1. augusta dienas horoskops – nepadodies pie pirmajām grūtībām!

1

AUNS Tev šodien nāksies pasvīst savā darba vietā- esi atlicis kādus svarīgus darbus. Neaizmirsti tikai par privāto dzīvi!

2

VĒRSIS Nav tik ļoti sevi jācenšas ierobežot- domā ar galvu, nevis klausies citos. Nekas tā neuzmundrinās kā klusums un daba.

3

DVĪŅI Šodien neko īpašu nebūs laika pasākt, tāpēc nāksies vien pieturēties pie rutīnas. Bet nekas- saplāno jau nedēļas nogali

4

VĒZIS Varbūt tomēr piespied sevi pacensties vairāk un tik daudz nedomāt. Dažreiz vajag vienkārši aizmirst un neskatīties atpakaļ.

5

LAUVA Kaut kas Tev neliek mieru pēdējā laikā. Ja galvā ir nepareizas domas, tad labāk tās pasaki skaļi- noklusēt šoreiz nevajag

6

JAUNAVA Droši saki, ko domā, lai Tevi nevar aptīt ap pirkstu. Citiem cilvēkiem nav daļas gar Tavu dzīvi- atceries to!

7

SVARI Ja nedomāsi sākumā par citiem šodien, tad nekas labs beigās neiznāks. Parūpējies par mīļajiem- iegūsi labas emocijas.

8

SKORPIONS Visi, kuri ne tā paskatās uz Tevi, nav Tavi ienaidnieki. Vairāk iemācies šodien tuvāk iepazīt cilvēkus- atklāsi daudz ko jaunu

9

STRĒLNIEKS Viss šodien grozīsies ap Tevi- gan patīkami cilvēki, gan patīkami pārsteigumi. Izdomā, ko vakarā darīsi jau savlaicīgi.

10

MEŽĀZIS Ja Tev ir apnicis justies kā bedrē ieslodzītam, saņemies un dari kaut ko lietas labā. Noliec pienākumus malā- šoreiz var.

11

ŪDENSVĪRS Šodien labāk mēģini nedalīties ar dzīves padomiem- tie nevienam nebūs vajadzīgi. Respektē citu vēlmes un vajadzības!

12

ZIVIS Šodien mēģini ieklausīties citos cilvēkos- viņi šoreiz tomēr zinās labāk par Tevi, jo tomēr visu spēj saredzēt no malas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment