1. decembra horoskops – pārstāj sūdzēties!

AUNS Tavs potenciāls šodien tikai uzlabosies. Negaidītas ziņas šodien uzkritīs uz galvas kā ķieģelis. Būs negaidīti izdevumi un uztraukumi.

VĒRSIS Mazliet nepateicīga diena tev. Ieteicams būt mazāk aktīvam un taupīt spēkus nedēļas nogalei. Domā jau tagad to, ko nedrīkst atlikt!

DVĪŅI Šodien tev ir jāiesāk kas jauns- vienalga, kas tas būtu. Labāka komunikācija šodien veidosies ar pretējo dzimumu.

VĒZIS Sāksi vairāk domāt par savu veselību. Neļauj šodien emocijām pārņemt tevi. Visu dari un plāno mierīgi, šī ir tava diena.

LAUVA Lieliska diena patīkamām sarunām pie tējas tases. Runā šodien par nākotni, jo sapņi un vēlmes sāks piepildīties, ja tās atklāsi.

JAUNAVA Šodien tev ir jābūt uzmanīgai. Jauni plāni un iegribas diez vai tiks īstenotas. Dari kaut ko produktīvu personīgajai izaugsmei.

SVARI Neiesaisties strīdos ar ģimeni, jo citādāk tas būs uz ilgu laiku. Tu pilnīgi esi aizmirsis savus draugus un nogājis no dzīves ceļa-saņemies!

Lasi vēl: 13 skaisti piemēri, ka īsta mīlestība eksistē – pāru attēli jaunībā un desmitiem gadu pēc tam

SKORPIONS Sastapsies ar grūtībām, sarunājoties ar partneriem un ģimeni. Šodien nedari neko nopietnu, jo tas tomēr būs pārāk liels risks.

STRĒLNIEKS Ja būsi spītīgs, izbeigsi attiecības savas vainas dēļ. Emocionālie izvirdumi šodien nāks ārā, bet centies tos apslāpēt.

MEŽĀZIS Labs garastāvoklis būs priekšnosacījums jaunu attiecību izveidošanai. Iemācies spert pirmo soli, mēģināts nekad nav zaudēts.

ŪDENSVĪRS Pateicīga diena. Būs jāuzņemas atbildība, bet lieliski tiksi ar to galā. Esi šodien līderis- nedanco pēc citu stabules, pūt savā.

ZIVIS Laba diena, lai apciemotu cilvēkus un uzņemtu viesus. Saņemsi interesantus piedāvājumus, kas pavērs skaidrāku skatu uz nākotni.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment