1. aprīļa dienas horoskops – ieklausies savā sirdsapziņā!

1

AUNS Šodien tev vajadzēs vairāk atbrīvoties, jo, ja būsi pārāk saspringts, paliksi vientuļniekos. Neatsakies no tā, ko šodien tev piedāvās draugi.

2

VĒRSIS Neklausies citu padomos un rīkojies tā, kā pašam šķiet pareizi. Atbrīvojies no negatīvajām domām, kas neļauj tev dzīvot uz priekšu – vairāk pārliecības par sevi!

3

DVĪŅI Nekas tā nekaitinās kā tas, ka kāds nespēs piekrist tavam viedoklim. Tomēr šodien no strīdiem ir maksimāli jāizvairās, jo tie nāks tiešām par ļaunu.

4

VĒZIS Ja būsi pārāk maigs pret tiem, kuri pret tevi izturas slikti, piedzīvosi sakāvi. Nestāvi ceļā, ja kāds lūdz palaist garām (protams, ne tiešā nozīmē). Tu sapratīsi, kā rīkoties.

5

LAUVA Nedari neko, ko nevēlies darīt. Šodien tev jārīkojas pēc savas gribas, citādi būsi nelaimīgs. Nevajag pārbāzt galvu ar domām par lietām, kuras tik un tā nekad nenotiks.

6

JAUNAVA Neizliecies, ka tevi neinteresē tas, kas šodien pamatīgi mainīsies. Lepnumu tev jāliek pie malas un jācenšas izlabot situāciju ar visiem līdzekļiem, kas tev ir pieejami.

7

SVARI Ja pašam ir slikts garastāvoklis, nebojā to citiem. Tu zini, ka kārtis ir tavās rokās, tev tikai jāizdomā, kā pareizi tās izspēlēt. Bet atceries, ka nedrīkst spēlēties ar cilvēku jūtām.

8

SKORPIONS Gribēsies apstāties un mest visu pie malas. Varbūt šoreiz tas ir pareizais variants, bet centies līdz pēdējam saglabāt to, ko esi jau paveicis. Pavadi laiku ģimenes lokā.

9

STRĒLNIEKS Neizvairies no draugiem – tā viņus arī var pazaudēt. Ja pats vairāk sāksi domāt par sevi, tad lietas ir iespējams salikt pa pareizajām vietām.

10

MEŽĀZIS Ja labi gribēsi, tad varēsi visu. Centies vairāk interesēties par savu ģimeni, jo ir izveidojusies kāda plaisa. Neaizmirsti par svarīgākajiem pienākumiem!

11

ŪDENSVĪRS Nevajag citiem pārmest to, kas pašam uz sirdsapziņas sēž. Netaisnojies nevienam, bet pats saproti, cik tālu drīksti iet. Priecājies par to, kas tev ir!

12

ZIVIS Neskaud citiem un atceries, kas tev šobrīd ir pats svarīgākais. Nav jēgas tēlot no sevis to, kas tu neesi, jo cilvēki no malas jau sen ir tevi atkoduši.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment