1. septembra dienas horoskops – neticami veiksies!

AUNS Tev šodien ir jādomā tikai un vienīgi par savām problēmām un ne-problēmām. Ja sakārtosi savā ikdienā visu, tad beidzot kārtīgi varēsi pievērsties citiem cilvēkiem.

VĒRSIS Šodien nevajag skaidrot attiecības. Tas ne pie kā nenonāks, tikai visu vairāk sabojās. Esi pats sev priekšnieks – izdomā, kā, ko, kur un kad – un arī dzīvo pēc šī plāna.

DVĪŅI Ja daudz runāsi, bet neko nedarīsi, par tevi radīsies ne tas labākais priekšstats. Uzturi draudzīgas attiecības ar visiem, šodien nāksies pat pietēlot labvēlību.

VĒZIS Kur nu esi nonācis, tur nu esi. Atceries, ka nav viegli saņemties, bet tas ir to vērts. Paspīdēs negaidīta veiksme. Tas, ko uztvēri par sliktāku, izrādīsies kā sūtība no debesīm.

LAUVA Tev nāksies klāt pielikt vēl vienu solīti, bet nekādu īpašu piepūli tas neprasīs. Nedomā tik daudz par pagātni, tur vairs neko tomēr nevar mainīt – atrodies tagadnē!

JAUNAVA Galvenais ir būt laimīgam ar sevi – tāds arī ir tavs šodienas uzdevums. Sakārto domas, ieplāno ikdienu. Ja vēlies atzīties jūtās, dari to! Šī ir diena, kad tev veiksies.

SVARI Kas par daudz, tas par skādi. Neņem visu, ko vien vari saturēt rokās. Mazliet būs jāpadomā arī par praktisko lietu pusi. Neatrodies kompānijās, kuras tevi slikti ietekmē!

SKORPIONS Ja labi gribēsi, tad varēsi visu. Tu neatrodies strupceļā, lai arī tā šobrīd pašam liekas. Tev izeja ir tieši blakus, tikai nāksies atvērt acis un pagriezt galvu, lai to saredzētu.

STRĒLNIEKS Visi nevar būt tādi kā tu, tādēļ nāksies vairāk ieklausīties citu sakāmajā. Atceries, ka ne obligāti vienmēr viss ir jāpieņem, vienkārši uzklausi – saņemsi par to arī novērtējumu!

MEŽĀZIS Dienas iet un tuvojas arvien lielāki piedzīvojumi. Ir kaut kas, kas velk atpakaļ, bet tev ir pietiekoši bieza bruņa, lai neļautu sevi ievilkt pagātnes kļūdās – neuztraucies!

ŪDENSVĪRS Visur apkārt virmos prieks, bet tev tomēr kaut kas neliks mieru. Šodien būs liela runāšana par jūtām un emocijām – pieraugies, ka atrodi pareizos vārdus.

ZIVIS Neuztver visu tik viegli. Tu nedrīksti šoreiz kavēties, ir jārīkojas, jo pats no sevis nekas nenotiks. Nedomā tik daudz par ārējo izskatu, šodien citas lietas būs svarīgākas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment