1. jūlija dienas horoskops – ieklausies iekšējā balsī!

AUNS Tev vajag mazu atkāpi no ikdienas darbiem. Kas par daudz, tas par skādi, tādēļ šodien visu ņem vieglāk un centies pēc iespējas vairāk atpūsties un neiespringt.

VĒRSIS Tev šodien būs jārunā tieša valoda, citādāk neviens tevi nesapratīs. Lai arī kā gribēsi izvairīties no strīda, tas tomēr neizdosies, tādēļ laikus jau tam sagatavojies.

DVĪŅI Nevajag līst citu cilvēku dzīvē. Tev šobrīd ir jāstrādā pie savas. Gribas spert kādu soli uz priekšu, tomēr tas neizdodas. Ir vērts apdomāt, kāpēc…

VĒZIS Tā gribēsies iejusties kāda cita ādā, bet tas diemžēl nebūs iespējams. Nepārspīlē to, kas tagad notiek tavā dzīvē.Viss nemaz nav tik traki, ar visu var tikt galā.

LAUVA Esi pret citiem tik labs, cik daudz vēlies saņemt atpakaļ. Nebūs ļoti pozitīva diena, bet tas viss būs atkarīgs tikai un vienīgi no tevis.

JAUNAVA Šodien ir diena, kad tev daudz kas pietrūks. Kavēsies atmiņās, domāsi par to, kā būtu, ja būtu. Pārāk gan uz to neieciklējies, vēl ieslīgsi depresijā.

SVARI Netēlo no sevis to, kas neesi. Ir jārunā par lietām, kas tevi nomāc. Pēdējā laikā vairs nedzīvo realitātē, bet varbūt ir pienācis laiks atvērt acis.

SKORPIONS Jaunais šķitīs biedējošs, bet tu ar to tiksi galā. Neuztraucies pirms laika, citādāk vari sev ļoti sabendēt nervus – un tas būs nevajadzīgi.

STRĒLNIEKS Nedomā labāk trīs soļus uz priekšu. Šoreiz labāk ir apstāties un nedomāt par neko. Būs daudz dažādu piedāvājumu vakara plāniem.

MEŽĀZIS Realitāte šķitīs trakāka, nekā tā ir – šajā tiešām ir jāieklausās. Tev ir bijušas uzliktas rozā brilles, un tur jau arī slēpjas visas problēmas.

ŪDENSVĪRS Viss ir labs, kas labi beidzas un arī kas sākas. Šodiena ir diena sākumiem – jaunas iepazīšanās, jauni piedāvajumi un redzams likteņa pieskāriens.

ZIVIS Uzturi vairāk kontakta ar sev svarīgiem cilvēkiem, citādāk vari viņus pazaudēt. Sēdošs darbs un mazkustība šodien nāks dubultā par ļaunu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment