Viņš savā izlaidumā pasniedza vecākiem līdz asarām aizkustinošu dāvanu; Lūk, kādi jāaudzina bērni

huihjk

Endijs Evanss pārsteidza vecākus savā izlaidumā, uzdāvinot viņiem brīnišķīgu dāvanu, kas viņus un arī daudzus citus aizkustināja līdz asarām. 

Viņš absolvēja Stafordšīras Universitāti, kurā studēja grafisko dizainu, un, tērpies svinīgajā mantijā, Endijs pasniedza vecākiem īpašo dāvanu.

“Jau kopš bērnības vecāki man ir mācījuši, cik liela nozīme ir smagam darbam,” viņš stāsta. “Mamma strādāja trijos darbos, lai mēs varētu visi kopā kaut kur aizbraukt, bet tētis gādāja par to, lai mēs būtu paēduši un visi rēķini būtu apmaksāti. Izlaidumā es beidzot varēju izdarīt to, kam gatavojos piecus gadus.”

Ar šo dāvanu viņš velējās pateikties vecākiem par atbalstu un parādīt, ka viņš to novērtē.

“Viņi mani vienmēr ir atbalstījuši un motivējuši darīt to, ko vēlos. Kad teicu, ka vēlos kļūt par mākslinieku, viņi mani atbalstīja. Es vienmēr esmu viņus redzējis smagi strādājam, un es vienmēr viņiem biju pirmajā vietā. Tagad vēlējos, lai viņi būtu pirmajā vietā.”

Endijs domāja, ka izlaidums būtu piemērots laiks, kad pasniegt dāvanu, un vecāki bija ļoti pārsteigti. Vēlāk viņš uzzināja, ka mamma nav varējusi valdīt asaras.

Kāda īsti bija šī dāvana un kāpēc tā ir tik īpaša?

Lai to uzzinātu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment