1. marta dienas horoskops – visas durvis ir atvērtas!

AUNS

Nevelti visu laiku tām lietām, kas tevi uztrauc. Šodien jācenšas saglabāt miers, citādāk stresa dēļ visu iecerēto vari salaist pamatīgā dēlī.

VĒRSIS

Liksies, ka pēdējā laikā kaut ko neesi darījis pareizi, šodien būs diena, kad to varēsi labot. Uzticies cilvēkiem, nešaubies par viņu nodomiem – tā būs vieglāk.

DVĪŅI

Ja pārāk daudz sacerēsies, nāksies vilties. Lemts piepildīties tikai mazumiņam no plānotā, jo ceļā stāsies cilvēki, kuri tev nevēl to pašu labāko.

VĒZIS

Tev jāpadomā pašam par sevi, jāpaskatās no malas, kā pret tevi izturas. Ilgi esi bijis tur, kur netiec pietiekami novērtēts. Varbūt ir laiks kaut ko mainīt?

LAUVA

Iecerētās lietas nāksies atlikt uz vēlāku laiku, jo aiz apvāršņa parādīsies citi pienākumi. Lai arī ko tu nedomātu, tas ir daudz svarīgāk par to, kas bija plānots.

JAUNAVA 

Saņemsi kādu jaunu ziņu, kas pagriezīs tuvāko laiku ar kājām gaisā. Nestreb karstu, nerīkojies emociju iespaidā, lai arī tas būs vienīgais, ko gribēsi darīt.

SVARI

Izvērtē labi, kur šobrīd dzīvē atrodies. Ir lietas, kas noteikti jāpamaina. Pats zini, ka šādi nevar dzīvot, jo nepārtraukti sāpini kādu ļoti tuvu cilvēku.

Lasi vēl: 5 nerakstītie sabiedriskās tualetes eiķetes noteikumi, kurus būtu jāievēro ikvienam!

SKORPIONS

Liksies, ka esi nokavējis savu izdevību, tomēr varu tev pačukstēt, ka viss vēl ir tikai priekšā. Iespēja, kas tevi vēl gaida, ir daudz lielāka un patīkamāka, nekā tev šķiet.

STRĒLNIEKS

Liksies, ka tev ir jāpieņem lēmums, kuram nav nevienas pareizās puses. Un līdzīgi arī ir. Vienkārši ir jāpieņem mazāk sāpīgais – tev vajag pasargāt pašam sevi.

MEŽĀZIS

Piepildīsies tās vēlmes, ko savā galvā pietiekami labi būsi iztēlojies. Nesodi cilvēkus par viņu trūkumiem, katram ir savas stiprās puses.

ŪDENSVĪRS 

Gribēsies darīt neierastas lietas un līdzi raut arī citus, tomēr šo labāk darīt ir vienam. Iegūsi neaizmirstamu pieredzi, ar ko vēlāk varēsi palielīties.

ZIVIS

Nevajag skriet laikam pa priekšu – tu zini, kāpēc ir noticis šādi, bet šobrīd tur neko nevar labot. Uzdrīkstēšanās var novest pie vēl neapjaustiem galamērķiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment