Viņš savā izlaidumā pasniedza vecākiem līdz asarām aizkustinošu dāvanu; Lūk, kādi jāaudzina bērni

22 gadus vecais puisis jau pusaudža gados izlēma, ka samaksās par ģimenes māju, jo vecāki viņu mudināja piepildīt savu sapni kļūt par mākslinieku.

Viņš absolvēja Stafordšīras Universitāti, kurā studēja grafisko dizainu, un, tērpies svinīgajā mantijā, Endijs pasniedza vecākiem vēstuli ar apstiprinājumu, ka viņu astoņus gadus vecais parāds ir dzēsts.

PAY-Andy-Evans-pictured-on-his-graduation-day-with-his-mum-Jane-third-right-and-dad-David-far-right

Viņš pārdeva dažus no saviem darbiem, kas tika izlikti vairākās izstādēs, un izlēma, ka nopelnīto naudu atdos vecākiem, nevis paturēs sev.

Endijs strādāja tikai  nepilnas slodzes darbu, un alga arī nebija ļoti liela, taču ar to pietika, lai sakrātu atlikušo hipotekārā kredīta summu.

Endijs dzīvo Mančesterā un strādā par grafisko dizaineri.

 

Pirms trim gadiem Endijs sāka veidot iedvesmojošus grafiti pa visu Stokas pilsētu. Vietējie viņu sāka dēvēt par “Stokas Benksiju”, bet vēlāk valdība piedāvāja viņam piedalīties kādā mākslas projektā, izvietojot viņa darbus izstādē.

Endija mākslas piemēri:

PAY-An-example-of-Andy-Evans-graffiti-work

PAY-An-example-of-Andy-Evans-graffiti-work (1) PAY-An-example-of-Andy-Evans-graffiti-work (2) PAY-An-example-of-Andy-Evans-graffiti-work (3)

Jūnijā viņš pārdeva daļu no darbiem, un iegūto peļņu pielika klāt jau iepriekš sakrātajai naudas summai.

Endija vēstulē bija teikts: “Mūsu ģimenei šī ir lieliska diena – ne tikai izlaiduma dēļ, bet arī tāpēc, ka beidzot varu izdarīt to, ko mēģināju sasniegt pēdējo piecu gadu laikā. Esmu atmaksājis atlikušo summu no jūsu hipotekārā kredīta.”

PAY-Andy-Evans-pays-off-parents-mortgage

Viņa mamma Džeina paskatījās uz dēlu, gaidot paskaidrojumu, un tad uz vīru, kurš bija tikpat pārsteigs, cik viņa, un teica: “Neskaties uz mani”.

Džeina stāsta, ka šis žests parāda, ka dēls ir kļuvis par labu cilvēku, kurš saprot, kādas ir patiesās dzīves vērtības.

Viņa uzsver, ka vienīgie bērni ģimenē dažreiz tiek izlutināti, bet Endija rīcība parādīja, ka viņam ir pareizā attieksme pret dzīvi. Viņa, protams, ļoti lepojas ar dēlu.

Endijs neatklāja precīzu naudas summu, cik samaksāja, taču pastāstīja, ka tie bijuši pāris tūkstoši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment