena masts līdztekus mīlas attiecībām ir saistīts arī ar māju un ģimeni. Lai apmierinātu savu kāri pēc jaunā, ercena piecinieki var iegādāties ārzemēs jaunas mājas un visur izveidot draudzības saites.

Ercena piecinieku otrā karmiskā kārts ir kreiča piecinieks, bet Saturna kārts dzīves komplektā – kārava piecinieks. Tas padara ercena pieciniekus nemierīgākus par citiem pieciniekiem. Vispār viņu dzīves komplektā gandrīz visas kārtis ir ar nepāra skaitļiem – tas liecina, ka ercena piecinieki ir radoši un elastīgi cilvēki.

Daudziem no viņiem piemīt māksliniecisks talants, kas izpaužas vai nu profesionālajā darbībā, saziņā ar mīļotajiem cilvēkiem vai dažādās mājas nodarbēs. Ercena piecinieki ir apveltīti arī ar garīgo ideju un principu izpratni, bet daži – pat ar neparastām psihiskajām spējām, piemēram, spēju acumirklī veikt sarežģītus matemātiskus aprēķinus vai izcilu fotogrāfisko atmiņu.

Liels skaits kāršu nepāra skaitļiem atspoguļo īpaši asas situācijas un problēmas, kuras jāatrisina, pamatojoties uz garīgajiem principiem. Piemēram, divi deviņnieki Marsa un Plutona pozīcijās liecina, ka ercena pieciniekiem bieži jāatsakās no savām vēlmēm un kaislībām, lai galu galā iegūtu vēlamo. Ja ercena piecinieki mēģina lietas risināt citādā veidā, viņus bieži piemeklē vilšanās.

Galu galā cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir ercena piecinieks, iemācīsies iet pa ticības ceļu, ko simbolizē pīķa septiņnieks – viņu kosmiskā apbalvojuma kārts. Viņi apzināsies – ja sekos saviem īpašajiem principiem un būs godīgi paši pret sevi, dzīvē viss pavērsīsies uz labo pusi.

Līdzko ercena piecinieki sāk izprast savu dzīves pieredzi, viņi iegūst vēlamo viedumu, kas bieži vien izraisa atbildību par citiem. Daudzi ercena piecinieki kļūst par brīnišķīgiem skolotājiem, sniedzot citiem savā dzīves ceļā iegūto gudrību.

Ercena sešinieks – miera uzturētāja kārts

Šī ir kārts, kas atbild par mieru, harmoniju un stabilitāti ģimenē. Cilvēki, kas dzimuši ercena sešinieka ietekmē, apzinās “mīlestības likumu” un cenšas uzturēt harmoniju savstarpējās attiecībās. Daļa ercena sešinieku ir pārāk konservatīvi un necieš pārmaiņas un satricinājumus. Dažkārt tas var viņus noturēt kopā ar neatbilstošu partneri ilgāk, nekā viņi paši to vēlas.

Parasti ercena sešinieki gūst panākumus gandrīz jebkurā darbības jomā, lai gan brīžiem jūtas nenovērtēti. Viņu panākumu pamatā ir intelektuālās spējas, erudīcija un sabiedriskums. Raksturīgi, ka ercena sešinieki sasniedz vairāk, ja izvēlas kādu vienu darbības jomu un dodas uz priekšu, nenovirzoties no mērķa.

Cilvēki, kam ercena sešinieks ir dzimšanas kārts, ir spējīgi apgūt teju visu. Viņiem piemīt iedzimts radošais talants. Daudzi ercena sešinieki labi sevi izpauž kā dizaineri un mākslinieki vai radošas finanšu plānošanas jomā. Ercena sešinieki ir visai uzņēmīgi, un viņiem nekad netrūkst labu ideju.

Ercena sešinieki ir nākuši šajā pasaulē, lai samaksātu karmisko parādu, kas saistīts ar mīlestību, lai iemācītos piedot un aizmirst aizvainojumus. Ja viņiem tas izdodas, viņi var pacelties līdz garīgās apgaismības virsotnēm. Ercena sešinieki cenšas nekad dvēseliski neievainot citus cilvēkus. Viņi ir visnotaļ dāsni un atsaucīgi, vienmēr gatavi dalīties mīlestībā ar apkārtējiem.

Kad ercena sešinieks jūt, ka pret viņu vai kādu citu rīkojas netaisnīgi, izpaužas viņa dabas agresīvā puse. Šādās situācijās ercena sešinieks darbojas ar pilnu sparu, lai netaisnību novērstu. Šo savu agresīvo pusi viņš var izmantot arī lietišķu problēmu risināšanā vai nodarbojoties ar sportu. Ercena sešinieki spēj saglabāt ārēju nesatricināmību pat vissīvākajā cīņā.

Vairāki ercena sešinieki konstatē, ka viņiem dzīvē ir īpaša misija, kuras būtība ir dāvāt mīlestību citiem cilvēkiem. Apzinoties to, ercena sešinieki iegūst patiesu laimi un nokļūst augstākajā pašizpausmes līmenī.

Ercena septiņnieks – garīgās mīlestības kārts

Ercena septiņniekiem dzīvē gaidāmi grūti patiesības meklējumi mīlestības un personīgo attiecību jomā. Viņu dzīves komplektā ir divi deviņnieki, un tas nozīmē, ka ercena septiņniekam ir jāpabeidz liels dvēseles evolūcijas cikls un jātiek vaļā no savu laiku nokalpojušiem paradumiem, kuri traucē pāriet uz nākamo līmeni.

Ercena septiņniekiem ir jāiemācās atbrīvoties no pārmērīgas pieķeršanās un jākļūst dāsniem pret citiem cilvēkiem. Zemākajā līmenī ercena septiņniekus var mocīt aizdomīgums, skaudība un greizsirdība, kas būtībā ir tikai iekšējās trauksmes projekcijas.

Augstākajā līmenī ercena septiņnieki ir lieliski padomdevēji un palīgi; viņi spēj nest lielus upurus citu cilvēku laimes labā. Cilvēks, kas kam ercena septiņnieks ir dzimšanas kārts, vienmēr jūs sapratīs un jutīs līdzi. Lai sasniegtu laimi un iekšējo harmoniju, ercena septiņniekiem ir jāatrod veids, kā dalīties ar pasauli savā bagātībā. Parasti šī dalīšanās izpaužas skolotāja, padomnieka vai konsultanta darbā.

Ercena septiņniekiem ir rūpīgi jāseko līdzi savai veselībai, jo smagā karma no iepriekšējām inkarnācijām viņiem var izpausties fizisku slimību veidā. Problēmas ar veselību, kādas piemeklē ercena septiņniekus, prasa pilnīgu vai daļēju dzīvesveida maiņu. Piemēra, viņiem var rasties nepieciešamība aiziet no esošā darba, kas saistīts ar biežām stresa situācijām.

Nereti ercena septiņnieki šajā dzīvē ienāk ar zināmiem ieradumiem, kas izveidojušies iepriekšējās inkarnācijās. To vidū var minēt, piemēram, smēķēšanu. Tikt vaļā no šiem ieradumiem ir ārkārtīgi grūti, taču tieši tāds ir ercena septiņnieku uzdevums.

Interesanti, ka daudzi ercena septiņnieki vīrieši strādā finanšu sfērā. Ercena septiņnieka ietekmē ir dzimuši daudzi veiksmīgi uzņēmēji un menedžeri. Gan vīrieši, gan sievietes, kam šī ir dzimšanas kārts, ir visnotaļ godkārīgi un neatlaidīgi un prot veidot karjeru. Viens no ercena septiņnieku uzdevumiem ir panākt līdzsvaru starp tiekšanos pēc materiāliem panākumiem un vēlmi pēc godīguma draudzības un mīlestības attiecībās. Spēcīgā godkāre dažkārt var nonākt konfliktā ar centieniem pēc harmonijas partnerattiecībās.

Ercena septiņniekiem ir dāsni jādalās ar citiem cilvēkiem savās zināšanās un mīlestībā. Tikai tā viņi sasniegs mīlestības augstāko pakāpi, kurā nav nekādu ierobežojumu.

Ercena astoņnieks – emocionālā spēka kārts

Ercena astoņnieks ir “mīlestības spēka” kārts. Tās pārstāvjiem ir jāiemācās atbilstoši rīkoties ar savu spēku un just atbildību par tā pielietošanu. Ercena astoņniekiem piemīt nepārvarams šarms un magnētisms, taču – ja viņi paši nonāks sava spēka ietekmē, tad sāks to izmantot nesaprātīgi un uz citu cilvēku rēķina.

Ercena astoņnieki var pacelties līdz patiesām garīgajām virsotnēm un dāsni dalīties ar citiem cilvēkiem savā mīlestībā un dziedinošajā spēkā. Ercena astoņnieks ir arī dziednieku kārts, kas pašaizliedzīgi atdod citiem savu dvēseles spēku.

Ercena astoņnieka dzīves komplekts ir viens no vislabvēlīgākajiem visā kāršu kavā. Daudzi cilvēki, kas dzimuši ercena astoņnieka ietekmē, kļūst par pazīstamiem skolotājiem, māksliniekiem, valstsvīriem. Starp ercena astoņnieka dzīves komplekta kārtīm ir kreiča desmitnieks, kārava astoņnieks un pīķa karalis – tas norāda uz milzīgu panākumu un slavas potenciālu. Pat viszemākajā līmenī ercena astoņnieki var gūt atzinību savu draugu un tuvinieku vidū.

Veselības jomā ercena astoņnieku gaida zināmas problēmas, ja viņš pret savu fizisko stāvokli attieksies nevērīgi. Daudzi ercena astoņnieki tā iegrimst darbā un ģimenes lietās, ka aizmirst parūpēties par savu ķermeni.

Ņemot vērā lielo panākumu potenciālu, šķiet, ka ercena astoņnieki varētu atslābināties un baudīt dzīvi, tomēr viņi bieži izvēlas tik saspringtu dzīves ritmu, ka atpūtai vienkārši nepaliek laika.

Cilvēki, kam ercena astoņnieks ir dzimšanas kārts, ir ļoti intelektuāli. Viņiem lieliski padodas skolotāja darbs un jebkura nodarbošanās, kas prasa labas prāta spējas. Lai nopelnītu naudu, ercena astoņniekiem ir smagi jāstrādā, taču bez darba viņi nekad nepaliks.

Daudzi ercena astoņnieki dzīvē panāk zināmu atpazīstamību, īpaši pēc 36 gadu vecuma. Tā kā šo cilvēku rīcībā ir milzīgas enerģijas rezerves, viņi var sasniegt teju visu, ja vien netraucēs pašu bailes un šaubas.

Ercena deviņnieks – universālas mīlestības kārts

Ercena deviņnieks ir lielu sasniegumu un lielu zaudējumu kārts. Lai dzīvē gūtu panākumus, cilvēkiem, kam šī ir dzimšanas kārts, ir jāizveido pareiza savu vēlmju hierarhija. Ercena deviņnieks atrodas dubultā Saturna ietekmē, bet tas nozīmē, ka par jebkuru atkāpšanos no patiesības un taisnības šīs kārts pārstāvjus piemeklē ātra un dažkārt smaga atmaksa.

Visi deviņnieki ir nākuši pasaulē, lai beidzot samaksātu pagātnes parādus un virzītos tālāk. Ercena deviņnieka gadījumā tas nozīmē vairāku nozīmīgu savstarpējo attiecību pabeigšanu ar cilvēkiem, kas nozīmē zināmu dvēseles attīstības posmu iziešanu. Ja ercena deviņnieks pretosies šai nepieciešamībai, viņš uztvers svarīgu attiecību izbeigšanu kā vilšanos vai zaudējumu, nevis kā sasniegumu, kāds tas patiesībā ir.

Ercena deviņnieka dzīves ceļš sastāv garīgajām mācībstundām. Tie ercena deviņnieki, kas ieklausīsies augstākajā balsī, tiks atalgoti par to ar salīdzinoši laimīgu dzīvi, bet tie, kas ies savu baiļu pavadā un vēlēsies bēgt no realitātes, tiks pakļauti sāpīgiem pārbaudījumiem.

Pilnīgi iespējams, ka zināmos dzīves periodos ercena deviņnieki piedzīvo būtiskus finansiālus zaudējumus, taču tas nav jāuztver kā traģēdija, bet gan kā vecu parādu atmaksu.

Ercena deviņnieki ir dāsni un pašaizliedzīgi cilvēki, kas ar visu pasauli ir gatavi dalīties savas dvēseles bagātībā. Tā kā ercena deviņniekiem ir iedzimta vēlme palīdzēt citiem, viņi kļūst par padomniekiem un konsultantiem.
Tomēr ercena deviņniekiem vajadzētu būt piesardzīgiem un pārāk dedzīgi neupurēt sevi citu labā.

Ercena deviņnieki ir apveltīti ar nepārspējamu izdomu un radošajiem talantiem, kurus var ar lieliem panākumiem pielietot jebkurā zinātnes jomā vai lietišķajā dzīvē. Daļa no ercena deviņnieku uzdevuma ir gudri izmantot šos talantus un spēja atturēties no negodīguma un krāpniecības.

Ercena deviņnieki ir vai nu ļoti laimīgi un dāsni cilvēki, vai cietēji, kuru dzīve sastāv no problēmu un nepatikšanu virknes. Taču jāatceras, ka cilvēks vienmēr var izvēlēties augstāko ceļu pat tad, ja pārstāv tādu problemātisku kārti, kāda ir ercena deviņnieks.

Ercena desmitnieks – veiksme kolektīvā

Ercena desmitnieki ir visnotaļ godkārīgi, un ambīcijas viņus var novest pārāk tālu. Tomēr viņi jau ir atraduši patiesību iepriekšējā pieredzes ciklā un var to izmantot pašreizējā dzīvē. Ercena deviņnieki ir izdomas bagāti un artistiski.

Viņi savā būtībā ir līderi, nevis padotie. Viņi mīl bērnus un tādus darba kolektīvus, kurus var uztvert kā bērnus vai kā sajūsminātu publiku. Parasti ercena desmitnieki izvēlas profesiju, kas saistīta ar publisku uzstāšanos, vai velta sevi darbam daudzskaitlīgas ģimenes labā.

Ercena desmitnieki izjūt spēcīgu vēlmi nodarboties ar pašizziņu. Šīs kārts pārstāvjiem nepieciešams sevi saprast un noteikt, kas viņu dzīvē ir galvenais. Tā kā daudzi ercena desmitnieki nododas šiem meklējumiem ar milzīgu entuziasmu, aizmirstot par visu uz pasaules, citi cilvēki viņus var uzskatīt par egoistiskiem vai egocentriskiem. Tomēr egoisms pa īstam izpaužas tikai tiem, kas cenšas uzkrāt naudu bagātību, ignorējot apkārtējo vajadzības. Raksturīgi, ka ercena desmitnieki savas attiecības ar cilvēkiem vērtē augstāk par materiālajiem ieguvumiem. Viņi ir labsirdīgi un atsaucīgi.

Nopietna šīs kārts problēma ir godīgums. Ercena desmitniekiem ir jābūt godīgiem pašiem pret sevi un jāizstrādā tāda filosofija, kas palīdzētu viņiem jebkādos apstākļos būt patiesiem pret citiem cilvēkiem. Kamēr ercena desmitnieki to neizdarīs, visi viņu spēki tiks izmantoti pašu radīto ilūziju uzturēšanai. Daudz efektīvāk būtu tērēt šo enerģiju konstruktīvām pašizpausmes formām.

Ercena desmitnieki ir īsti novatori – viņi spēj dot lielu ieguldījumu sevis izvēlētajā darbības jomā, ja saglabā skaidru spriestspēju. Parasti ercena desmitnieku panākumi atkarīgi no tā, kādi motīvi viņus vada – egoistiski vai filantropiski.

Ercena desmitnieki ir neatkarīgi un impulsīvi, bet gudrība palīdz viņiem saglabāt līdzsvaru. Viņi var ļoti daudz sasniegt, pateicoties saviem iedzimtajiem talantiem. Viedums aizsargā un vada ercena desmitniekus lielākajā daļā dzīves gadījumu.

Ercena kalps – upurēšanās mīlestībai

Ercena kalpi ir visnotaļ stabili savos priekšstatos par to, kas ir mīlestība. Augstākajā līmenī viņos valda kristīgās mīlestības gars, kam raksturīga upurēšanās. Neraugoties uz zināmu brieduma trūkumu un vieglprātību, kas raksturīgi viņiem kā kalpiem, ercena kalpi tomēr vadās no vieduma gara un augstākajiem motīviem.

Tomēr ercena kalpiem vērīgi jāseko līdzi tam, lai upuri, kurus viņi nes, nebūtu bezjēdzīgi. Ercena kalpiem draud briesmas pārāk dziļi ieslīgt sevī un zaudēt saikni ar realitāti, taču tas drīzāk ir izņēmums, nevis norma.

Ercena kalpi ir nākuši šajā pasaulē, lai mīlētu citus cilvēkus un ar savu mīlestību rādītu viņiem piemēru. Līdzko ercena kalps apzināsies, ka tieši tā ir viņa misija, viņš būs gatavs uzņemties ar to saistīto atbildību un lieliski tiks ar to galā.

Ercena kalpi bieži nes upurus un var atteikties no personīgām vēlmēm augsta mērķa vai garīgās filosofijas labā. Tā kā ercena kalpi ir dzimuši līderi, viņi spēj gūt lielus panākumus izvēlētajā profesijā. Ercena kalpi ir stūrgalvīgi, uz viņiem var paļauties, un viņi pilda savus solījumus.

Visi, kas nonāk saskarsmē ar ercena kalpu, sajūt no viņa nākošu dvēselisku siltumu. Cilvēkiem, kam ercena kalps ir dzimšanas kārts, augstākā pašrealizācija ir virzība pa garīguma ceļu vai darbība, kas piešķir dzīvei un darbam garīguma enerģiju.

Ercena dāma – mīlošas mātes kārts

Atrodoties dubultā Neptūna ietekmē, ercena dāmai pilnā mērā piemīt šīs planētas ideālisms. Ļaudis, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, ir apveltīti ar šarmu un magnētismu, kas piesaista citus cilvēkus. Ercena dāmas ir mīlestības mātes, un viņas ar šo mīlestību dalās ar visiem, ko satiek dzīves ceļā.

Ercena dāmas vai nu apprecas un velta sevi ģimenei, vai atdod visus savus spēkus profesionālajai karjerai. Ercena dāmām ir visnotaļ augsts potenciāls, lai gūtu panākumus daudzās jomās, un neatkarīgi no dzimuma tās ir īpaši veiksmīgas tā dēvētajās vīriešu profesijās. Tas saistīts ar pīķa karali kā Marsa kārti – tā ir ļoti spēcīga kārts, kas daudzām ercena dāmām atnes dzīvē milzu panākumus.

Ercena dāmas attiecas pret savu mātes vai tēva lomu ļoti nopietni. Ja šīs kārts pārstāvji kļūst par vecākiem, viņiem ar bērniem izveidojas cieša dvēseliska saikne. Ercena dāmas ir ļoti līdzīgas ercena karaļiem, kuri parasti vairāk sevi velta atvasēm, nevis laulātajam draugam.

Cilvēki, kam ercena dāma ir dzimšanas kārts, parasti ir ļoti pievilcīgi, sabiedriski un draudzīgi. Viņi var kļūt par izciliem skatuves māksliniekiem vai mūziķiem; jebkurā gadījumā viņi augstu vērtē mākslu un skaistumu.

Kamēr savos ideālos ercena dāmas vadās no patiesības, viņas var dzīvot mierīgi, nodarbojoties ar bērnu audzināšanu un dāsni daloties mīlestībā ar citiem cilvēkiem. Ercena dāma – tā ir mīlošas mātes kārts. Viņas dzīves aicinājums ir dalīties savā mīlestībā ar citiem.

Ja ercena dāma darbojas zemā līmenī, viņa var sev pārmērīgi izdabāt, slinkot un uzvesties vieglprātīgi. Ercena dāma ir arī juteklisku baudu un pārdzīvojumu kārts. Starp ercena dāmām ir daudz cilvēku, kas dzīvo pilnā valsts apgādībā, eskeipistu un alkoholiķu.

Taču – ja ercena dāmas pievērsīsies saviem augstākajiem ideāliem un nolems pārvarēt slinkumu un pašapmierinātību, viņas savā darbā un karjerā spēs pacelties ļoti augstu.

Ercena kungs – mīloša tēva kārts

Ercena karalim mīlestība ir augstākais spēks pasaulē. Cilvēki, kam ercena karalis ir dzimšanas kārts, kļūst par lieliskiem vecākiem, bet diemžēl ne par labākajiem laulātajiem. Pieķeršanās bērniem un savai profesijai bieži vien traucē ercena karaļiem paust mīlestību pret sievu vai vīru.

Ercena karaļi, protams, mīl visus cilvēkus ar cildenu un nemainīgu mīlestību, tomēr nepareiza dzīvesdrauga izvēle nereti atnes viņiem nepatikšanas. Ercena karalis var pārvērsties par tirānu, taču tas notiek tikai tad, kad viņu nodod tuvi cilvēki. No iepriekšējās inkarnācijas ercena karalis ir mantojis spēju valdīt pār savām emocijām un gudri vadīt ģimenes dzīvi.

Ercena karaļi var gūt panākumus biznesā, it īpaši kā finanšu padomnieki. Viņi sasniedz lielākas sekmes lietišķajā partnerībā ar citiem cilvēkiem, nekā strādājot vieni paši.

Ercena karaļi ir vairāk nekā veiksmīgi arī juridiskajās lietās. Tukši strīdēties ar viņiem nav vēlams – viņi vienmēr zinās, kā atbildēt uz izaicinājumu.

Ercena karaļiem ir lemts zaudēt iemīļotos, taču viņi zina patiesību un samierinās ar zaudējumiem, lai gan izjūt sāpes tāpat kā citi cilvēki. Daudzi ercena karaļi ir apveltīti ar īpašām prāta un ekstrasensorajām spējām. Viņi tikpat kā bez pūlēm var sasniegt karjeras virsotnes.

Džokers

Džokers ir kārts-noslēpums, un tai atbilstoši noslēpumaini cilvēki dzimst Džokera dienā!

Džokers ir zināms arī kā kārts-hameleons – tiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, ir daudz dažādu masku.

Džokeru rīcībā ir milzīgas spēka rezerves, taču pavisam cits jautājums ir, kā izmantot šo spēku dzīvē. Džokeri var būt uzmācīgi, viltīgi un egoistiski. Viņi ir maskēšanās meistari un izsmalcināti slēpj savas sliktās rakstura iezīmes. Tikai izmantojot savus iekšējos spēkus, džokers var pārvarēt savas dabas tumšo pusi.

Visi džokeri ir pārsteidzoši unikāli un mīklaini cilvēki, un viņiem ir iespēja iegūt lielu viedumu. Viņus tikpat kā nav iespējams analizēt, jo viņi “atslēgu” tur pie sevis un ir to noslēpuši ļoti labi!

Džokeri ir ļoti kaislīgi jautājumos par simpātijām un antipātijām. Šīs galējības var būt iemesls neapmierinātībai viņu attiecībās, taču tad, kad džokeri mīlestībā sajūt drošību, kaislīgākus un radošākus mīļākos par viņiem neatrast!

Avots: “misstits.ru”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment